Tyrion Lannister wrote: ↑26 Jul 2018, 14:09
@Tripologičar nabaci koju pametnu. Ti uvijek imaš neki as u rukavu.
Nemam ti što pametno reći a da ti već ne znaš.

Ako sam dobro skužio ti si imao dvije nevezane karte (točno?) i na drugi let si zakasnio jer je prvi let kasnio nešto manje od 3 sata jel tako? Pa onda im ne možeš ništa što se tiče drugog leta ali traži kompenzaciju za prvi i right to care, nafiluj nekih troškova koje si imao zbog kašnjenja i zbog transfera do destinacije gdje si trebao sletjeti odnosno Venecije.
Mislim da bi to trebao dobiti mada zadnjih dana i nisam baš optimističan.

Ja se sa Ryanairom natežem već više od mjesec dana, pisao sam već nešto ovdje. Uglavnom tražio sam im kompenzaciju i nadoknadu troškova za otkazan let, odbili me jednom s obrazloženjem da je bilo loše vrijeme...onda sam im napisao nekoliko stranica teksta pozivajući se na točno određene točke zakona i tražeći right to care...opet me odbili. Sada sam napisao žalbu u agenciju za civilno zrakoplovstvo a njima će morati dati zvanično obrazloženje otkazivanja jer meni ne daju. Ma kakaju bezveze, i da je u pitanju viša sila right to care ostaje, ne znam što se prave blesavi jer prije sam to dobijao bez problema. Da im nije sudska praksa dala za pravo u zadnje vrijeme a da ja to ne znam?

Kako god javit ću kako se završilo, a ti Toma probaj svakako tražiti nešto pa vidjet ćeš.