inače, drop crotch traperice ima rooney mara u "muškarcima koji mrze žene" (u dijelu kad hoda podzemnom) i super joj stoje (iako ne ocrtavaju dupe). na onom tko ih zna nositi baš djeluju seksi
Vojničke hlače
bogami, jesu dimije, samo kraće. nemaju, što bi rekla herp, crotch "na mjestu na kojem bi trebao biti"

inače, drop crotch traperice ima rooney mara u "muškarcima koji mrze žene" (u dijelu kad hoda podzemnom) i super joj stoje (iako ne ocrtavaju dupe). na onom tko ih zna nositi baš djeluju seksi
danas trkeljam! poklon uz jutarnji naklon
Volim dimije duže, do gležnja (ili malo iznad gležnja). I koje seljačinu idu uparivat dimije s visokim petama, bože me sačuvaj.
Ove ombijine prve trapke su mi dobar kroj, ja bi ih malo produljila. I, naravno, štikle mičigen.
Ove ombijine prve trapke su mi dobar kroj, ja bi ih malo produljila. I, naravno, štikle mičigen.
ovako sam i ja razmišljala pa sam kupila jedne, do koljena - kukuleleblue » wrote:Vjerujem da su super udobne, ali istina da izgledaju kao da se netko istovario u gaćeNe znam kako mi stoje, nisam nikad probala, mogla bi, samo da i to vidim
pregrozno su mi stajale pa su sirote ležale u ormaru dok mi nije sinulo da probušim rupu u međunožju i pretvorim ih u majicu sa šišmiš rukavima
baja » wrote: ovako sam i ja razmišljala pa sam kupila jedne, do koljena - kukulele
pregrozno su mi stajale pa su sirote ležale u ormaru dok mi nije sinulo da probušim rupu u međunožju i pretvorim ih u majicu sa šišmiš rukavima![]()
-
- Information
-