Zašto biste/ne biste bili u vezi sa sobom?

Kopulacija, masturbacija i nešto malo o ljubavi
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 07 Jun 2013, 12:08

Gazda » wrote:
Ma Split je u totalnom kurcu. Ja ne bih nikad mogao biti sa Splićankom, kad bi mi počela kukat o oblacima i kiši u Zagrebu glava bi mi se zapalila.

:rofl:
to je zato jer si splitofoban. :kokice:

Eks

Post 07 Jun 2013, 12:08

BoDerek » wrote: Pa ovo propitkivanje za djecu i tako to, a da je u svemu ostalome baš fantastičan :o , bi mu za početak progledala kroz prste i imala ga pod povećalom čekajući prvi krivi korak :o
Teško mi je to zamisliti. Jer ne može taj stav biti izoliran od svega ostalog. Ovisi koliko je kategoričan u tome i da li to proizlazi iz nezainteresiranosti, nedovoljne upoznatosti ili nečeg drugog. Kao što rekoh, možda i morala bih vidjeti. Nisam ja uvijek bila ovako, kako velite, rigidna. S godinama je to došlo. Imala sam ja puno razumijevanja za koješta. Netko bi rekao da sam nazadovala, ali ne mislim tako.
Eks

Post 07 Jun 2013, 12:10

I nemojte više me propitivati jer će mi se desiti ono što se desilo maminoj frendici koja je čitav život ponavljala kako ne trpi Švabe pa se udala za Nijemca. :D
Život je ironična kurba.
Beau

Post 07 Jun 2013, 12:12

Ja najvolim kad Splićani potpuno oftopik ubacuju: a ja san van dite Splita, mi u Splitu smo van takvi, kod nas u Splitu se to kaže :kokice:

:D
..a unda
Undaminator

Post 07 Jun 2013, 12:14

ex anais » wrote:I nemojte više me propitivati jer će mi se desiti ono što se desilo maminoj frendici koja je čitav život ponavljala kako ne trpi Švabe pa se udala za Nijemca. :D
Život je ironična kurba.
..i ja kazem. kako bi gazdu sredila neka splicanka. bio bi on cakum pakum. u vezi sa sobom..sa svima. sa svima u sebi ako treba..

zna on to, zna. a kao smeta mu grintanje o kisi, o oblacima.. :giggle:
Lastan

Post 07 Jun 2013, 12:15

Inače, kad se več žešće offtopičari... teško da bih i ja ikad bio u vezi s vjernicom.

Za početak, vjernica koja bi trpjela moje stavove o religiji općenito morala bi biti jebena svetica. :D
..a unda
Undaminator

Post 07 Jun 2013, 12:15

BoDerek » wrote:Ja najvolim kad Splićani potpuno oftopik ubacuju: a ja san van dite Splita, mi u Splitu smo van takvi, kod nas u Splitu se to kaže :kokice:

molim, ja nisam prvi na topiku spomenuo rijec..heterogen i to na temi o vezi sa sobom.. :D
..a unda
Undaminator

Post 07 Jun 2013, 12:16

Lastan » wrote:Inače, kad se več žešće offtopičari... teško da bih i ja ikad bio u vezi s vjernicom.

Za početak, vjernica koja bi trpjela moje stavove o religiji općenito morala bi biti jebena svetica. :D
..mucenica? :kokice:
Eks

Post 07 Jun 2013, 12:16

..a unda » wrote: ..mucenica? :kokice:
Jebate unda. :rofl: :rofl:
Beau

Post 07 Jun 2013, 12:17

Lastan » wrote:Inače, kad se več žešće offtopičari... teško da bih i ja ikad bio u vezi s vjernicom.

Moja sestra je vjernica i trpi baš takve stavove svoga muža :kokice:

A jebemti čega se ta sve naslušala :S :rofl:
I vjerovali ili ne, ne smeta ni njemu njena vjera a ni njoj njegova poganost :o

edit: i imaju gdje ić zajedno :S , i dijele većinu bitnih stavova. Kao taj o pederima.
Donna Sole
Been thanked: 1 time

Post 07 Jun 2013, 12:19

Zekoslawa » wrote:
A uostalom, znaš da je bog mučki provokator, pa ću ionako sto posto završiti s vjernikom. :zubo:
:eek: ti si ovako jasno i kratko objasnila moju životnu priču :misli:
ex anais » wrote: Život je ironična kurba.

znači ..ipak.. :tuzni:
kurvanjski avatar, a
..a unda
Undaminator

Post 07 Jun 2013, 12:19

BoDerek » wrote: Moja sestra je vjernica i trpi baš takve stavove svoga muža :kokice:

edit: i imaju gdje ić zajedno :S , i dijele većinu bitnih stavova. Kao taj o pederima.
licemjeri. jedino kako to moze funkcionirat jest da mora bit da se prase sve u sensajst..ono, nemilo, zestoko, osvetnicki.. :D
Beau

Post 07 Jun 2013, 12:20

..a unda » wrote: licemjeri. jedino kako to moze funkcionirat jest da mora bit da se prase sve u sensajst..ono, nemilo, zestoko, osvetnicki.. :D
:rofl: :rofl: :rofl:

A e biće da je tako :kokice:
Eks

Post 07 Jun 2013, 12:20

BoDerek » wrote: Moja sestra je vjernica i trpi baš takve stavove svoga muža :kokice:

To je ok kad im ne smeta. Problem je kad smeta. Sad kad se sjetim, mom bivšem su smetali moji stavovi, a ne obrnuto. Bila sam daleko tolerantnija od njega i još sam se ja morala pravdati zašto mislim to što mislim i da to nije attack na njega kao osobu. Tako da, ne želim se dovoditi u situaciju gdje se nekome pravdam oko najnormalnijih stvari.
Doduše, najintimnije odnose sam imala sa suprotnima od sebe. Recimo, moja dugogodišnja frendica je mrzila Srbe i bio joj je simpa Hitler. A eto, volila sam je. Dugo. Šta reć. Ja mislim da sam ja dovoljno otih suprotnih otrpila i volila, sad bih neke druge. Ja sam svoj križ ponijela. :rofl:
Beau

Post 07 Jun 2013, 12:25

ex anais » wrote:
To je ok kad im ne smeta. Problem je kad smeta. Sad kad se sjetim, mom bivšem su smetali moji stavovi, a ne obrnuto. Bila sam daleko tolerantnija od njega i još sam se ja morala pravdati zašto mislim to što mislim i da to nije attack na njega kao osobu. Tako da, ne želim se dovoditi u situaciju gdje se nekome pravdam oko najnormalnijih stvari.
Doduše, najintimnije odnose sam imala sa suprotnima od sebe. Recimo, moja dugogodišnja frendica je mrzila Srbe i bio joj je simpa Hitler. A eto, volila sam je. Dugo. Šta reć. Ja mislim da sam ja dovoljno otih suprotnih otrpila i volila, sad bih neke druge. Ja sam svoj križ ponijela. :rofl:
Pa to ti i kažem. Nemreš ljude svrstavat po ladicama i stavovima, i ne možeš saamo tako upirat prstom na zle, i radit crnobijelu podjelu.
Moš na forumu :kokice:
Al u životu nema toga. Uvijek ćeš naletit na krive stavove i trpit ćeš ih. Nekad s osmijehom, nekad sa suzama.

Iluzija je vjerovat da ćeš u životu ljude eliminirat s lakoćom čim čuješ prvi neprihvatljiv stav.
Eks

Post 07 Jun 2013, 12:27

Ne znam, možebit da je stvar u tome da sam ja nailazila na hardkor desničare i hardkor vjernike i to je u mojoj okolini bilo posve normalno. Sad će netko reć da serem i da toga ima svuda. A ne znam bome, ja kad sam neke stvari pričala ljudima iz većih gradova, nisu mogli vjerovati. :ne zna:
Zadar je ipak malo više spešl, ne dam vam to pravo da nije. :durica:
Imala sam prilike upoznati i protestante. Ne, nisu bili ništa bolji. :D
A istina jest da uglavnom gledam iz te svoje perspektive i da nisam neki svjetski putnik, to priznajem i tko zna, možda za deset godina budem došla ovdje i rekla da sam eto promijenila mišljenje i da je svijet pun vjernika koji nemaju nijedan meni sporan stav. Sve je moguće.
Eks

Post 07 Jun 2013, 12:28

BoDerek » wrote: Pa to ti i kažem. Nemreš ljude svrstavat po ladicama i stavovima, i ne možeš saamo tako upirat prstom na zle, i radit crnobijelu podjelu.
Moš na forumu :kokice:
Al u životu nema toga. Uvijek ćeš naletit na krive stavove i trpit ćeš ih. Nekad s osmijehom, nekad sa suzama.

Iluzija je vjerovat da ćeš u životu ljude eliminirat s lakoćom čim čuješ prvi neprihvatljiv stav.
Znam ja to. Ali kao što rekoh, prijateljima to mogu, ali bome ne bih neke svađe oko pedera/feministica i lezbi ponavljala s partnerom. :trk: Nema teorije. :usama:
Tvoja sestra i muž vjerojatno ipak ne zamjeraju jedno drugom te stavove. Problem je kad ti netko zamjera ili ti nekome. Kad te čak nečiji stav boli. Ne znam kako objasniti više.
..a unda
Undaminator

Post 07 Jun 2013, 12:29

BoDerek » wrote: Al u životu nema toga. Uvijek ćeš naletit na krive stavove i trpit ćeš ih. Nekad s osmijehom, nekad sa suzama.
..a nekad s toljagom.. metkom. :kokice:
iluzija je vjerovat da ćeš u životu ljude eliminirat s lakoćom čim čuješ prvi neprihvatljiv stav.
iluzija? :giggle:
pf. molim procitati prethodni gore komentar.. :kokice:

..a unda
Undaminator

Post 07 Jun 2013, 12:31

..apropo ove gore iluzije, tema bi mogla i otic malo dublje, tj..kako se nosite sa netolerantnoscu partnera kad ste u vezi sami sa sobom..a jeste, ooo kako ste samo u vezi sami sa sobom..

Eks

Post 07 Jun 2013, 12:32

Ovo s lakoćom. Pa zato takve stvari treba saznati dok je još moguće s lakoćom otpiliti. Bome, mogu ti sa sigurnošću reći da bih neke s lakoćom otpilila. One iz kategorije "Srbe na vrbe, pedere na ... ne na kurac :misli: "
A ne bih baš više ni prijateljevala s Hitler fanovima. S vjernicom da, ali kod mrziteljskih stavova sam itekako s vremenom podvukla crtu.
Eks

Post 07 Jun 2013, 12:33

..a unda » wrote:..apropo ove gore iluzije, tema bi mogla i otic malo dublje, tj..kako se nosite sa netolerantnoscu partnera kad ste u vezi sami sa sobom..a jeste, ooo kako ste samo u vezi sami sa sobom..

Reci nam ti. Kako tvoj unutarnji desničar? :kokice: Jel se fajtate?
..a unda
Undaminator

Post 07 Jun 2013, 12:34

ex anais » wrote:
Reci nam ti. Kako tvoj unutarnji desničar? :kokice: Jel se fajtate?

..mogu ti rec..zajebana situacija.. :D

namjerio se junak na junaka.. :D
Eks

Post 07 Jun 2013, 12:35

..a unda » wrote:

..mogu ti rec..zajebana situacija.. :D

namjerio se junak na junaka.. :D
Šta ti je zadnje uradio? :kokice:
..a unda
Undaminator

Post 07 Jun 2013, 12:37

ex anais » wrote:
Šta ti je zadnje uradio? :kokice:
..to su intimne stvari. ovdje pricamo nacelno. mislim, da pocnem pricat jos bi neko mogao pomislit da sam autofoban. :D
Eks

Post 07 Jun 2013, 12:38

..a unda » wrote:
..to su intimne stvari. ovdje pricamo nacelno. mislim, da pocnem pricat jos bi neko mogao pomislit da sam autofoban. :D
Potpisao je peticiju? :kokice:

Dobro.
  • Information