..schmokljane, evo sidi tu do nas..

Razgovor ugodni, divan natenane
Eks

Post 06 Jun 2013, 17:05

Btw, ja sad odo učit, a Majti večeras kad stigneš pliz lupi mi ban na dvaist dana da se odmorim. Stvarno. Ne bum se klonirala. :zubo:

Zekoslawa

Post 06 Jun 2013, 17:11

ex anais » wrote:
Jebatga, Zec, ja tamo nisam ostavila post od 22.1. ako se dobro sjećam. Ne mislim sad početi.
A zašto si ti sad potrčala osjećati prozvanom? :ne zna:
Ja načelno, po pitanju ovoga i bilo čega drugoga, smatram da smo svi odgovorni za ono što se dešava, bilo šutnjom, bilo djelom, bilo propustom, nije važno. Svatko pak ima pravo birati na koji će način sudjelovati ili ne sudjelovati. Ali onda se sutra nema pravo pitati zašto su neke stvari kakve jesu. Ono je medij na kojemu se administracija jasno opredijelila za jednu vrstu vizije. A to se uglavnom svodi na podobnost, mediokritetstvo, a u zadnje vrijeme i na demonizaciju i klevetanje neistomišljenika. Meni takvo što nije drago vidjeti nigdje, pa ni na jebenom forumu. I osjećam potrebu da nešto kažem. S druge strane, postoji stotina stvari gdje ne sudjelujem dovoljno ili onoliko koliko bih mogla. I to je moj izbor. Kao što je nečije pravo da mi kaže da sam neaktivna i time prešutno odobravam neke stvari.
Eks

Post 06 Jun 2013, 17:15

Zekoslawa » wrote: A zašto si ti sad potrčala osjećati prozvanom? :ne zna:
Ja načelno, po pitanju ovoga i bilo čega drugoga, smatram da smo svi odgovorni za ono što se dešava, bilo šutnjom, bilo djelom, bilo propustom, nije važno. Svatko pak ima pravo birati na koji će način sudjelovati ili ne sudjelovati. Ali onda se sutra nema pravo pitati zašto su neke stvari kakve jesu. Ono je medij na kojemu se administracija jasno opredijelila za jednu vrstu vizije. A to se uglavnom svodi na podobnost, mediokritetstvo, a u zadnje vrijeme i na demonizaciju i klevetanje neistomišljenika. Meni takvo što nije drago vidjeti nigdje, pa ni na jebenom forumu. I osjećam potrebu da nešto kažem. S druge strane, postoji stotina stvari gdje ne sudjelujem dovoljno ili onoliko koliko bih mogla. I to je moj izbor. Kao što je nečije pravo da mi kaže da sam neaktivna i time prešutno odobravam neke stvari.
Nema nas sto pedeset ovdje. I ako već netko prozove licemjere i intimuse onda očekujem minimum poštenja da ih imenuje i da se ne moraju sami prepoznavati. Volim čiste račune, a već dugo se ovdje ne provlače čisti računi u tom smislu.
Dakle, tko je licemjer i intimus, Whereabout?

Ja tamo nisam aktivna mjesecima. Ne mislim početi ordinirati na pžku iz solidarnosti, što god vi mislili o tome. Nečije pravo jest da kaže, ali postoji ukusan i nekusan način. Neukusan je prozivanje tih nekih koji bi se trebali prepoznati. Bilo je toga i na početku ovog foruma. I ni tad to nisam smatrala poštenim. Ili reci nickom tko ili šuti. Naravno da se neće reći nickom, silly me.
Nemam ja vremena za djetinjasta nadjebavanja "oni koji znaju će se prepoznati". Evo ja se prepoznajem čak i ako nije mišljeno na mene nego na undu ili euklida. :rofl: I šta sad? :ne zna:
Zekoslawa

Post 06 Jun 2013, 17:17

Onda, molim te, razgovaraj s Whereabout ili s nekim drugim kad te spopadnu napadaji dramakvinstva, a meni ne trpaj riječi u usta. Ja sam spomenula riječi "suodgovorni" i "komocija". Ništa manje ni više od toga. Niti planiram spominjati išta više ni manje.
Eks

Post 06 Jun 2013, 17:20

Zekoslawa » wrote:Onda, molim te, razgovaraj s Whereabout ili s nekim drugim kad te spopadnu napadaji dramakvinstva, a meni ne trpaj riječi u usta. Ja sam spomenula riječi "suodgovorni" i "komocija". Ništa manje ni više od toga. Niti planiram spominjati išta više ni manje.
Ja s njom i razgovaram iako ne odgovara, a ne znam zašto si potrčala meni trpati u usta da se osjećam prozvanom. Kani me se sa dramakvinstvom, pliz. Puna mi je kapa te pžk priče i bockanja oko toga. Ne mislim ostaviti tamo nikad nijedan upis i to je to.
Ne osjećam se uopće suodgovornom niti trpim prozivke takve vrste, a nisu prve ni zadnje pa stoga mislim da ću i od ovog mjesta odmoriti. Jer mi je pun kurac da se periodično kačimo oko jebene revolucije na pžk. Wow.
Zekoslawa

Post 06 Jun 2013, 17:21

ex anais » wrote:
Sad ću se ja sama prozvati, po običaju. :rofl: :zubo:

Da, ja imam adminicu i na fejsu, gletičuda i dobre smo si. I štaćmo sad. :ne zna: Nemam problem s tim. Ako vi imate, ja se maknem i odavde, nije problem. :drama kvin alert: ;)
Prozivati me neće nitko jer iza svojih postupaka stojim pa tako i nepostupaka. Što god tko mislio o tome.
Isto tako, nisam nikad lijepo i dobro reagirala na "biraj stranu" i mislila sam da kad odrasteš takve stvari prestaju.
Evo zašto: zato što si to sama rekla, pizda mu materina. :ne zna:
Eks

Post 06 Jun 2013, 17:22

Zekoslawa » wrote: Evo zašto: zato što si to sama rekla, pizda mu materina. :ne zna:
Zato što sam znala što će mi biti odgovoreno.
Smatram da na ovako malom forumu je pizdunski prozivati ljude koji se tu osjećaju kao doma i pretpostavljati da će oni znati koji su.
I to je sve šta imam više reći na tu trakavicu.
Zekoslawa

Post 06 Jun 2013, 17:23

A onda sama pitaj i sama odgovaraj, šta ću ti ja. :ne zna:
Eks

Post 06 Jun 2013, 17:25

Nije ovdje problem u meni nego podjebavanjima oko pžk-a, ali će moje vajnanje poslužiti da se pokrije nepoštena prozivka, ok, evo me, tu sam, vajnat ću do prekosutra i bit dežurna budala. Nije mi problem.

Što bi vi, za koga točno da idem tamo moljakati? Protiv koga da ustanem? Kome da pravednički urlam "sram te o sram te o sram te bilo"? Ajmo, narudžbe.
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 06 Jun 2013, 17:26

..ma udrije nogon.. :kokice:

najvolim kad pocne svadja ovdje. kao u onim pricama kad se mala sumska stvorenja nesto prepiru po kisi ispod neke gljive.. :zubo:
Eks

Post 06 Jun 2013, 17:27

..a unda » wrote:..ma udrije nogon.. :kokice:

najvolim kad pocne svadja ovdje. kao u onim pricam kad se mala sumska stvorenja nesto prepiru po kisi ispod neke gljive.. :zubo:
Čim sam te vidila, znala sam štaš reć. :facepalm:

Aj otvori temu Kućni prijatelji administracije. Da vidimo tko je čije kolače jeo. :cheer:

Jebate, otužnog li cirkusa.
..a unda
Undaminator

Post 06 Jun 2013, 17:28

..jeste li se sinkronizirale? po dinamici postova, pms vam dostize kulminaciju sa..1..2..3...ssss ad. :D
Zekoslawa

Post 06 Jun 2013, 17:29

ex anais » wrote:Nije ovdje problem u meni nego podjebavanjima oko pžk-a, ali će moje vajnanje poslužiti da se pokrije nepoštena prozivka, ok, evo me, tu sam, vajnat ću do prekosutra i bit dežurna budala. Nije mi problem.

Što bi vi, za koga točno da idem tamo moljakati? Protiv koga da ustanem? Kome da pravednički urlam "sram te o sram te o sram te bilo"? Ajmo, narudžbe.
Da, tako je, pravedničko urlanje to je. :facepalm:

Nemam danas živaca za tvoje šetanje na spektru crno-bijelo, jebiga. Zaboravi.
Eks

Zekoslawa » wrote: Da, tako je, pravedničko urlanje to je. :facepalm:

Nemam danas živaca za tvoje šetanje na spektru crno-bijelo, jebiga. Zaboravi.
Ne, to je bio poetski efekt više. Crno bijelo. A znaš mene. :cerek:
Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Lijepo sam rekao da whereabouticu treba banati, permati, prunati, pobrisati, maknuti joj avatar te izmjeniti potpis. Tj. zatrti joj svaki trag.

Eto vam sad...
'if you fall, i'll be there' (floor)
..a unda
Undaminator

Post 06 Jun 2013, 17:30

ex anais » wrote:
Čim sam te vidila, znala sam štaš reć. :facepalm:

Aj otvori temu Kućni prijatelji administracije. Da vidimo tko je čije kolače jeo. :cheer:

Jebate, otužnog li cirkusa.
..necu. a skim si kucni prijatelj? :kokice:

ja sam bas htrio pitat jel vera mozda mislila na strilu i schmokljana.. :zubo:
Eks

Post 06 Jun 2013, 17:30

..a unda » wrote: ..newcu. a skim si kucni prijatelj? :kokice:

ja sam bas htrio pitat jel vera mozda mislila na strilu i svhmokljana.. :zubo:
Ne znam, tko će to više znati, možda netko i nekoga jebe. :trk:
..a unda
Undaminator

Post 06 Jun 2013, 17:31

ex anais » wrote:
..a jeel? ..ko? :kokice:
Eks

Post 06 Jun 2013, 17:32

..a unda » wrote: ..a jeel? ..ko? :kokice:
Ne znam, ne šeraju mi tajne podatke. :(
ali oni koji jebu, prepoznat će se.
..a unda
Undaminator

Post 06 Jun 2013, 17:33

Euklid » wrote:Lijepo sam rekao da whereabouticu treba banati, permati, prunati, pobrisati, maknuti avatar te izmjeniti potpis.

Eto vam sad...
.. a i ona ti je draga, jelda? :giggle:

ali, jebiga..nista bez tri iljade mjesecno. eura.. :kokice:

:D
..a unda
Undaminator

Post 06 Jun 2013, 17:34

ex anais » wrote:
Ne znam, ne šeraju mi tajne podatke. :(
ali oni koji jebu, prepoznat će se.
ok. aj se sad prepoznaj kad te ide.. :zubo:

Euklid
old school

Post 06 Jun 2013, 17:35

..a unda » wrote: .. a i ona ti je draga, jelda? :giggle:

ali, jebiga..nista bez tri iljade mjesecno. eura.. :kokice:

Lako ja smanjim mjesečne prihode ako je potrebno...
Euklid
old school

Post 06 Jun 2013, 17:36

ex anais » wrote:
:kokice:

može i na pm...
Eks

Post 06 Jun 2013, 17:36

..a unda » wrote: ok. aj se sad prepoznaj kad te ide.. :zubo:

Idem ja ća. Kad se vratim izabrat ću stranu. Bacat ću kockicu. Ljudi poput mene koji nisu dovoljno open minded da izgrade pžk karijeru koristeći rečenice svog uzora drugo i nisu u stanju. :raspa:
Etga, bilo je lijepo dok je trajalo. ;neki drama kvin smajlić:
..a unda
Undaminator

Post 06 Jun 2013, 17:37

Euklid » wrote: Lako ja smanjim mjesečne prihode ako je potrebno...
..evo, dogovorite se. :kokice:

..a vidim, i ona se na tebe..ono nekako..zesti.. :cerek:

:zubo:

• Information