Psihokauč - upomoć!!!!

Blago onom tko rano poludi
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 09 Jan 2013, 23:37

..nema almoust..pobjegla..valjda smo joj predepresivni. :kokice:

Éowyn

Post 09 Jan 2013, 23:38

..a unda » wrote: trece, cetvrte prilike..? nista to, do njih se nije jos doslo? :zubo: :D
:rofl: :rofl: :rofl:

Nije :tuzni:
Desire makes slaves out of kings.
..a unda
Undaminator

Post 09 Jan 2013, 23:39

Éowyn » wrote:

Nije :tuzni:
:nono:

..kaze se.. nije. :cheer:
Éowyn

Post 09 Jan 2013, 23:42

..a unda » wrote: :nono:

..kaze se.. nije. :cheer:
Ili... nije :bliss:
..a unda
Undaminator

Post 09 Jan 2013, 23:50

..idem lec. pozurit prije nego mi macke zauzmu krevet. zivot je borba.. :facepalm:
Eks

Post 09 Jan 2013, 23:51

..a unda » wrote:..idem lec. pozurit prije nego mi macke zauzmu krevet. zivot je borba.. :facepalm:

:cerek:
..a unda
Undaminator

Post 10 Jan 2013, 06:42

..ja sam spavao. :mirko: ..macke po meni, prvi sam dosao. :mirko: ..tesla je ge ka prema meni, on bi isao lec i spavao bi cetiri sata..ja moram najprije citat da se uspavam, spavam ukupno dva sata, a ostatak noci se prevrcem po krevetu uz glasno negodovanje, grintanje, rmrmljanje macaka, koje spavaju po meni. :mirko:
Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Post 10 Jan 2013, 08:49

Éowyn wrote:
Ja imam vrlo mnogo čokolada. Ali suzdržavam se.
Rado cu te rjesiti dijela problema.

Al doslovno ;)
'if you fall, i'll be there' (floor)
karambol

Post 10 Jan 2013, 13:04

..a unda » wrote:..ja sam spavao. :mirko: ..macke po meni, prvi sam dosao. :mirko: ..tesla je ge ka prema meni, on bi isao lec i spavao bi cetiri sata..ja moram najprije citat da se uspavam, spavam ukupno dva sata, a ostatak noci se prevrcem po krevetu uz glasno negodovanje, grintanje, rmrmljanje macaka, koje spavaju po meni. :mirko:
"Unda, gospodar mačaka"

Novi uradak slavnog Petera Jacksona od danas u vašim multipleks i sinepleks i pleksiglas dvoranama. :zubo:
Éowyn

Post 10 Jan 2013, 17:44

..a unda » wrote:..ja sam spavao. :mirko: ..macke po meni, prvi sam dosao. :mirko: ..tesla je ge ka prema meni, on bi isao lec i spavao bi cetiri sata..ja moram najprije citat da se uspavam, spavam ukupno dva sata, a ostatak noci se prevrcem po krevetu uz glasno negodovanje, grintanje, rmrmljanje macaka, koje spavaju po meni. :mirko:
:cerek: :cerek: :cerek:

Moje su sve mace pretile, ali samo jedna želi živjeti u kući :tuzni:

Imaš li neki savjet na koji način da jednu vrlo divlju malu macu omamim i odvedem veterinaru? Ili barem namamim u transporter :ne zna:
Eks

Post 10 Jan 2013, 17:45

Slanina sve rješava.

Ili laso.
..a unda
Undaminator

Post 10 Jan 2013, 18:07

Éowyn » wrote:
:cerek: :cerek: :cerek:

Moje su sve mace pretile, ali samo jedna želi živjeti u kući :tuzni:

Imaš li neki savjet na koji način da jednu vrlo divlju malu macu omamim i odvedem veterinaru? Ili barem namamim u transporter :ne zna:
i moje uglavnom zele zivjeti van kuce, ali okolina gdje se one zele kretati je ljudsko kretenski opasna po macji zivot, tako da su sad vec vise od pola godine u kucnom pritvoru.

nema druge nego je namamit u transporter necim slasnim. moras probat sto to njoj znaci slasno..meso riba, neka industrijska macja delikatesa.. :ne zna:

transporter nekako zakamufliraj malo. tj, trebala bi nekakvu klopku napravit. :D

jel bas ono..puno divlja ili nesto se kao necka, boji se, a htjela bi? :D ..jel mlada macka?
Éowyn

Post 10 Jan 2013, 18:13

..a unda » wrote:
i moje uglavnom zele zivjeti van kuce, ali okolina gdje se one zele kretati je ljudsko kretenski opasna po macji zivot, tako da su sad vec vise od pola godine u kucnom pritvoru.

nema druge nego je namamit u transporter necim slasnim. moras probat sto to njoj znaci slasno..meso riba, neka industrijska macja delikatesa.. :ne zna:

Ma znam ja što je njoj slasno (apsolutno sve), ali što će mi veterinar reći kad mu divljeg malog predatora donesem?

transporter nekako zakamufliraj malo. tj, trebala bi nekakvu klopku napravit. :D
Éowyn

Post 10 Jan 2013, 18:14

..a unda » wrote:

Ma znam ja što je njoj slasno (apsolutno sve), ali što će mi veterinar reći kad mu divljeg malog predatora donesem?
..a unda
Undaminator

Post 10 Jan 2013, 18:20

Éowyn » wrote:

sta ce rec? a sta bi ti rekao? 200 kuna, molim. :zubo: :D

neka se on misli kako ce mu uspjet dat nesto protiv parazita ili neki lijek ili neko cjepivo, a da ostane neocerpljan..i kako ga vratit natrag u kontejner kad rasiri sve cetiri kao hobotnica. to mu je posao.. :ne zna: :D
Perzefona

Post 10 Jan 2013, 18:23

Unda, zašto mi se ne nudiš na fejsu? A baš sam te mislila uzeti.

Nije tematski post, al tu sam te uhvatila. :o
Nodens - making women's period comfortable (by ex anais)
Eks

Post 10 Jan 2013, 18:24

Perzefona » wrote:Unda, zašto mi se ne nudiš na fejsu? A baš sam te mislila uzeti.

:rofl:

Ja sam na drugoj temi spomenula. :rofl:
Éowyn

Post 10 Jan 2013, 18:27

..a unda » wrote: sta ce rec? a sta bi ti rekao? 200 kuna, molim. :zubo: :D

neka se on misli kako ce mu uspjet dat nesto protiv parazita ili neki lijek ili neko cjepivo, a da ostane neocerpljan..i kako ga vratit natrag u kontejner kad rasiri sve cetiri kao hobotnica. to mu je posao.. :ne zna: :D
Mačka (ženska) je kod nas od ljeta. Jednostavno nam se odlučila naseliti u dvorištu. Po mojoj procjeni, imala je oko 3 mjeseca kad je došla, sad ima oko 7 mjeseci.
Živi skupa s ostale dvije mace u dvorištu (ne miču se od tamo uglavnom), dolazi po hranu, zna čak i u kuću ulaziti, jede iz ruke, ali ne da se maziti niti primati na ruke.
Jednom sam je probala primiti i izmasakrirala me.

Ne znam što će veterinaru učiniti :facepalm:
..a unda
Undaminator

Post 10 Jan 2013, 18:31

Perzefona » wrote:Unda, zašto mi se ne nudiš na fejsu? A baš sam te mislila uzeti.

ti bi da ti se nudjam? :kokice: ..ko je ono govorio..nudjam..tudjmon? :ne zna:

a cuj, mislila si.. i ja sam svasta mislio. i onako ne bi imala sta vidjet. nisam puno tamo pisao, ai ono sto sam pisao, ne znam cemu i zasto?
ovdje isto ne znam cemu i zasto pisem, ali nema frke kao tamo..:D
..a unda
Undaminator

Post 10 Jan 2013, 18:35

Éowyn » wrote:
Mačka (ženska) je kod nas od ljeta. Jednostavno nam se odlučila naseliti u dvorištu. Po mojoj procjeni, imala je oko 3 mjeseca kad je došla, sad ima oko 7 mjeseci.
Živi skupa s ostale dvije mace u dvorištu (ne miču se od tamo uglavnom), dolazi po hranu, zna čak i u kuću ulaziti, jede iz ruke, ali ne da se maziti niti primati na ruke.
Jednom sam je probala primiti i izmasakrirala me.

Ne znam što će veterinaru učiniti :facepalm:
a pa to je onda skoro pa domaca. imam i ja jednu takvu. doveo je nas macak, nikakvu, mislili smo da je slijepa, jako bolesna.
onda se mic po mic, oporavila, nastanila, ona je sve mogla, ali drugi su mogli samo sto ona oce, rodila cetiri macica, ima jest, ima pit, ima mekoce, ima sigurnost, ali da se u ruke samo kada ona oce.. a meni je tako dodje nekad ono..pognjetit. :D

nema to frke, bitno je njuu namamit u kontejner..ok, transporter :zubo: ..bit ce ona bubica u veta, kuze oni, ta bica, kuze sve..
Perzefona

Post 10 Jan 2013, 18:38

..a unda » wrote: ti bi da ti se nudjam? :kokice: ..ko je ono govorio..nudjam..tudjmon? :ne zna:

a cuj, mislila si.. i ja sam svasta mislio. i onako ne bi imala sta vidjet. nisam puno tamo pisao, ai ono sto sam pisao, ne znam cemu i zasto?
ovdje isto ne znam cemu i zasto pisem, ali nema frke kao tamo..:D
Ex je nešto o Cohenu trabunjala, i ja sam joj priprijetila da ću tebe pozvat da joj neke stvari objasniš. Kad ono, tebe nema. I sad mi se ona tamo bahati s tim Cohenom bez straha. :mama:
Nodens - making women's period comfortable (by ex anais)
..a unda
Undaminator

Post 10 Jan 2013, 18:46

Perzefona » wrote: Ex je nešto o Cohenu trabunjala, i ja sam joj priprijetila da ću tebe pozvat da joj neke stvari objasniš. Kad ono, tebe nema. I sad mi se ona tamo bahati s tim Cohenom bez straha. :mama:
ma, da, koen, razumijem..objasnio bih, ali.. Image
Eks

Post 10 Jan 2013, 18:57

..a unda » wrote:
ma, da, koen, razumijem..objasnio bih, ali.. Image
:durica:

Postat ću ti Cohena na zid i nećeš ga znati obrisati. :raspa:
Éowyn

Post 11 Jan 2013, 18:36

:tuzni: :tuzni: :tuzni:

Imam gadnu krizu identiteta. I jadna sam. I bijedna. :mama:
Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Post 11 Jan 2013, 19:01

:grli:

slobodno otvori jednu cokoladu i navali...

:grli:
'if you fall, i'll be there' (floor)
  • Information