mogu li oni tebi dati totalnu anesteziju a onda vaditi zub klasicno, da ti ne rade operaciju kao sto si pisao?miky0 » wrote:
Njihovo objasnjenje ti je ovakvo:
Zub se nalazi na vrhu trokuta, druga tocka trokuta je bakterija zbog tog zuba, a treca tocka je uklijesteni zivac misica zbog te bakterije.
Dakle, to je zatvoreni trokut, da bi se vilica oslobodila, potrebno je eliminirat zub, a za to eliminirat moras otvorit vilicu koja se ne moze otvorit zbog bakterije uzrokovane zubom.
Rijesenje je razvalit vilicu nekim alatom, ali ja to nisam uspio izdrzat, a druga je varijanta operacija pod punom anastezijom, jer se tada opustaju svi zivci svih misica u tijelu.
Nemoj sad panicarit i ti, dovoljno mi panicari zena koja vise ne zeli stomatologu nakon moje traume, a boli ju zub. Za ovaj slucaj je jedan na 7 miljardi. I to bas moram bit ja
Zubari ili mesari?
-
jednokratni klon
E da, zašto to ne mogu?dexter » wrote:
mogu li oni tebi dati totalnu anesteziju a onda vaditi zub klasicno, da ti ne rade operaciju kao sto si pisao?
-
jednokratni klon
Idem osnovat na fejsu grupu- besplatna zubala za sve. 
-
jednokratni klon
Naravno da tebe ne bole ni zubi. Osim što rasturaš fiziku.MightyMe » wrote:Kakav je to osjećaj kad ti buši zub?:kurčise:
A da mi zovnemo na trkelj one neke šta daju makeover, bit će kandidata.Kolinda Kitarović » wrote:Idem osnovat na fejsu grupu- besplatna zubala za sve.
A zubo smajlić bit će nam zaštitni znak. Možemo se i u Thompson preimenovat.
polako jos si mlad ima vremena da saznasMightyMe » wrote:Kakav je to osjećaj kad ti buši zub?:kurčise:
-
jednokratni klon
Zekoslawa » wrote: A da mi zovnemo na trkelj one neke šta daju makeover, bit će kandidata.![]()
Nah, sumnjam, i Šimleša nas je zaobišao. Ostavite sve zube i svu nadu vi koji dolazite.
Sad sam se sjetila jednog čovjeka koji je birao ženu prema zubima. Nije ni to loše, bome. bar ti djeca ne naslijede loše zube. Ja sam povukla na mater, vizualno su ok, ali se raspadaju ko maslac štono reče zubarica.
Ne znam, i nisam se usudio pitat.Kolinda Kitarović » wrote:![]()
![]()
![]()
Jebote, baš si fasovao. A zašto te taj plaši da nije siguran ni da će operacija bit rješenje??
Ozbiljno govorim, ako se ovo ne rijesi ni s operacijom, ja cu se morat ubit, jer ovaj teret i grc u glavi necu moc izdrzat jos par dana, a kamoli i godina. To sam i rekao zeni.
-
jednokratni klon
Ubit će te zub prije, ne brini.miky0 » wrote:
Ne znam, i nisam se usudio pitat.
Ozbiljno govorim, ako se ovo ne rijesi ni s operacijom, ja cu se morat ubit, jer ovaj teret i grc u glavi necu moc izdrzat jos par dana, a kamoli i godina. To sam i rekao zeni.
Soooori.
Zekoslawa » wrote: A da mi zovnemo na trkelj one neke šta daju makeover, bit će kandidata.![]()
ispunjavam vec prijavu i smisljam sta da kazem o sebi
Zekoslawa wrote:Dobro, Majti još ima mliječne.
Hoce, tako ce ic. Ono je postojala mogucnost jer u slucaju da ja nisam mogao gutat a ni disad zbog upale grla, jedino rjesenje je prirezat vrat.dexter » wrote:
mogu li oni tebi dati totalnu anesteziju a onda vaditi zub klasicno, da ti ne rade operaciju kao sto si pisao?
-
jednokratni klon
Meni su napola izrasli, rekla mi je kirurginja da nemam prostora za njih.Zekoslawa » wrote:Ja još nemam ni jedan umnjak, jedino me to plaši kad krene izrastat. Doduše, imam 28 godina, dosad je to već trebalo.
Jako sam najebala ako ne izrastu do kraja. Ne želim zamišljat kako to onda vade. Kroz mozak?
-
jednokratni klon
U pičku materinu, miki.miky0 » wrote:
Hoce, tako ce ic. Ono je postojala mogucnost jer u slucaju da ja nisam mogao gutat a ni disad zbog upale grla, jedino rjesenje je prirezat vrat.
Pae, odma iza guzice idu zubi.Kolinda Kitarović » wrote:
![]()
![]()
Nah, sumnjam, i Šimleša nas je zaobišao. Ostavite sve zube i svu nadu vi koji dolazite.![]()
Sad sam se sjetila jednog čovjeka koji je birao ženu prema zubima. Nije ni to loše, bome. bar ti djeca ne naslijede loše zube. Ja sam povukla na mater, vizualno su ok, ali se raspadaju ko maslac štono reče zubarica.
I ja imam neki šta malo izbija i to nikako nije dobro, jerbo to ne možeš očetkati kako spada, pa se onda skuplja smeće i pokvari se. Ne moraju oni skroz izrasti, možda ti tako ostanu.Kolinda Kitarović » wrote:
Meni su napola izrasli, rekla mi je kirurginja da nemam prostora za njih.Eto, bar jedna dobra stvar vađenja zubiju, možda mi se uspije stvoriti prostor. Možda je tako i tebi.
Jako sam najebala ako ne izrastu do kraja. Ne želim zamišljat kako to onda vade. Kroz mozak?
Ma meni su izvadili dva nova zdrava zuba zbog viška zubi i male vilice, pa se opet nisu te rupe popunile same od sebe, ne znam pomaže li to umnjacima.
Nemoj, zivota ti
-
jednokratni klon
Meni je taj na rubu već zacrnio, umnjak, ali je rekla moja prepametna zubarica da to nije pravi karijes. Nego kakav, majketi??Zekoslawa » wrote: I ja imam neki šta malo izbija i to nikako nije dobro, jerbo to ne možeš očetkati kako spada, pa se onda skuplja smeće i pokvari se. Ne moraju oni skroz izrasti, možda ti tako ostanu.
Ma meni su izvadili dva nova zdrava zuba zbog viška zubi i male vilice, pa se opet nisu te rupe popunile same od sebe, ne znam pomaže li to umnjacima.
Mislim da to povlačenje traje desetljećima, ali nisam sigurna. Znam da upozoravaju da se zubi moraju nadomjestiti jer inače se vilica povuče, ali ne kužim se baš previše u to.
-
- Information
-