Chat
- Prolaznica
- Has thanked: 6 times
collect moments, not things
- Prolaznica
Nisam ni skužila, popravit ću, thanks
Evo ga na, sve nepotrebna kompliciranja. Sve sta se maze po sebi trebali bi biti krema, losion ili sampon. Kakav jogurt, pitam se koliko ljudi je to krenulo jesti? Pogotovo u Americi.
- Prolaznica
Bijah u Mulleru, nisam mogla odoljeti kad sam ga vidjela 

Pa zasto bi to smetalo coli?
Njima vazno da se cola trosi, a ne kako se trosi.
Ne vjerujem da bi ih mogao tko tuziti jer je izgorio od sunca a mazao se colom, to im ni nije u 'opisu djelovanja'.
Mozda bi ih usamljenici trebali tuziti ako piju puno cole a nikako da im ulete neka super poznanstva i zabave.
Kaze prica kako je Napoleon pisao Josephini da se vraca za tri tjedna s ratista te da se prestane prati.
On je bio Francuz, valjda je znao stogod o proizvodnji smrdljivih sireva.
Zaboravljaš da prije Istanbula prvo imam đir po Maloj Aziji (Esikšehir - Pamukkale - Efez), a tek onda dolazim (tj. vraćam se) u sami Istanbul. 
A koliko ću se i hoću li se u njemu išta zadržat - ovisi o košarkašima.
A koliko ću se i hoću li se u njemu išta zadržat - ovisi o košarkašima.
- Tyrion Lannister
Gledam karte za Flixbus u siječnju: ZAG-BUD?
Zašto nema direktne linije?
Zašto nema direktne linije?
Ja ti sanjam let, bijelo jedro nasred mora, mene zove nova zora.
Ja sam samo Vagabundo.
Ja sam samo Vagabundo.
- Tyrion Lannister
Sad odjednom ima.
Ja sam samo Vagabundo.
Ja sam samo Vagabundo.
- Nukac
- Davorich
- Been thanked: 91 times
Jel netko zna koji je bog kise i slabog vremena?
Naime, vec par puta me na putovanjima progoni lose vrijeme.
Recimo dok vi u Hr uzivate u lijepom toplom vremenu direktno iz Sahare, ovdje u Irskoj je ciklona koja ocito kruzi nad mjestom na kojem se ja nalazim. Pa se onda na svakom imalo znacajnijem mjestu zadrzi toliko dugo dok sam ja ondje. I sipa kisu i tjera vjetar.
Tako je danas najlijepsi dio Causeway scenic road bio u izmaglici, i padala je prejaka kisa, pa se nije vidjelo nista. Rope Bridge je bio zatvoren radi vjetra.
Opcenito, na koje god mjesto sam dosao, u tom trenutku je pocelo liti, tako da prakticno nemam postene slike. I to je uvijek kisa padala u smjeru da mi direktno pada po objektivu.
Pa se zato pitam, jel vrijeme da nekom bogu prinesem zrtvu za ljepse vrijeme.
Isto tako, molim djevicu-samoubojicu da se slobodno javi, pa da je prinesem kao zrtvu.
Naime, vec par puta me na putovanjima progoni lose vrijeme.
Recimo dok vi u Hr uzivate u lijepom toplom vremenu direktno iz Sahare, ovdje u Irskoj je ciklona koja ocito kruzi nad mjestom na kojem se ja nalazim. Pa se onda na svakom imalo znacajnijem mjestu zadrzi toliko dugo dok sam ja ondje. I sipa kisu i tjera vjetar.
Tako je danas najlijepsi dio Causeway scenic road bio u izmaglici, i padala je prejaka kisa, pa se nije vidjelo nista. Rope Bridge je bio zatvoren radi vjetra.
Opcenito, na koje god mjesto sam dosao, u tom trenutku je pocelo liti, tako da prakticno nemam postene slike. I to je uvijek kisa padala u smjeru da mi direktno pada po objektivu.
Pa se zato pitam, jel vrijeme da nekom bogu prinesem zrtvu za ljepse vrijeme.
Isto tako, molim djevicu-samoubojicu da se slobodno javi, pa da je prinesem kao zrtvu.
To je Perun! Nešto si mu se zamjerio. Napravi ovako, stavi koru od naranče na čelo, za to vrijeme gledaj u nebo da ti ne bi kora pala jer ćeš onda imati gadan problem, skakući na desnoj nozi a lijevu ispruži ravno u smjeru zapada, ruke savij u laktovima i maši njima kao da si ptica, i najvažnije u džepu moraš svo vrijeme imati bijelog šahovskog pijuna jer ćeš inače poremetiti kontinuum svemira.

- Tyrion Lannister
Kod mene je potpuno drugačija priča. Na Islandu je sunce zasjalo kad je Nuki došao po mene i bilo je dok sam bio na otoku.
Jučer kiša u Varšavi prestala da bi ja mogao hodati.
Rođendan pod sretnom zvezdom magičnom, al' nad ovom zemljom generalno tragičnom čemu sam bliži?
Sent from my Lenovo K920 using Tapatalk
Jučer kiša u Varšavi prestala da bi ja mogao hodati.
Rođendan pod sretnom zvezdom magičnom, al' nad ovom zemljom generalno tragičnom čemu sam bliži?
Ja sam samo Vagabundo.
Ja sam samo Vagabundo.
- Tyrion Lannister
Navodno Eurowings ima karte za RH za 19€.
Naši trgovci bi mogli to provjeriti.
Moj izvor je exbir.de.
Naši trgovci bi mogli to provjeriti.
Moj izvor je exbir.de.
Ja sam samo Vagabundo.
Ja sam samo Vagabundo.
-kako sam par puta čuo u Irskoj i Škotskoj, tamošnja deviza je: nema lošeg vremena samo loša odjeća
-nije neka utjeha, ali nema veze, sjedneš u neki pub, naručiš viski dva-tri, zapričaš se s lokalcima na nerazumljivom engleskom i eto ti odmah dobrog vremena i pravih uspomena
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 798 times
- Been thanked: 1518 times
Staroslavenski je Perun...Nekako mi to pari najprimjenjivije u ovoj situaciji...
http://gorila.jutarnji.hr/vijestigorila ... bog_perun/
http://gorila.jutarnji.hr/vijestigorila ... bog_perun/
- Nukac
- Davorich
- Been thanked: 91 times
A kako se zrtvuje djevica za bolje vrijeme?
Jer lako je s vulkanima, bacis djevicu ili dvije u vulkan i to je to.
A sto treba napravit u ovom slucaju? Zavezat je, postavit na kisu i cekat da se udavi? Ili cekat da ju udari grom?
Jer lako je s vulkanima, bacis djevicu ili dvije u vulkan i to je to.
A sto treba napravit u ovom slucaju? Zavezat je, postavit na kisu i cekat da se udavi? Ili cekat da ju udari grom?
-
- Information
-