Lajv trolanje tijekom nogometnih utakmica
- nina williams
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
Gledalo se, gledalo. Al kad ovdje niko ne piše, a nekad mi glupo da se sama sa sobom dopisujem. Ne uvijek, nekad. 
- nina williams
Ubija Bolton Liverpul.
- nina williams
Ozljeda. Ne znam (točno, jelte) šta mu je, al radi ozljede ga nije bilo.
- nina williams
Samo da se javim.
Chiro, nešto si tih.
0:1

Chiro, nešto si tih.
0:1
- nina williams
Hm, omaklo se i vama tu nešto.
- nina williams
I evo smo vratili stvari u normalu.
1:2
Odustajem, dosadno je pisat sama sebi. Čak i kad tvoji vode.
1:2
Odustajem, dosadno je pisat sama sebi. Čak i kad tvoji vode.
Oprosti, nina, bio sam offline cijeli dan. Ne znam ništa osim rezultata, ali vidim napredak, sve ispod 5 komada u mreži je pohvalno.
Serem, nadao sam se bar bodu, neki priključak uhvatit. Jebe mi se za naslov prvaka i to, ali ide mi na kurac šta je Tottenham odmakao.
Serem, nadao sam se bar bodu, neki priključak uhvatit. Jebe mi se za naslov prvaka i to, ali ide mi na kurac šta je Tottenham odmakao.
Skinheadsi, takav si!
- nina williams
Pa nije odmakao s ovim kolom.
I oni su spušili jučer.
To je doduše neka jako čudna utakmica bila, sudac je malo previše (i to na skroz čudan način) utjecao na igru.
Men taj Webb sve sumnjivije izgleda.
Ko da mu i nisu baš sve ovce na broju.
Ono, unazađuje se, radi neke početničke greške...bezveze skroz.
To je doduše neka jako čudna utakmica bila, sudac je malo previše (i to na skroz čudan način) utjecao na igru.
Men taj Webb sve sumnjivije izgleda.
Nisu pobjegli jučer, ali treba ih početi stizati, iskorištavati kikseve, nešto.nina williams » wrote:Pa nije odmakao s ovim kolom.I oni su spušili jučer.
Pogledao sam prvo poluvrijeme i zadnjih 10-ak minuta, baš sam as za procjenu zanimljivosti.
Webb? Ma nemoguće.Men taj Webb sve sumnjivije izgleda.Ko da mu i nisu baš sve ovce na broju.
Ono, unazađuje se, radi neke početničke greške...bezveze skroz.

Skinheadsi, takav si!
- nina williams
Jesi vidio žuti koji mu jest dao?Chiro » wrote:
Nisu pobjegli jučer, ali treba ih početi stizati, iskorištavati kikseve, nešto.
Pogledao sam prvo poluvrijeme i zadnjih 10-ak minuta, baš sam as za procjenu zanimljivosti.Vidio sam ono Balotellijevo gaženje, ono je minimum žuti, a već je imao jedan, znači izravno je pogodovao Cityu.
Mislim, realno...za onakvo što drugom igraču jedva da bi se prekršaj svirao, ebo me pas ako ga nije dobio samo zato što se zove Balotelli. Webb nije mogo ni vidjet šta se događa, al je bez pardona pretpostavio najgore.
I onda (ovo gaženje o kojem pišeš) glupost na glupost: za par minuta taj isti Balotelli radi prekršaj za koji je komotno mogo dobit i direktan crveni (u istoj 'akciji' igrača kojeg je već slučajno udario, udara nogom još jednom dok je ovaj na zemlji). Ako ne crveni, moro mu je dat žuti. Al ništa od tog.
Ako je kompenzacija, jadna mu je, jer nije sankcionirao puno veću pizdariju. Da stvar bude gora, upravo on je dobio penal možda 20 sekundi prije kraja sudačke nadoknade.
Ujebo je, pa ispravljo i ujebo još više.
Nisam vidio žuti, to je bilo valjda u onom dijelu utakmice koji sam propustio. Ne znam čemu se čudiš, Webb je planetarno poznati klaun, sudac koji je itekako sklon greškama, ali na konto "starih zasluga" dobije najjače utakmice. Nešto kao Collina svojedobno, marketinški trik.nina williams » wrote: Jesi vidio žuti koji mu jest dao?
Mislim, realno...za onakvo što drugom igraču jedva da bi se prekršaj svirao, ebo me pas ako ga nije dobio samo zato što se zove Balotelli. Webb nije mogo ni vidjet šta se događa, al je bez pardona pretpostavio najgore.
I onda (ovo gaženje o kojem pišeš) glupost na glupost: za par minuta taj isti Balotelli radi prekršaj za koji je komotno mogo dobit i direktan crveni (u istoj 'akciji' igrača kojeg je već slučajno udario, udara nogom još jednom dok je ovaj na zemlji). Ako ne crveni, moro mu je dat žuti. Al ništa od tog.
Ako je kompenzacija, jadna mu je, jer nije sankcionirao puno veću pizdariju. Da stvar bude gora, upravo on je dobio penal možda 20 sekundi prije kraja sudačke nadoknade.
Ujebo je, pa ispravljo i ujebo još više.
A i ta sudačka nadoknada, seru maksimalno. Produžuju utakmice po 6-7 minuta, a prekida nula. I onda netko zabije u 8. minuti nadoknade pa krenu teorije zavjere (opravdano).
Skinheadsi, takav si!
- nina williams
Aaaaaaa ne tako o čoeku koji je prijavio i Juventus i Milan za pokušaj potkupljivanja.
Iskreno, ne pratim toliko suce po imenima. (Više po facama, obično to zvuči: vid opet su onoj pizdi dali da sudi il ajd, on je bar normalan.) Kad mi suci 'uđu u uho', obično to znači da su loši. Webb je bio među podnošljivim, a u zadnje vrijeme...sve mu bolje ime pamtim.
A sudačku nadoknadu najbolje pamtim po izvjesnoj jako bitnoj kvalifikacijskoj utakmici nogometne velesile s pirinejskog i neke opskurne državice s balkanskog poluotoka...kada se, iz nikom jasnih razloga, igrala...jel ono 9. minuta (?) nadoknade u kojoj su 'velikani' dali gol...nakon čega je sviran kraj.
Iskreno, ne pratim toliko suce po imenima. (Više po facama, obično to zvuči: vid opet su onoj pizdi dali da sudi il ajd, on je bar normalan.) Kad mi suci 'uđu u uho', obično to znači da su loši. Webb je bio među podnošljivim, a u zadnje vrijeme...sve mu bolje ime pamtim.
A sudačku nadoknadu najbolje pamtim po izvjesnoj jako bitnoj kvalifikacijskoj utakmici nogometne velesile s pirinejskog i neke opskurne državice s balkanskog poluotoka...kada se, iz nikom jasnih razloga, igrala...jel ono 9. minuta (?) nadoknade u kojoj su 'velikani' dali gol...nakon čega je sviran kraj.
- nina williams
A Španjolci-BiH prije...bar 6, možda i 7 godina, kvalifikacije za svjecko.
BiH vodila 1:0, ondak im isključiše čini mi se dvojicu u drugom poluvremenu, ondak produžiše utakmicu...sve dok Španjolci nisu izjednačili.
A bili su im jako bitni ti bodovi i jednima i drugima.
BiH vodila 1:0, ondak im isključiše čini mi se dvojicu u drugom poluvremenu, ondak produžiše utakmicu...sve dok Španjolci nisu izjednačili.
A bili su im jako bitni ti bodovi i jednima i drugima.
- nina williams
Aha. Mislila sam da se s Marsa vidi.Chiro » wrote: Čekček, ti si iz Bosne?
Moram počet još više vokala gutat.
Ma vid tebe što vrijeđaš. Nemoj ti tu meni...ja sam sa (malo više) Zapadnog Balkana.Chiro » wrote:Ja sam cijelo vrijeme mislio da si ti iz Osijeka.
Ajme, nisam se vako dobro nasmijala bar 3 dana. Fala.
- nina williams
Kad smo već na Bosni stali...
Spuši Milan 2-0 juče od Lazia, ostaje nada da će i Juventus u nadoknadi kiksat.
Nisu baš jako loše izgledali, al nije išlo. Ibro umalo pa pogodio zicer. Abbiati je kriv za prvi gol, moglo se tu bolje, iako se uspio nekako bacit na pravu stranu, bio je na krivoj nozi i ostao je prekratak. Drugi se nije dao branit. Asistencija je bila bogovska, Lulić s ruba šesnaesterca dade sam sebi u for, izgledalo je ko da ni Usain Bolt ne bi mogo stić. Al stiže pizda
, a Rocchi je samo natrčo i zabio.
Spuši Milan 2-0 juče od Lazia, ostaje nada da će i Juventus u nadoknadi kiksat.
- nina williams
Šta sam ono o Webbu pričala...jezik pregrizla...živio on meni još sto godina...dade ovim mojima dva penala
...
...koja niko živ vidio nije
.
Ajmo Webb, de još jednog.
Kakav tukac, jeboteled.
Milan je uspio izvuć nulu s igračem manje-Ibro se proslavio.
A taman i Juve nulu igro.
Pozdrav svim Nerazzurrima, sjajni su ovi vaši danas bili.
...koja niko živ vidio nije
Ajmo Webb, de još jednog.
Kakav tukac, jeboteled.
Milan je uspio izvuć nulu s igračem manje-Ibro se proslavio.
Pozdrav svim Nerazzurrima, sjajni su ovi vaši danas bili.
- nina williams
Aaaaaa eve ga 3-3.
Fala Webb, bez tebe ništa ne bi mogli.
Fala Webb, bez tebe ništa ne bi mogli.
-
- Information
-