O vladi Zokija M.

Koljite se i gložite!
Beau

Post 26 Dec 2013, 18:27

miky0 wrote:Mene nebi bilo briga koga on jebe/ne jebe sve dok mene ne jebe, ali me itekako jebe, i to svaki jebeni dan. Da se konacno odluci koju ce sevit, vjerujem da bi ovu drzavu konacno poceo normalno vodit, a shodno tom, mene prestat jebat :o
:rofl:

Mene isto zaboli koga jebe. Zanima me kako obavlja posao, i to je to.
Cak i da saznam da stvarno tuce zenu, i dalje to ne bi utjecalo na moje misljenje o njemu kao politicaru. Kao covjeku, da.

Ovo sto kaze mardz, da bi razvod stetio karijeri. Jel mislite da stvarno bi?
Mene to cudi da ljudi takve privatne stvare zamjeraju poslovnim ljudima, funkcijama stovise.

Cak mi nije interesantno ni da karamarko ima ljubavnicu, a zalaze se za svetost braka :ne zna:
Potpuno odvajam to.

Karlinjo
Has thanked: 1 time

Post 26 Dec 2013, 18:32

Za definiciju, ne svetost... :mudri:
Beau

Post 26 Dec 2013, 18:34

Kar Jozef wrote:Za definiciju, ne svetost... :mudri:
Znam. Utoliko je i cudnije.
Citiram 'zlobnike' koji su mu spocitavali to :E
Whereabout

Post 26 Dec 2013, 18:44

Margarita » wrote:Ne kužim to s nesimpatičnom njuškom. Nije zgodna, tako da nit su žene ljubomorne nit muški sline, niti je se može optužiti da je preko kreveta došla do bilo čega. Nije ni ružna da bi je tjerali kompleksi u militatnost. Obična je. I što joj je trebalo da tjedan dana prije izbora nazove sve članove ovcama? A nije ništa novo rekla. Ništa što ljudi ne kažu Zoranu i ministrima u brk. Čemu pisanje medijima? Uz potpis ko za uloške s krilcima.
I glupi ljudi pokušavaju ispasti proračunati, Nije to kontradiktorno. Ali ne upali.
Što se braka tiče, možda ne bira on. To je kompromis, odabir obje strane. A pošteno? Pa to je najčešće ono što donosi najmanje štete. Njemu, ženi, djeci, karijeri.
Mislim da nitko baš ne pokušava ispasti proračunat, prije mi je zanimljivo da neki pokušavaju ispasti neproračunati i idealistični. Nekima uspije (a znaju biti i glupi, ili upravo zato - jer narod više vjeruje da je netko "pošten" ako je malo jadan ili još bolje jadna, da se tako izrazim, nego ako je neka alapača tipa Kolarićkinog izgleda i nastupa). Nekima ne uspije ni kad su stvarno tek puki idealisti. I to je to što mi je zanimljivo s tim percepcijama.

Išla bih i dalje pa rekla da muškarcima uspijeva ispasti pošten i ujedno biti (javno i glasno) nasilan, dok žene kulturološki "moraju" igrati na drugu kartu - nasilne metode (ako je ovo Kolarićkino bilo nasilno) uglavnom ne prolaze, bez obzira na sadržaj. To je možda čak i tipični ženski refleks, povijesni čak :D, da pokuša apelirati na javnost da nešto ne štima, a da zatim ispadne glupa. Iako je možda i pošteniji igrač od onog (one) koja potencijalno i manje vidljivo rovari iznutra i bira metode dok ne dobije što želi.

To je jedna šira slika koju imam o takvim situacijama, povodom ovog. Možda ispadne da je K. zaista loša osoba i loš političar, za sad mi je to jednostavno zanimljiv slučaj.
.
Margarita

Post 26 Dec 2013, 18:46

Beau » wrote:
Ovo sto kaze mardz, da bi razvod stetio karijeri. Jel mislite da stvarno bi?
Mene to cudi da ljudi takve privatne stvare zamjeraju poslovnim ljudima, funkcijama stovise.
Za bilo koji posao, poželjno je da je osoba ubračena, pogotovo u politici. A razvod ne mora štetiti, ali bi ovaj bio bezvezan. Ej, pa neće žena ispustit premijera zbog toga što se malo opušta s pevaljkom. To ti ide u rok službe.
Koprca se ta vlada, malo su nesposobni, malo upali u veća govna nego što su i sami mislili. Nekako mi je kao kad ti kažu "ej, pa dobar ti je muž, bar te ne tuče" , tako i ovo "ej, pa dobra ti je vlada, bar ne krade hrpimice".
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
Beau

Post 26 Dec 2013, 18:50

Margarita wrote: Za bilo koji posao, poželjno je da je osoba ubračena, pogotovo u politici. A razvod ne mora štetiti, ali bi ovaj bio bezvezan. Ej, pa neće žena ispustit premijera zbog toga što se malo opušta s pevaljkom. To ti ide u rok službe.
Koprca se ta vlada, malo su nesposobni, malo upali u veća govna nego što su i sami mislili. Nekako mi je kao kad ti kažu "ej, pa dobar ti je muž, bar te ne tuče" , tako i ovo "ej, pa dobra ti je vlada, bar ne krade hrpimice".
Tocno to. Jebiga, do tog su nas doveli.

Inace, ovo da je pozeljno da je ubracen. Zasto tocno? Glasaci vise vole i vjeruju takvima ili..?
Margarita

Post 26 Dec 2013, 18:59

Beau » wrote: Inace, ovo da je pozeljno da je ubracen. Zasto tocno? Glasaci vise vole i vjeruju takvima ili..?
To je za muškarce. Poslodavci očekuju uredniji život. Može se ćovjek mirno prepustiti rintanju, za sve drugo, brine se žena. :)
Beau

Post 26 Dec 2013, 19:03

Margarita wrote: To je za muškarce. Poslodavci očekuju uredniji život. Može se ćovjek mirno prepustiti rintanju, za sve drugo, brine se žena. :)
:rofl: aha

Zgodno :D
Ne bih bila dobar biznismen, promicu mi ovakvi zakljucci
Margarita

Post 26 Dec 2013, 19:08

Meni, izgleda, promiču slova. Moram ukopirati i povećati da vidim. Ili uzeti jače naočale. Mislim da sam usrala.
Whereabout

Post 26 Dec 2013, 19:25

Beau » wrote: A kako bi mediji znali radi li se tu o otvorenom braku? Bio bi vrh neukusa da se raspisu o tome.
Neukusno je i ovo, al ne mozemo ocekivati da nece podlec niskim strastima citatelja i sveopcem zutilu.
Ovo ostalo mi je nepotrebno moraliziranje :misli:
Pa neka ih oni obavijeste, ako se radi o otvorenom braku. Na taj način bi prestala naklapanja i slijeđenja službenih auta po Rijeci. I bilo bi baš zanimljivo da neki par javno priča o takvoj liberalnoj vezi, ako je to to.

U vezi moraliziranja, ja si to već dugo uzimam za pravo, jedan od luksuza koje sam si odlučila ostaviti iz naivne dobi. Nisam nemoralna inače po tom pitanju, i ne cijenim taj folklor i investiranje u takav život.

I Karamarko mi je (dodatno) odbojan iz sličnih razloga.
.
Whereabout

Post 26 Dec 2013, 19:28

Beau » wrote:
Inace, ovo da je pozeljno da je ubracen. Zasto tocno? Glasaci vise vole i vjeruju takvima ili..?
Sjetimo se samo Jadranke Kosor i njezinog života s majkom. Kojem muškom političaru bi to prošlo?
.
Tea Tree

Post 26 Dec 2013, 20:21

Stvarno mi je teško povjerovati da bi lik išao k ljubavnici službenim autom, s tjelohraniteljima, koji ga čekaju pred zgradom dok on u miru jebe. :D Nije da nema drugog i manje uočljivog načina kurvati se. :ne zna:
Ako se stvarno kurva, i to baš s tom ženskom iz ENI, ne vjerujem da to radi na taj način.

I super mi je što nije dao štofa žutoj štampi i na bilo koji način komentirao tu "vijest". :cerek:
Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Post 26 Dec 2013, 22:18

Da je bilo šta prokomentirao tek bi onda puklo...
'if you fall, i'll be there' (floor)
Beau

Post 27 Dec 2013, 09:37

Whereabout » wrote:
Pa neka ih oni obavijeste, ako se radi o otvorenom braku. Na taj način bi prestala naklapanja i slijeđenja službenih auta po Rijeci. I bilo bi baš zanimljivo da neki par javno priča o takvoj liberalnoj vezi, ako je to to.
:rofl:

Pa nisu oni Severina i Milan da se time bave.
Nikakva naklapanja i slijeđenja time ne bi prestala.
U vezi moraliziranja, ja si to već dugo uzimam za pravo, jedan od luksuza koje sam si odlučila ostaviti iz naivne dobi. Nisam nemoralna inače po tom pitanju, i ne cijenim taj folklor i investiranje u takav život.
Dopuštam si i ja moraliziranje, fala bogu, ali nekako na razini trač rubrike :o
Ne vidim svrhu u tome da određujem što je pametno za nekog, o čijem životu nemam pojma, vođena isključivo osobnim moralnim vrijednostima. No, dobro, neću popovat, i ja svašta trabunjam :hekla:
Beau

Post 27 Dec 2013, 09:41

Whereabout » wrote:
Sjetimo se samo Jadranke Kosor i njezinog života s majkom. Kojem muškom političaru bi to prošlo?
:ne zna:

Dobro, a šta bi mu se dogodilo?
Znači imamo nekog političara kojeg smatramo sposobnim/karizmatičnim/simpatičnim/nešto...
Zatim saznamo da je čovjek samohrani roditelj i živi s djetetom i materom...i onda - šta??

Nemam pojma, nisam nikad uspjela progutat da takve biografske značajke bitno utječu na nečiji (ne)uspjeh.
Ne kažem da sam u pravu, čak je vrlo vjerojatno da nisam :zubo: , ali prema onom što promatram oko sebe, sve je to do osobne furke...
Tea Tree

Post 27 Dec 2013, 12:35

http://en.inkei.net/petar_%C4%8Dobankovi%C4%87
Čobanković anility 15% (Gay only). :S :rofl:
Beau

Post 27 Dec 2013, 12:43

Tea Tree » wrote: Žena ima veći kurac od njega.
http://en.inkei.net/sanja_musi%C4%87_milanovi
idem vidit kolkog ima ivona :hekla:

inače, josipović ima mrcinu :S :S :rofl:
Beau

Post 27 Dec 2013, 12:46

ivonin je 0% ability :ne zna:

ne znam ko tu koga :kava:

edit: kako smo glupe, ima i vađajna analajzer :zec:
Tea Tree

Post 27 Dec 2013, 13:04

Jooj, da, stvarno.

http://en.inkei.net/vagina/zoran_milanovi%C4%87

Tu je malo bolje prošao. :zubo:
Beau

Post 27 Dec 2013, 13:07

the fighting rafflesia :rofl:
Euklid
old school

Post 27 Dec 2013, 14:34

Picku, kako je ovo zarazno...
Beau

Post 27 Dec 2013, 14:51

jako je zarazno :cheer:

moram reć, trkeljaši dragi, da vaši nickovi ne govore ništa dobroga o vama :ne zna:
Euklid
old school

Post 27 Dec 2013, 15:04

To je japanski sajt i treba dodati bar jeno 30% gore na prikazane vrijednosti... :ne zna:
  • Information