kvalifikacija?..a unda » wrote: pa krist mu dodje nesto kao opis radnog mjesta. zanimanje..tako nesto.
edit - dok je bio samo isus, bio je NKV, onda je propovijedao i bio SSS, a tek je po raspeću stekao visoku spremu? jes to mislio?
kvalifikacija?..a unda » wrote: pa krist mu dodje nesto kao opis radnog mjesta. zanimanje..tako nesto.
Ovaj, čini mi se da je dotični gospodin i doktorirao. Nešto iz fizike, teleportacija, tako nešto.jevgenija » wrote: kvalifikacija?
edit - dok je bio samo isus, bio je NKV, onda je propovijedao i bio SSS, a tek je po raspeću stekao visoku spremu? jes to mislio?
..ja misli da ona misli na to..na sve..troje.schmokljan » wrote:
A to.
A zašto ti se sviđa kako utječu na mene i druge, ili se šališ, ili me ismijavaš? Ili sve to troje?
..nemojmo tako. ne dijelim ja nista. nisam ja stvarao ovaj svijet.schmokljan » wrote:Nisam vrrrlet, to svakog Božića u birtiji pjeva nas par, poslije ponoći, a pankeri nas gledaju kako nismo normalni. Naravno, ovo je samo dokaz da su pankeri pozeri, a mi pankeri.
..a unda, Isusa ti Krista, ne dijeli mi Ga!
ne nuzno. ok, mozda mozemo i tako gledat, ali mi je to malo simplificirano. rekao bih nesto slicno, kad vec pricamo na takav nacin..naime pitao bih.jevgenija » wrote: kvalifikacija?
psihokauc. ja sam potpuno ontopik.ElliQuinn » wrote:Čekaj, je li ovo psihokauč ili rasprava o bogu?
O psihoterapiji; nekoga liječe Otac, Sin i Duh sveti, a nekoga otac, sin i crnac.ElliQuinn » wrote:Čekaj, je li ovo psihokauč ili rasprava o bogu?
Ja sam slon koji ne zna tješit ljude. Jel da idem po nekog ko zna?Almost Rosey » wrote:grozno sam tužna. A ne mogu, ne smijem napisati ni o čemu se radi. Čak me se nekako ni ne tiče.
piši, zaboli teAlmost Rosey » wrote:grozno sam tužna. A ne mogu, ne smijem napisati ni o čemu se radi. Čak me se nekako ni ne tiče.
Rujana i hrčak s konjuktivitisom?
Imala sam takvu situaciju. Reagirala sam pa sam neko vrijeme šutjela, ali jasno dala do znanja da sam podrška. I što mislim o svemu. Završilo je dobro, srećom. I mislim da sam joj pomogla u otvaranju očiju.Almost Rosey » wrote:Ah well, možda ipak nije grozno kao što sam mislila. Znate ono kad gledate nekoga do koga vam je stalo kako srlja u pizdariju? E pa, najgora stvar koju možete učinit je da pizdunski šutite. Istina, postoji značajna šansa dać'te najebat, ali u zadnje se vrijeme sve lakše gledam u ogledalo u situacijama kad ne prešutim, makar dobila po labrti. Eto, sasvim osobno.
Edit: i nije da će se nešto značajnije promijenit, i vjerojatno će sve i dalje biti po starom, ali ćete barem čistije savjesti i mirnije duše moći poduprijeti tu osobu, makar u srljanju u pizdariju.
Mislim da je ovo nemoguće u ovom slučaju.ex_anais » wrote:Imala sam takvu situaciju. Reagirala sam pa sam neko vrijeme šutjela, ali jasno dala do znanja da sam podrška. I što mislim o svemu. Završilo je dobro, srećom. I mislim da sam joj pomogla u otvaranju očiju.
A bila sam na rubu da najebem.
To sam i ja mislila. Često i mnogo. Ne znam što je u pitanju točno, ali nikad se ne zna..Almost Rosey » wrote:
Mislim da je ovo nemoguće u ovom slučaju.
Ne znam, ja sam si utvarala. Ali ja sam ponekad netaktična.Almost Rosey » wrote:Ne utvaram si da sam sposobna u par riječi razjebat nečije zaruke i uopće koncept ljubavne veze i međuljudskih odnosa. Ali barem nisam all supportive na van, dok "privatno" mislim nešto drugo i imam psihosomatske reakcije i tako to. No, kako rekoh, moguće je da sam zasrala. Ide mi to lejtli.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 5 guests