Vidiš, taj pleasure meni ne ide uz taj položaj. Može biti samo više ili manje neugodno.dimnjak » wrote: ne moras. on mora. tj. pozeljno za double pleasure.
Najdraža poza!!!
na pocetku sam objasnila da zapravo poza sa slike malo zarotirana za par stupnjeva i noga iza njegovog tijela. al opet je sama penetracija zguza, istina. ogledalo moze bit sprijedaMargarita » wrote: Vidiš, taj pleasure meni ne ide uz taj položaj. Može biti samo više ili manje neugodno.
meni je udobna. ne volim neudobne poze. zapravo ih ni ne prakiciram. nema gusta u njima
mogu te prožvakati, al te moraju i ispljunuti
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 791 times
- Been thanked: 1505 times
Potpisi su za budale.
To bi bilo 84,87.Hekatonhir » wrote:69 plus PDV.
Ma, to u školi, na satu seksualnog obrazovanja učiteljica pita djecu koliko poza znaju. Marica viče "Jednu!", Pero kaže "Pet!", Ankica "Jedanaest!" i tako dalje. Mali Ivica, ponavljač, iz zadnje klupe viče "73!" ali ga učiteljica ignorira, jer zna da je bezobrazan. Kaže ona, "Ankice, nabroj onda ti koje su to poze koje znaš". Ankica počne: "Prvo, misionarska, u kojoj žena leži na leđima, a muškarac na njoj..." A mali Ivica viče iz pozadine: "74! 74!"
Ovo sam i ja htio napisati.Emericzy » wrote: To bi bilo 84,87.![]()
Najbliži porez bio bi porez na kupljenu nekretninu. Pa sad, ako neki vole seks s nekretninom..
- Nikolajevna
Molim vas neka nitko ne napiše supruge Dalmatinaca, to je sprdanje na regionalnoj osnovi i nije lijepo.Gazda » wrote: Pa sad, ako neki vole seks s nekretninom..
Ja sam mislio da bi bilo sprdanje na regionalnoj osnovi koje nije lijepo ako bi se napisalo "Dalmatinke".Nikolajevna » wrote:
Molim vas neka nitko ne napiše supruge Dalmatinaca, to je sprdanje na regionalnoj osnovi i nije lijepo.
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 791 times
- Been thanked: 1505 times
Matematički, da. Znam. Ali ima i vic baš s tim, pogrešnim odgovorom, a tiče se PDV-a.Emericzy » wrote: To bi bilo 84,87.
Potpisi su za budale.
-
- Information
-