Boja

Kopulacija, masturbacija i nešto malo o ljubavi
Perzefona

Post 22 Jan 2013, 00:44

A daj zamisli tog užasa kad ti sva bridiš od čupanja dlaka, stopala te ubijaju, jedva odižeš trepavice od težine maskare, pažljivo okrećeš glavu da ne pomakneš naglim pokretom brižljivo namješten uvojak, živčana si jer si na dijeti, a on se okrene na cesti za nekom po tvojim mjerilima neuglednom i zapuštenom i opuštenom u svakom smislu? Naravno da, ako već tolike torture podnosiš, očekuješ i da on na tome bude zahvalan, da to primjećuje i cijeni i da mu se sviđa.

Nodens - making women's period comfortable (by ex anais)
Eks

Post 22 Jan 2013, 00:49

Perzefona » wrote:A daj zamisli tog užasa kad ti sva bridiš od čupanja dlaka, stopala te ubijaju, jedva odižeš trepavice od težine maskare, pažljivo okrećeš glavu da ne pomakneš naglim pokretom brižljivo namješten uvojak, živčana si jer si na dijeti, a on se okrene na cesti za nekom po tvojim mjerilima neuglednom i zapuštenom i opuštenom u svakom smislu? Naravno da, ako već tolike torture podnosiš, očekuješ i da on na tome bude zahvalan, da to primjećuje i cijeni i da mu se sviđa.
I u ekstremnijem slučaju vrisak i čupanje ekstenzija kako je mogao otići s onom "ružnijom". :zubo:
Emericzy

Post 22 Jan 2013, 06:56

Perzefona » wrote:Niš mi nije jasno.

Nije mi jasno zašto muškarci puštaju ženama da misle da su privlačnije obojene, ostrugane, oguljene, namazane, štrkljave, plastične, ako im se to ne sviđa. A oni su toliko pametniji od tih istih žena čije mozgove smatraju objenima. Eto. Nije mi jasno.
Ja sam to već prije objasnio, ali sad ti je rekla i Ex:
ex anais » wrote:Zato jer ne žele ispasti glupi pred drugim muškarcima. Privatno su pametni.
Emericzy

Post 22 Jan 2013, 07:07

ex anais » wrote:Ako većina muškaraca želi prirodne žene
Većina muškaraca želi žene. Kakve već jesu. Ne razmišljaju oni o detaljima, kao što žene razmišljaju. Nije loše ako žene odgovaraju stereotipima ljepote, jer onda muškarci ne moraju razmišljati o tome što će drugi dečki reći. Mogu se opustiti.
a većina žena se podvrgava tretmanima zbog iste te većine koja laže pred manjinom ne bi li ispali kul
Ne. Većina žena se pretjerano uređuje zbog kompletne atmosfere koja se od toga napravila. A nisu ju napravili muškarci nego prije svega oni koji na uređivanju zarađuju. A atmosferu održavaju druge žene. Žene su, kao i muškarci, kompetitivna stvorenja. Osobito u ovom području, koje se smatra par excellence ženskim.
što onda toj pametnoj većini muškaraca ostaje- pametna manjina žena? Zašto bi ta pametna manjina žena njih uopće takve htjela? :zubo:
Ne razumijem što si ovime htjela reći. Kakve 'takve'? Pametne? A kakve bi drukčije muškarce htjele pametne žene? Pa valjda isto tako pametne. Isto se s istim spoznaje.
I kakva je to pamet kad radiš na štetu vlastitog ukusa? :raspa:
Slaba. Ali pamet generalno nije vrlo jaka stvar. Za razliku od društvenog pritiska koji jest. Vrlo jak. Ne kaže badava narod da se u društvu i pop oženi. To je vrlo dobra ilustracija.
Perzefona

Post 22 Jan 2013, 07:40

Emericzy » wrote:
Ja sam to već prije objasnio, ali sad ti je rekla i Ex:
Ja nisam pitala za objašnjenje.
Nego sam pitala kako njih takvo objašnjenje - da ne žele ispasti glupi pred drugim muškaracima - čini pametnima. Pametnijima od žena, čji su mozgovi navodno obojeni. :hekla:
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 22 Jan 2013, 08:29

..perze drzi i ne pusta..:D

perze, vidim da te smeta um obojan u helou kiti dezenu. zene se trackaju i.. svasta nesto jos. i to je tako, od pamti i nepamtivjeka jos.
ok, i muski se trackaju jos od..barem jos od orfejica naseg dragog, dionizija..tragedija, gdje je prerusavanje i trackanje bilo rezervirano za muzjake.
tj, danas se svi trackaju, pod raznim izgovorima. televizija, film..svi se trebaju maskirat u svoje uloge ne bi li tako ostvarili neku svoju korist, interes.

..ali, en zeneral, trackanje i maskiranje (taman smo u takvom godisnjem dobu) kulturoloski je rezervirano za zene i to ne samo radi muskih..takva su pravila te igre.
u tim pravilima na zenskima je da se trackaju, na muskima je da su ogledala u kojima se natrackane mogu ogledat, usporedit..cek malo..s kim se usporedit? pa opet s zenskima, naravno. :cheer:

ili kako je to lijepo receno..zena zeni zena. :zubo:

eto, ako ce te to zadovoljit, sve ustvari nastaje od medjuzenske konkurencije. muski tu uopce nisu bitni, jer su jednostavni. kako ono..fid him, put d kloz of. :zubo:

eto, tvoj pristup je nazalost potpuno promasen. zene sve rade ono sto rade samo radi drugih zena, eto.. :kokice:
Perzefona

Post 22 Jan 2013, 08:49

Prestani, Unda, kao da već nisam dovoljno zabrinuta za svoju ženskost. :( I sad takva zabrinuta moram ići raditi.

Mene žene ne zanimaju. Ali razumijem što hoćeš reći. Često sam slijepa za uljepšavajuće zuhvate svojih prijateljica. I često se iznenadim kad one komentiraju mene. Šta me gledaš, šta? Šta me briga šta ti misliš o mojoj frizuri ili odjeći?

Ja nisam žensko. :(
Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Post 22 Jan 2013, 09:04

Perzefona » wrote: I često se iznenadim kad one komentiraju mene. Šta me gledaš, šta? Šta me briga šta ti misliš o mojoj frizuri ili odjeći?

Ja nisam žensko. :(
Budi oprezna šta pišeš ;)

Žene se uređuju zbog drugih žena, ne zbog muških
'if you fall, i'll be there' (floor)
Euklid
old school

Post 22 Jan 2013, 09:13

Jednom sam već izrazio divljenje spram Amande Palmer, njezine afrikanke, dlaka pazušara i još koječemu...
'if you fall, i'll be there' (floor)
Perzefona

Post 22 Jan 2013, 09:54

Čula sam to. O tome i govorim. Ja sam si tu izjavu uvijek tumačila da se žene uređuju kako bi bile konkurentnije od suparnica, a ne da bi se svidjele drugim ženama. U što me mnogi uvjeravaju. Ja se uglavnom izgledom ne nastojim svidjeti ženama.

Ma kad bolje razmislim, ni muškarcima. :raspa:

Amanda. :cerek:
..a unda
Undaminator

Post 22 Jan 2013, 10:00

Perzefona » wrote: Čula sam to. O tome i govorim. Ja sam si tu izjavu uvijek tumačila da se žene uređuju kako bi bile konkurentnije od suparnica, a ne da bi se svidjele drugim ženama. U što me mnogi uvjeravaju. Ja se uglavnom izgledom ne nastojim svidjeti ženama.

Ma kad bolje razmislim, ni muškarcima. :raspa:

Amanda. :cerek:

..ma ajde, bolan, nastojis. sta sad ovo ono.. svi nastojimo, ne samo izgledom.

i tu je negdje problem. mislim, mogu ja nastojat kolko ocu, ali zaludu. :zubo:

s druge strane opet, drcevite mlade piplice, mogu ne nastojat kolko oce, ali opet ..zaludu. :D :D
karambol

Post 22 Jan 2013, 10:07

..a unda » wrote:..perze drzi i ne pusta..:D

... zene se trackaju i.. svasta nesto jos. i to je tako, od pamti i nepamtivjeka jos.
ok, i muski se trackaju jos od..barem jos od orfejica naseg dragog, dionizija..tragedija, gdje je prerusavanje i trackanje bilo rezervirano za muzjake.
tj, danas se svi trackaju, pod raznim izgovorima. televizija, film..svi se trebaju maskirat u svoje uloge ne bi li tako ostvarili neku svoju korist, interes.

Eto, sve se na kraju svodi na nekakav profit. :zubo:
..a unda
Undaminator

Post 22 Jan 2013, 10:19

karambol » wrote:

Eto, sve se na kraju svodi na nakakav profit. :zubo:
a pa da. danas narocito. tj, danas se izgubila zelja za apstrakcijom jer se sve moze izmjerit i obrojcit. osim toga, apstrakcija trazi neki proces, dugotrajnijost. barem se misli tako, lakse je tako. imas broj i onda imas veci i manji broj, ako i malo znas brojat, lakse mos vidjet gdje si i sta oces.
to..sta oces, danas i nije toliko bitno, jer trazi veci trud u razmisljanu, definiranju te zelje samom sebi i ta zelja se pretvara u broj, kolicinu..veci broj, to ocu. ja biti veci broj. veci broj biti dobro. manji broj biti lose. gdje to pisati broj? broj pisati na papir lovi. vise love, veci broj, dobro. manje love, manji broj, lose. ako ja imati veci broj jer moda reci da ja mazati prkno kremom za cipele, onda ja mazati prkno kremom za cipele. ako meni reci da veci broj znaciti vise se svidjeti, onda se ja vise svidjeti. bilo kako, bilo sta, samo ja htjeti imati dakle biti veci broj.. :ne zna:

:D
karambol

Post 22 Jan 2013, 10:29

..a unda wrote:
osim toga, apstrakcija trazi neki proces, dugotrajnijost. barem se misli tako, lakse je tako. imas broj i onda imas veci i manji broj, ako i malo znas brojat, lakse mos vidjet gdje si i sta oces.
:ne zna:

:D

kako ono reče Einstein...logika te vodi od A do Z, a mašta posvuda... :misli:
Ovo s matematikom je isto zgodna teorija za ovo informatičko algoritamsko doba virtualne love....

Evo jedna prigodna uz temu... Samo za +18.... :zubo:

http://www.youtube.com/watch?v=9QQq28isr8Y :facepalm:
..a unda
Undaminator

Post 22 Jan 2013, 10:32

karambol » wrote:

kako ono reče Einstein...logika te vodi od A do Z, a mašta posvuda... :misli:
Ovo s matematikom je isto zgodna teorija za ovo informatičko algoritamsko doba virtualne love....

Evo jedna prigodna uz temu... Samo za +18.... :zubo:

http://www.youtube.com/watch?v=9QQq28isr8Y :facepalm:
:rofl:
..a unda
Undaminator

Post 22 Jan 2013, 10:36

..karambole, mali oftopicic.. kraj onog tvog linka, ima jos linkica, ja kliknuo na ovaj..nisam ovo do sad vidio..

:rofl: :rofl:
Donna Sole

Post 22 Jan 2013, 12:33

Amanda :cerek: lajkam...
Za sad samo toliko jer sam u frci, ali imam potrebu nešto reći pa ću kašnje...
kurvanjski avatar, a
karambol

Post 22 Jan 2013, 16:07

..a unda » wrote:..karambole, mali oftopicic.. kraj onog tvog linka, ima jos linkica, ja kliknuo na ovaj..nisam ovo do sad vidio..

:rofl: :rofl:
A u tri čina...!!! :lol: :lol: :lol:
Éowyn

Post 22 Jan 2013, 18:30

Perzefona » wrote:Ugađanje sebi svodi se na to da se osjećam ugodno ako sam izvor ugode tebi. Ako sam sama sebi ugoda, onda mi ti ne trebaš.

Često to poželim reći svim onim ženama koje su sebe čak i uvjerile da se šminkaju, oblače, friziraju, depiliraju i svim kozmetičkim terorima podvrgavaju i nabadaju u viskim petama i neudobnoj odjeći zbog sebe samih. Nijedna to ne radi doma i ne uživa u sebi.
Evo ja ću odmah priznati da imam velikih problema sama sa sobom i da sam nesigurna i iskompleksirana itd., ali ja se šminkam zbog sebe.
Mislim da me već dugo nitko nije vidio bez šminke :ne zna: Nije da ja ne mogu podnijeti svoj odraz u ogledalu ako nisam našminkana, mogu, ali to jednostavno nisam ja bez šminke.

Ne osjećam se ugodno nenašminkana, a osjećam se izuzetno ugodno kad se lijepo našminkam. Ponekad se našminkam iz čistog gušta, jednako kao što zapalim cigaretu iz čistog gušta.

Imam još raznih kompleksa, ali ovaj je najizraženiji :zubo:

I moram spomenuti da sam svojevremeno imala papuče na petu i obožavala sam ih sve do trenutka kad sam se zbog njih skotrljala niz stepenice (strgala mi se peta). Nakon toga su mi postale manje drage.
Desire makes slaves out of kings.
Eks

Post 22 Jan 2013, 18:45

Ovo i ja nekad radim. Obožavam se šminkati. Ne volim čupanje obrva :zubo: ali volim kad su uređene, a sam proces šminkanja mi je veliki gušt, kao i rezultati. :o

Ima perioda kad izlazim posve nenašminkana, a ima perioda kad stavljam make up bez obzira gdje išla. Ti periodi znaju potrajati i preko šest mjeseci. Ljudi obično vele da im izgledam jednako, ali ja sebi izgledam daleko ljepše. No, ja jesam nesigurna. Sinoć sam našla neke fotke s početka faksa i redovno mi se dogodi jedno te isto, pomislim, u pičku materinu kako si dobro izgledala, a koliko si se kinjila oko vlastitog izgleda i imala komplekse. Ali i dalje se ne mogu uvjeriti u to u sadašnjosti. :ne zna:
I onda pomislim, e da bar sad izgledam kako sam onda izgledala, onda kad sam mislila da sam ružno pače :zubo:

Samo, nisam sigurna koliko ritual šminkanja ima veze s mojom nesigurnošću, a koliko da ja zaista uživam kad sebe vidim našminkanu i smatram se lijepom tad. Ok, kad sam sretna lijepa sam si i bez šminke. :misli:

Ne znam više što sam točno htjela reći. :misli:
karambol

Post 22 Jan 2013, 19:06

Ja vas više ništa ne razumijem... :misli: :zubo:
Eks

Post 22 Jan 2013, 19:07

karambol » wrote:Ja vas više ništa ne razumijem... :misli: :zubo:
Ti si manjina ili većina? :kokice:

Iako nismo utvrdili koja je skupina pametnija. :raspa:
Zekoslawa

Post 22 Jan 2013, 19:13

ex anais » wrote:

Samo, nisam sigurna koliko ritual šminkanja ima veze s mojom nesigurnošću, a koliko da ja zaista uživam kad sebe vidim našminkanu i smatram se lijepom tad. Ok, kad sam sretna lijepa sam si i bez šminke. :misli:

Ne znam više što sam točno htjela reći. :misli:
Kako sam bila jako dugo ubračena, svojedobno mi je znalo pasti na pamet pitanje što sve sebi ne bih radila da sam sama i da me nitko ne gleda i ne vidi i tako to. Evo sad sam neubračena i nikome vidljiva i nikome zanimljiva i zaključujem da si radim sve iste torture koje sam si radila i dosad, ne dopuštam si da zarastem u žbunje i smrdim, a što sam mislila da nije nemoguće. :zubo:
Nemam dabome ni posao, a ni neki društveni život. I eto još pokoji razlog više da se oslobodim raznoraznih tortura. Međutim, ne, ja si ih opet tu i tamo priuštim. U nešto manjem opsegu, ali tu su. Znači, moram zaključiti, ipak to sve činim zbog sebe. Da, toliko sam si važna. :raspa:
Eks

Post 22 Jan 2013, 19:14

Ja moram priznati da se manje depiliram. :D
Sve ostalo je isto.
Zekoslawa

Post 22 Jan 2013, 19:23

ex anais » wrote:Ja moram priznati da se manje depiliram. :D
Sve ostalo je isto.
Pa ono, malo manje svakako da. Recimo, mogu si pustiti dlake na razumnu duljinu za čupanje, a što bih prije izbjegavala. E sad, dio toga je svakako i zbog straha od "a što ako završim u bolnicu?" :zubo: Ali da, dio je i zbog toga što sebe volim gladiti i gledati. :cerek: Naravno, kad se zaželim testosteronštine, onda si pustim dlake, pa se opet gladim. :zubo:
  • Information