Abortus u "sekularnoj" državi
- Nenia Salonitana
eksačo, rikvestala sam te.
moram imati barem jednog prijatelja, ako netko slučajno ide proučavati članove grupe da ne pomisli da smo neki čudaci.
moram imati barem jednog prijatelja, ako netko slučajno ide proučavati članove grupe da ne pomisli da smo neki čudaci.
-
visekratni klon
Dodala.Nenia Salonitana wrote:eksačo, rikvestala sam te.![]()
Ljudi sve više dolaze.
- Nenia Salonitana
jesi ono ti na slikama?visekratni klon wrote:
Dodala.![]()
Ljudi sve više dolaze.
prava gothic vamp mačka.
-
visekratni klon
Jesam.Nenia Salonitana wrote:
jesi ono ti na slikama?
prava gothic vamp mačka.
-
visekratni klon
Aj svragom.MightyMe wrote:Miki, vidi, vrtiš joj se po glavi.
- Nenia Salonitana
visekratni klon wrote:
Jesam.Nemoj pred mikijem.
![]()
pojašnjenje za mikija:
pod tim sam mislila da izgleda kao da je odležala 3 dana u mrtvačnici.
-
visekratni klon
To je istina, ne laže.Nenia Salonitana wrote:
pojašnjenje za mikija:
pod tim sam mislila da izgleda kao da je odležala 3 dana u mrtvačnici.
-
visekratni klon
Sad kad ima trista ljudi, mogli bi se ovi neki ugledni aktivisti okaniti ponosa i joinati, neće se osramotiti.
Čast onima poput Mime.
Čast onima poput Mime.
Ae, mislim, meni je jasno da nekom tko ima stotine utakmica u nogama u pitanjima aktivizma izgleda smiješno neka nova grupičica, da ne kažem grupa građana. Al ne znam kako im ne proradi taj aktivistički poriv da podrže sve koji nešto pametno pokušavaju.
-
visekratni klon
Mislim da sam upravo otkrila pojam aktivistički snobizam.Zekoslawa wrote:Ae, mislim, meni je jasno da nekom tko ima stotine utakmica u nogama u pitanjima aktivizma izgleda smiješno neka nova grupičica, da ne kažem grupa građana. Al ne znam kako im ne proradi taj aktivistički poriv da podrže sve koji nešto pametno pokušavaju.
Jasno je da im je smiješno isprve i mogu mislit da će to propast i ovo i ono, al eto, makar bi mogli dati šansu. A ne kao ovi što brišu da im ne gadi prostor.
Uzmahujemo u Budimpeštu.Zmaj021 wrote:Imate mahanje iz budimpešte..
Kako ide?
Ide, ide, mislim da je ovo sasvim dobar napredak za cijeli jedan dan postojanja sajta.
A baš, aktivistički snobizam.visekratni klon wrote:
Mislim da sam upravo otkrila pojam aktivistički snobizam.![]()
Jasno je da im je smiješno isprve i mogu mislit da će to propast i ovo i ono, al eto, makar bi mogli dati šansu. A ne kao ovi što brišu da im ne gadi prostor.
A e, ono, aktivističko "di ste bili devesprve" i te šeme.
-
visekratni klon
Skoro pa 300.Zmaj021 wrote:Koliko ima ljudi? Sry na sturosti.. fon
-
visekratni klon
Nenia Salonitana wrote:što ja lajkam![]()
![]()
![]()
izopćit ćete me iz grupe![]()
![]()
Kontaktirali smo niz udruga pa ćemo vidjeti što dalje.Zmaj021 wrote:Jel imate kakvu strategiju?
- Nenia Salonitana
zabavan je taj fejs.
morala sam lajkati sama sebi sve što sam objavila.
ne znam jel da dodam i svoj vakultet
grupa već broji nas 279!
grupa već broji nas 279!
-
visekratni klon
Nenia Salonitana wrote:zabavan je taj fejs.morala sam lajkati sama sebi sve što sam objavila.
![]()
![]()
grupa već broji nas 279!
Da, rastemo.
Undi je vjerojatno crkao komp ili mu mačke ne daju na komp.
-
visekratni klon
Pazi ti odgovora Ministarstva kad su udruge prošle godine poslale apel:
Što se Ministarstva zdravlja tiče, problemi na koje upozoravaju udruge zapravo ne postoje. »Člankom 15. Zakona o zdravstvenim mjerama za ostvarivanje prava na slobodno odlučivanje o rađanju djece propisano je da je prekid trudnoće medicinski zahvat koji se može izvršiti do isteka deset tjedana od dana začeća. Prekid trudnoće može se izvršiti u svakoj bolnici koja ima organiziranu jedinicu za ginekologiju i porodiljstvo, a ravnatelj je dužan osigurati tim spreman obavljati zahvate prekida trudnoće. Najmanje jedan tim u svakoj županijskoj bolnici mora biti spreman obavljati zahvate prekida trudnoće«, navode u ministarstvu, te pozivaju žene da prijave svaki konkretni slučaj kršenja zakona.

Što se Ministarstva zdravlja tiče, problemi na koje upozoravaju udruge zapravo ne postoje. »Člankom 15. Zakona o zdravstvenim mjerama za ostvarivanje prava na slobodno odlučivanje o rađanju djece propisano je da je prekid trudnoće medicinski zahvat koji se može izvršiti do isteka deset tjedana od dana začeća. Prekid trudnoće može se izvršiti u svakoj bolnici koja ima organiziranu jedinicu za ginekologiju i porodiljstvo, a ravnatelj je dužan osigurati tim spreman obavljati zahvate prekida trudnoće. Najmanje jedan tim u svakoj županijskoj bolnici mora biti spreman obavljati zahvate prekida trudnoće«, navode u ministarstvu, te pozivaju žene da prijave svaki konkretni slučaj kršenja zakona.
-
visekratni klon
Pozvala sam još 11 ljudi putem inboxa, poznatijih faca. :besramna: Ako i odbiju, neka, bar sam probala, jer ako ja čekam da njih netko doda, ništa od toga. Samo da me fejs ne kazni spamanjem. 
-
- Information
-