A da ste ti i tvoja sestra moja djeca ja bih vas odavno prodao. Vas se niti podvodit ne bi dalo koliko ste da ne rečem šta. Tvoja majka je svetica.Morticia » wrote:Slušaj, da ste ti i tvoj brat moja djeca ja bih se odavno samukinula.
Tako da je tvoja mama još i dobra, jadna, otupila je.
'Oće l' to? (posvećeno MadnessInMethod)
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
SretaaanMadnessInMethod » wrote:khm, reci to junioru. jer bih po toj logici već trebala biti u rađaoni, ili bar imati uredne trudove.
I malome isto
- Beta ženka
To su govna, ne istinski proleteri.vrrrlet » wrote:
Proleteri? Koliko se sjećam, proleteri su izabrali Tuđmana, a prije toga Titu. Bježi ti rađe od tih proletera dok si još živa.
Mene uopće nisu vodili na te ekskurzije.Jašta, odmah ih pokrstite, dok još ne znaju što ih je snašlo. A onda malo filmova o zloĆestim Židovima i Rimljanima, pa vjeronauk u školi, izlet u Međugorje... ček, o kom ti duhu pričaš?O ovom, ili onom kad te podmite kremšnitom ne bi li se primio u pionire, pa ti puštaju filmove o zloĆestim Nijemcima i Talijanima, pa sat razredne zajednice gdje opisujete "Što za vas znači Tito?", te ekskurzija po Sutjesci, Neretvi i Sutli?
Niti me itko trebao nagovarati kremšnitom za pionire, to mi je bila čast.
Ma k***c.
Vidim, sva si u apstinenciji. Zato i nećeš dete kad te taj tvoj bolvan živcira. Kada se jednom tako zaljubiš da te nikada ne živcira, a i ako te slučajno živcira, i dalje bi ga napastovala, onda ćeš htjeti i dijete.
Za mene zaljubljenost = biti zaljubljen u tu osobu, bez ikakvih dodataka, produžetaka, dokaza ljubavi koji ti još i žderu vrijeme i živce koje možeš ljepše provesti s voljenom osobom.
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
- MadnessInMethod
- Beta ženka
Sretan rođendan! (nadam se da nisi jedna od one dvije s kojima više ne pričam, a imaju danas rođendanMadnessInMethod » wrote:
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
Ajme, ajme!!
Sretan, sretan, sretan!!!

Dočekala mu kraj u bolnici u krvničkim trudovima (onima na granici strave u ulici brijestova i petka 13.
)! 
Nego, jel' imaš možda proljev?

Sretan, sretan, sretan!!!
Dočekala mu kraj u bolnici u krvničkim trudovima (onima na granici strave u ulici brijestova i petka 13.
Nego, jel' imaš možda proljev?
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Pa nisu ni trebali, svaki dan su nas u svim medijima podsjećali na sve bitke koje smo vodili, pa čak i na one koje nismo.
Ajme, ti si bila jedna od onih počešljanih pičkica.Beta ženka » wrote: To su govna, ne istinski proleteri.
Niti me itko trebao nagovarati kremšnitom za pionire, to mi je bila čast.
@Madness, sretan!
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 788 times
- Been thanked: 1496 times
Sretan rođendan i što lakši porođaj. Dakako, i zdravo, veselo i lijepo dijete. Na mamu. 
Potpisi su za budale.
Ne napisala ja ovdje više nikad ni slova ako Madness ne rodi danas
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Madness, možda bismo te trebale nasmijavati, da tako krenu trudovi?
Mladog i uspesnog muskarca,
sa resenim materijalnim i stambenim pitanjem, simpaticnog
i veselog,
velikodusnog i odanog,
koji ne pije, ne pusi i nije narkoman,
sa smislom za humor, nacitanog i zabavnog,
heteroseksualnog, s atletskim telom, neozenjenog, bez dece
i bez tone dosadne rodbine
SAMO HOCU DA VIDIM!!!
i veselog,
velikodusnog i odanog,
SAMO HOCU DA VIDIM!!!
Zašto? Kome treba muškarac koji ne pijeElliQuinn » wrote:Madness, možda bismo te trebale nasmijavati, da tako krenu trudovi?
i veselog,
velikodusnog i odanog,
SAMO HOCU DA VIDIM!!!
But don't wait up
Just leave the light on
'Cause all the roads that I might take will all one day lead back to you
Just leave the light on
'Cause all the roads that I might take will all one day lead back to you
Proslijedite ga meni.
Kakve to ima veze s porođajem na ročkasElliQuinn » wrote: Oli si i ti modulator na onom trećem forumu?
A nisam ni na prvom, ni na drugom, a bogami ni trećem
- MadnessInMethod
nemojte mi se s vibranjem rugati, ja administriram forum s trudnjačama, što dođe da volim i vibrice i tickere 
"Madness in method, that's genius." F. Herbert
Onda bih prije se vratila pisati na Fhr
Mali Mad Max je danas vani.
Vibre su za praznovjerne babe, ovo je činjenica
edit: oprosti, Madness
- Beta ženka
PA tako i treba!vrrrlet » wrote:
Pa nisu ni trebali, svaki dan su nas u svim medijima podsjećali na sve bitke koje smo vodili, pa čak i na one koje nismo.![]()
Kako moji stari kažu - čeg se pametan stidi, budala se tim ponosi.Ajme, ti si bila jedna od onih počešljanih pičkica.Mene su specijalno za taj dan nepočešljali, kapu mi stavili nahero... za vrijeme zakletve ja sam bario Kristinu izvrčući tekst iste, ona se smijala, a histerični Mislav je kipio jer uništavam priredbu, ali je šutio jer sam bio veći od njega. Tako se rušila Jugoslavija.
![]()
Pa da, zato su me moji i specijalno nepripremili za tu priredbu.
- Lord Byron
Ajme!
Madness, ajmo! Uz stube, niz stube, cimet, klinacpalac, redaljka sa susjednim neboderom!!! Možeš ti to!!! Žrtvuj se za opću dobrobit!!!
-
Almost Rosey
AupičkuLord Byron » wrote: Ajme!
Madness, ajmo! Uz stube, niz stube, cimet, klinacpalac, redaljka sa susjednim neboderom!!! Možeš ti to!!! Žrtvuj se za opću dobrobit!!!
edit: pardon, aizpičke
edit2: jednači li se to? aispičke?
- Beta ženka
Vidi se koliko su pametni kakav si ispao.vrrrlet » wrote:
Pa da, zato su me moji i specijalno nepripremili za tu priredbu.
-
- Information
-