Evo, ovako. Kad ih bude više od jedne, ili ako je jedna ali, jelte, zahtjevna, zovi me. Ako udružimo intelektualne i fizičke snage, svaki ćemo problem riješiti.
Donji veš
ma razumijem ja tebe, ali..nema tu problema. samo je frka.Emericzy » wrote: Evo, ovako. Kad ih bude više od jedne, ili ako je jedna ali, jelte, zahtjevna, zovi me. Ako udružimo intelektualne i fizičke snage, svaki ćemo problem riješiti.
Pa dobro, onda slušaš onaj negdašnji savjet engleskih majki svojim kćerima kako da se ponašaju ako dođe do seksa: "Stisni zube i misli na domovinu"...a unda » wrote: ma razumijem ja tebe, ali..nema tu problema. samo je frka.
men' je sad malcice neugodno pitat' kraj tol'ko muskih
, al' ajde:
molim za preporuke pamucnih gaca po cijeni do 25-30 kn komad. trebam gomilicu da m' se nadje u rezervi, ponesto sam pobacala u zadnje vrijeme. preferiram jednostavne, bez cipkica i nasivenih *izdarijica. plave, intenzivno ruzicaste, bijele, a moze i crne. i da nisu samo neke preplitke minijaturne, mene ima dost'. s druge strane, ne bih ni neke satore za bake.
nedavno sam kupila komplet od pet komada u marks&spenceru, cine se relativno ok, al' jos cemo vidjet'.
i uzela sam nesto gaca u devicu - katastrofa su, jedne su mi pukle kod poruba nakon par nosenja (a nit' su mi male, nit' sam ih natezala), i cini mi se da su mi se sve skupile.
tako da molim preporuke za neki treci ducan, da isprobam jos ponesto. samo ne bih tenezis, oni su mi grozni.
ako netko negdje ugleda huber gace na lijepom snizenju, nek' me se sjeti.
sto se women's secreta tice, imam jedan njihov kupaci, dosta sam ga nosila i super je. ali grudnjaci (imam dva ili tri) su im neudobni (moj su kroj, ali savovi zuljaju), stoje mi za ukras. ostalo nisam probala. edit: zapravo jesam, imam dvije njihove majice bez rukava, one ispod kojih se ne mora nosit' grudnjak, dobre su mi.
, al' ajde:molim za preporuke pamucnih gaca po cijeni do 25-30 kn komad. trebam gomilicu da m' se nadje u rezervi, ponesto sam pobacala u zadnje vrijeme. preferiram jednostavne, bez cipkica i nasivenih *izdarijica. plave, intenzivno ruzicaste, bijele, a moze i crne. i da nisu samo neke preplitke minijaturne, mene ima dost'. s druge strane, ne bih ni neke satore za bake.
nedavno sam kupila komplet od pet komada u marks&spenceru, cine se relativno ok, al' jos cemo vidjet'.
i uzela sam nesto gaca u devicu - katastrofa su, jedne su mi pukle kod poruba nakon par nosenja (a nit' su mi male, nit' sam ih natezala), i cini mi se da su mi se sve skupile.
tako da molim preporuke za neki treci ducan, da isprobam jos ponesto. samo ne bih tenezis, oni su mi grozni.
ako netko negdje ugleda huber gace na lijepom snizenju, nek' me se sjeti.
sto se women's secreta tice, imam jedan njihov kupaci, dosta sam ga nosila i super je. ali grudnjaci (imam dva ili tri) su im neudobni (moj su kroj, ali savovi zuljaju), stoje mi za ukras. ostalo nisam probala. edit: zapravo jesam, imam dvije njihove majice bez rukava, one ispod kojih se ne mora nosit' grudnjak, dobre su mi.
how can i believe in god when just last week i got my tongue caught in the roller of an electric typewriter?
vise nikad necu imat' samopouzdanja u druge ljude.
vise nikad necu imat' samopouzdanja u druge ljude.
Ovo bi i mene zanimalo. Još jedan kriterij mi je da su 100 % pamuk. Sve mi se čini da tako mogu naći samo šator.*jezebel* » wrote:men' je sad malcice neugodno pitat' kraj tol'ko muskih, al' ajde:
molim za preporuke pamucnih gaca po cijeni do 25-30 kn komad. trebam gomilicu da m' se nadje u rezervi, ponesto sam pobacala u zadnje vrijeme. preferiram jednostavne, bez cipkica i nasivenih *izdarijica. plave, intenzivno ruzicaste, bijele, a moze i crne. i da nisu samo neke preplitke minijaturne, mene ima dost'. s druge strane, ne bih ni neke satore za bake.
Od Devića imam jednu potkošulju (ali starija je) i odlična mi je. Zato me čudi ovo šta kažeš.
Y es que yo no quiero pasar por tu vida como las modas No se asuste señorita, nadie le ha hablado de boda...
Quiero ser tu medicina, tus silencios y tus gritos...
Tu astronauta, el primer hombre que pise tu luna Clavando una bandera de locura...
Tu astronauta, el primer hombre que pise tu luna Clavando una bandera de locura...
ok :razmiče gomilu da dobije prostora:
ovako: udobne pamučne gaćice, bez našivenih pizdarija u bojama i nebojama
- Galeb ima, po meni, jedne od kvalitetnijih, imam njihove crne i bijele, i ne mijenjanu boju, oblik ni veličinu. po dućanima di ja kupujem, jedne koštaju oko 40 kuna
- C&A, šarene, kineske, jbga, kupila sam ove jeseni 4 koamda za 40 kuna, 2 prugaste, dvoje bojaste, udobne, pamučaste, sve super
- H&M, tu je cjenovno i po kvaliteti s C&A, iskreno, mislim da se sve to šiva u istoj tvornici u dalekoj Kini
sve je ili100% pamuk ili 95% pamuk i 5% elastan, što je isto ok
što se tiče dubine, ja ne kupujem baš neke preduboke ali vidjela sam da i takve nude.
- Galeb ima, po meni, jedne od kvalitetnijih, imam njihove crne i bijele, i ne mijenjanu boju, oblik ni veličinu. po dućanima di ja kupujem, jedne koštaju oko 40 kuna
- C&A, šarene, kineske, jbga, kupila sam ove jeseni 4 koamda za 40 kuna, 2 prugaste, dvoje bojaste, udobne, pamučaste, sve super
- H&M, tu je cjenovno i po kvaliteti s C&A, iskreno, mislim da se sve to šiva u istoj tvornici u dalekoj Kini
što se tiče dubine, ja ne kupujem baš neke preduboke ali vidjela sam da i takve nude.
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Svakako Mana. Uzela sam čisto da probam njihove bokse (u ljubičastim nijansamaPješčana » wrote:ok :razmiče gomilu da dobije prostora:
But don't wait up
Just leave the light on
'Cause all the roads that I might take will all one day lead back to you
Just leave the light on
Galeb mi je još najbolja opcija, samo mi je žao dati 40ak kuna za gaće. Pobogu, nisu tange da će ih netko osim mene gledatPješčana » wrote:ok :razmiče gomilu da dobije prostora:
Ti si isto maloguzna?A.P. wrote:
Svakako Mana. Uzela sam čisto da probam njihove bokse (u ljubičastim nijansama) i jedne su od najboljih gaća koje sam ikad imala, bez primjedbi. Ima ih u raznoraznim oblicima, nijansama i svim mogućim veličinama.
Y es que yo no quiero pasar por tu vida como las modas No se asuste señorita, nadie le ha hablado de boda...
A., ni ne pomišljaj.Serenità » wrote:Ti si isto maloguzna?
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
Pokušavam svatit kojom si logikom došla do ovog zaključka, al ne uspijevam skužit
Nisam maloguzna, dapače, pristojnoguzna sam
But don't wait up
Just leave the light on
Just leave the light on
Ovom.rh4ps0dy » wrote:Sad i mene zanima. Znam da su u WS imali popust neki nedavno, al je prošao.U Mani zna bit ok gaća, al ja stanem u dječji 16, pa ne slušajte mene.
Koji umovi!
Ovaj biznis sa slikama se previše razmahao na ovom forumu. Otkad siroče postoji, tražene su slike sisa, face, guzice, nogu, pa dokle to ide? Dajte penise or elsevrrrlet » wrote:
Kaj to znači, prevećguzna ili tamanguzna? Može fotka?
But don't wait up
Just leave the light on
Just leave the light on
Bog je vrlo brižno uredio stvari. Žene moraju prve slati slije, jer ovisno o tim slikama mi šaljemo velike ili male penisiće. Seksxy žene dobivaju velike penisiće, neseksxy male.A.P. » wrote:
Ovaj biznis sa slikama se previše razmahao na ovom forumu. Otkad siroče postoji, tražene su slike sisa, face, guzice, nogu, pa dokle to ide? Dajte penise or else
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
To je očita neistina, dobivala sam i male penisiće.vrrrlet » wrote: Seksxy žene dobivaju velike penisiće, neseksxy male.
But don't wait up
Just leave the light on
Just leave the light on
Implikacije su sjebana stvar, jer pružaju mogućnost unedoglednog upisivanja raznoraznih značenja.vrrrlet » wrote:
Impliciraš li da si seksxy, a da si sveudilj dobivala male penisiće, impliciraš također da nisi mudra. Moraš paziti što impliciraš, zaboga.
Uoči ovaj veznik "i", dakle, pored golemih, dobivala sam i male. Nažalost, ni nas preseksi ženke zakoni statistike ne štede
But don't wait up
Just leave the light on
Just leave the light on
Uuuu, sad smo i preseksxy ženka.A.P. » wrote:
Implikacije su sjebana stvar, jer pružaju mogućnost unedoglednog upisivanja raznoraznih značenja.
Uoči ovaj veznik "i", dakle, pored golemih, dobivala sam i male. Nažalost, ni nas preseksi ženke zakoni statistike ne štede
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
Ne znam, veliki penisi su precijenjeni, a i draži i važniji mi je ostatak dodatka oko penisa pa mi statistika može popušit opanak.
But don't wait up
Just leave the light on
Just leave the light on
-
- Information
-