Tea Tree » wrote:Pa nisu droge legalne ni danas. Nije legalno ni demoliranje hotela. Ono sto rade bad boys uglavnom jest ilegalno ili barem nemoralno.
A promiskuitet je nemoralan?

Ilegalan definitivno nije
Tea Tree » wrote:Ne znam koji razlozi su tebi dovoljno jaki. Meni su i ovi. Zato sto postoji mnostvo zvijezda iz tog vremena, ali ne znam ih puno koji su ispaljivali cifre pojebanih zena, i to u tisucama.

Zapravo ne znam ni za koga osim njega, ali ajd, moguce da nije jedini.
Možda zbog onog da se 'pravi muškarci nikad ne hvale'?

Možda jer im se ne da zajebavat s toliko žena, nego im je dosta i manje, ali ljepših?
I nije on ni blizu jedini. Warren Beaty, primjerice, navodno je pojebao još više žena. Ne sjećam se je l' se baš on saam hvalio s tim ili je to netko napisao u biografiji itd, no eto.
Tea Tree » wrote:Zamisli koliko je Jagger bio popularniji od njega medju zenama? Pa i svi iz Rolling Stonesa.
Da, i? Pa letimični google search kaže da je Mick navodno spavao s 4000 žena.

To možda i nije samo stvar popularnosti, nego i čiste fizičke izdržljivosti.

U smislu da je Mick 'mogao' naći i milijuna žena koje bi 'htjele', no matematika ti kaže da to fizički nije moguće... nažalost vremena je bilo samo za 4000 sretnica.
Charlie Sheen je još jedan takav, o kojem kruže priče... navodno ga je žena ostavila kad joj je rekao da je 'jedna od tisuću najboljih s kojima je bio.'.

(to je kakti trebao bit kompliment LOL)
Tea Tree » wrote:Sumnjiv mi je svatko tko se bas trudi isticati i naglasavati nesto u vezi sa sobom. Uvijek pomislim da je bas po tom pitanju tanak. I to se najcesce pokaze tocnim.
Baš najčešće?

To si baš radila statistiku, ili se radi o klasičnom 'confirmation bias'-u? Učinilo ti se to zgodna ideja - našla par primjera koji to 'potvrđuju' - i zaključila da je to neki generalni princip?
A čak i da jest generalni princip, sigurno nije 'zakon'. Znači, sve i da to jest 'često' slučaj (da se hvale tamo gdje su tanki) - valjda ti je jasno da to nije baš jak argument da to i ovdje vrijedi. To nije 'izravni' razlog nego upravo neizravni, generalizirajući.
BTW, kad smo već tu... imaš li dojam da se ja 'trudim isticati i naglašavati' nešto u vezi sebe?

Čisto me zanima...
Tea Tree » wrote:Kad si vec spomenuo Simmonsa, onda treba sagledati siru sliku, jer njegov zivot nije usporediv sa zivotom prosjecnog covjeka. A za sagledati tu siru sliku treba vidjeti kako je izgledala i funkcionirala ta scena tada, jer je on bio, ne samo dio scene, nego jedan od vaznijih nositelja.
Ček, a zašto? Pa ja i rekoh da to očito ne može funkcionirati za veći postotak muškaraca. Po definiciji 'zvijezda' može biti samo mali broj. Nemoguće je da, primjerice, 25% ljudi budu 'zvijezde', LOL. Znači, nisam ni govorio prosječnim ljudima.
No, to što je to nemoguće za većinu, ne znači da oni to nipošto ne bi htjeli, kad bi mogli.
Tea Tree » wrote:Ok, ljubavnica pristaje biti jedna od zena, ali zakonite su rijetko spremne zmiriti na muzeva svrljanja pa kad saznaju da nisu jedine, nastaje kraval.

Aj mi to objasni. Ljubavnice po defaultu prihvaćaju da su 'druge' - ali 'zakonite' ne mogu prihvatiti da ima još jedna.

Meh, nije moguće shvatiti vas žensku čeljad.
Tea Tree » wrote:A i ljubavnice uglavnom zele vjerovati da su njihovi odabranici sa zakonitima samo na papiru, radi djece pa su strpljive u iscekivanju rjesavanja svih prepreka koje stoje na putu njihovoj buducoj monogamnoj sreci.

Pa da. To nije uopće u neskladu s onim što rekoh, o 'prirodnim' razlozima takve ambicije.
Iako, ono što je splenda napisala nekako se ne uklapa u to gore. Ona navodno samo hoće seks + nekakve 'emocije' od tog nekog hipotetskog oženjenog pastuha.

A ne budući monogamous bliss s njim. Možda to samo tako kaže, a zapravo...?