UĐITE! (službeni chat)
- gdja Castro
Pozvana sam...a unda » wrote: ..dje nas nadje. castroo..
Ček. Je l' moguće da ovdje nema kafe?!
edit: ima ali nije na šanku.
nema ni kafe, niti kave. ovdje smo svi na kadulji. svi je duvamo.gdja Castro » wrote:
Pozvana sam.
Ček. Je l' moguće da ovdje nema kafe?!
edit: ima ali nije na šanku.
Btw, slao mi frend neki link na jubitu o efektima kadulje na malodobno stanovništvo. Nisam stigao pogledat, a sad su je skinuli zbog žalbi dotičnog malodobnog stanovništva. Pa me sad interesira jer je valjda oriđiđi a ne fejk. Baš zato što su je skinuli. I sad oću gledat. A skinuli. I tako ukrug...a unda » wrote: nema ni kafe, niti kave. ovdje smo svi na kadulji. svi je duvamo.
o kojoj kadulji pricas? onoj sto se duva? ma gledao ja to. usro sam se gledat, a kamoli da mi je palo na pamet duvat.Ze_Administratum » wrote:
Btw, slao mi frend neki link na jubitu o efektima kadulje na malodobno stanovništvo. Nisam stigao pogledat, a sad su je skinuli zbog žalbi dotičnog malodobnog stanovništva. Pa me sad interesira jer je valjda oriđiđi a ne fejk. Baš zato što su je skinuli. I sad oću gledat. A skinuli. I tako ukrug.
poslije nego sta sam to gledao, isao sam oko kuce, obisao moje kadulje, otkinuo im listove i isao usporedjivat sa slikama na netu da vidim ja sta mi to raste oko kuce. mislim, nije se za zajebavat.
ali, to sam radio potajno, jer..prije nekog ljeta sam mislio da imam najezdu crnih udovica i alarmirao sve. poslije su me ganjali jer sam kao..ja bio kriv sto je propala turisticka sezona u ovom kraju.
Ae. Prvo sam mislio da je neka fejkaona, al onda dođe "video removed by ...", e, tu me zainteresiralo...a unda » wrote: o kojoj kadulji pricas? onoj sto se duva? ma gledao ja to. usro sam se gledat, a kamoli da mi je palo na pamet duvat.
poslije nego sta sam to gledao, isao sam oko kuce, obisao moje kadulje, otkinuo im listove i isao usporedjivat sa slikama na netu da vidim ja sta mi to raste oko kuce. mislim, nije se za zajebavat.
ali, to sam radio potajno, jer..prije nekog ljeta sam mislio da imam najezdu crnih udovica i alarmirao sve. poslije su me ganjali jer sam kao..ja bio kriv sto je propala turisticka sezona u ovom kraju.
A da bi duvo, ma daj, baš mi treba horror film...imam Dnevnik na telki već.
- gdja Castro
Mene ovdje sve zbunjuje. Upravo sam upala u 2 dana staru prepisku dolje negdje.
- gdja Castro
Je, grozno je ovdje u brdima. Al' opet, sloboda nema cijene. Tu smijemo govor't da smo idijoti i o sapunu i svašta. :imamo hrvatsku:gdja Castro » wrote:Mene ovdje sve zbunjuje. Upravo sam upala u 2 dana staru prepisku dolje negdje.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
- gdja Castro
Di je Zg Sash?vrrrlet » wrote:
Je, grozno je ovdje u brdima. Al' opet, sloboda nema cijene. Tu smijemo govor't da smo idijoti i o sapunu i svašta. :imamo hrvatsku:
Samo ti čekaj, to je da vas namamimo. Uskoro ćete se morati služiti samo probranim rječnikom koji se isključivo sastoji od riječi "hvala, poštovani, može, da i hvala lijepa". E, da, i svi ćete dobiti avatare na bijelo-crne pruge sa upisanim serijskim brojem koji će vam ujedno biti i nick.vrrrlet » wrote:
Je, grozno je ovdje u brdima. Al' opet, sloboda nema cijene. Tu smijemo govor't da smo idijoti i o sapunu i svašta. :imamo hrvatsku:
Hvala. Poštovani.

Jebe se meni, ja ću dijeliti sapun.Ze_Administratum » wrote:
Samo ti čekaj, to je da vas namamimo. Uskoro ćete se morati služiti samo probranim rječnikom koji se isključivo sastoji od riječi "hvala, poštovani, može, da i hvala lijepa". E, da, i svi ćete dobiti avatare na bijelo-crne pruge sa upisanim serijskim brojem koji će vam ujedno biti i nick.
Hvala. Poštovani.
Proučava govor mržnje. Trenutno skuplja primjere čitajući Winnie the Pooha.gdja Castro wrote:
Di je Zg Sash?
GospoDŽo Castro, samo da vam se na tren javim, dobila sam dozvolu!gdja Castro » wrote:Mene ovdje sve zbunjuje. Upravo sam upala u 2 dana staru prepisku dolje negdje.
Ja znam da vi mene ne znate, ali to nema veze jer znam ja vas.
Ja sam samo teo prvi da vam javim da ste postali mini...
ovaj, trkeljaš!
Znam ja da vi znate, al svejedno sam ja teo prvi da vam javim!
Na usluzi,
Pera pisar iz administrativnog odelenja!
You can only be young once. But you can always be immature. (dejzino MD <3)
- gdja Castro
Ne, ali vidjela sam čovjeka ovdje. Pa nije mi čudno što se i on makao.vrrrlet wrote:
Proučava govor mržnje. Trenutno skuplja primjere čitajući Winnie the Pooha.
Zapravo, svi smo se makli, ja odavno, al' svejedno.
Ne znam šta se vama dogodilo, je l' ima kakvih dobrih ratnih priča, ja ništa ne znam.
- gdja Castro
Hvalajevgenija » wrote: GospoDŽo Castro, samo da vam se na tren javim, dobila sam dozvolu!
Ja znam da vi mene ne znate, ali to nema veze jer znam ja vas.
Ja sam samo teo prvi da vam javim da ste postali mini...
ovaj, trkeljaš!
Znam ja da vi znate, al svejedno sam ja teo prvi da vam javim!
Na usluzi,
Pera pisar iz administrativnog odelenja!
..ma, drago mi je sto vidim da ti vidis i sto se ne das odmah, ali mislim da si joj ono..hot.
To nije pravi ZgSash, to je neki dobronamjerni trol. Ali tko zna, možda je takav i naš Sash kad mu uzmeš ovlasti.gdja Castro » wrote:
Ne, ali vidjela sam čovjeka ovdje. Pa nije mi čudno što se i on makao.
Zapravo, svi smo se makli, ja odavno, al' svejedno.
Ne znam šta se vama dogodilo, je l' ima kakvih dobrih ratnih priča, ja ništa ne znam.
Ima cijeli rat, ne znam odakle bih počeo.
Ajmo mi o pronatalitetnoj politici.
-
- Information
-