Pa sad kad tako kažeš, voljela bih da tu i tamo strepim ili da me iznenadi. Ne ovako, brate mili, sve točno i uredno ko švicarski sat. I ciklus mi je štreberast, jebeš to...a unda » wrote: ..dosadili ti ciklusi? ti bi tila nesto novo i necikllicno?
Psihokauč - upomoć!!!!
nema to veze sa ciklusima, nego sa lovom. vjeruj ti meni..Zekoslawa » wrote: Pa sad kad tako kažeš, voljela bih da tu i tamo strepim ili da me iznenadi. Ne ovako, brate mili, sve točno i uredno ko švicarski sat. I ciklus mi je štreberast, jebeš to.
aj bolje ti je cestitaj rodjendan eowynki..dvajstosmoga joj je, to znaci sad, za manje od sat vremena..ex anais » wrote:Vrijeme je za Undin ciklus.
Rugaj se, rugaj, rugat ću se i ja tebi...a unda » wrote: aj bolje ti je cestitaj rodjendan eowynki..dvajstosmoga joj je, to znaci sad, za manje od sat vremena..
A znam. Slabo idem u lov...a unda » wrote: nema to veze sa ciklusima, nego sa lovom. vjeruj ti meni..
..da. i pusti mi muzicku zelju..danas sam luu da.
Zekoslawa » wrote: A znam. Slabo idem u lov.
ok, ok, na lov sam mislio.. a kako ces kupit luk i strijelu?
ok, ok, na kapulu sam mislio..
ok, ok..mistr lova, lova..ajem bumbastik..ex anais » wrote:Ja sam to pročitala kao LOVA. Što mi je...
Nemam love ni za luk, za kapulu možda već skucam štogod...a unda » wrote:![]()
ok, ok, na lov sam mislio.. a kako ces kupit luk i strijelu?
ok, ok, na kapulu sam mislio..![]()
Tko se usuđuje ubijati lipog, smišnog, pigavog Bambija? Tko, da čujem?..a unda » wrote: i ubijat bambije?
super je ovo. jel ima ovi rosar u 3d? psiholozi bi popizdili da svaki put ne znaju koju ce sliku pokazat.. em se mice, em 3d..Zekoslawa » wrote:Crna Josipa.
Da, volim potjeru..a unda » wrote: ti samo volis potjeru? ..ono, trcat, ko kastanedin don huan? ..i to trcat zavezanih ociju. oci sirom zavezane?
Desire makes slaves out of kings.
eowynka..naganjacica.Zekoslawa » wrote: Tko se usuđuje ubijati lipog, smišnog, pigavog Bambija? Tko, da čujem?
-
- Information
-