Ne, ova Vlada ne pokušava naravno, ali sljedeća hoće, tu se razilazimo u mišljenju.Euklid wrote:
Nitko ne pokušava mijenjati zakon po ovom pitanju a mislim da ga u dogledno vrijeme nitko neće ni pokušat mijenjat jer je zakon dosta dobar.
Trenutno je problem u licemjernim liječnicima koji ga se ne pridržavaju...
Abortus u "sekularnoj" državi
-
visekratni klon
lijepo..visekratni klon wrote:Javio mi se predsjednik države.
Poštovana gđo ....
O problemu koji navodite, već sam dao izjavu za javnost, a i zatražio od ministra da osigura provođenje zakona.
Srdačno i s poštovanjem,
Ivo Josipović
..think bigger
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Primjećujemvisekratni klon wrote:
Ne, ova Vlada ne pokušava naravno, ali sljedeća hoće, tu se razilazimo u mišljenju.
Mi još ne znamo ni koja će bit sljedeća vlada a kamoli koje će zakone mijenjat.
Zamisli da su ove ženske iz Le Zbora danas rekle u kameru: Mi protestiramo jer će možda doći jedna vlada koja će eventualno, možda mijenjat ovaj zakon...
Poništile bi jednom rečenicom sve dobro što su napravile.
Pazi da se tebi to ne desi na fejsu...
'if you fall, i'll be there' (floor)
-
visekratni klon
Fala, ali svjesna sam ja što govorim tamo.
Očekujemo petstotog člana.
Očekujemo petstotog člana.
..nekako se zahvali na odgovoru, nesto, u ime, ne znam.. ili tamo na volu, negdje, nekako..ne znam..visekratni klon wrote:Javio mi se predsjednik države.
Poštovana gđo ....
O problemu koji navodite, već sam dao izjavu za javnost, a i zatražio od ministra da osigura provođenje zakona.
Srdačno i s poštovanjem,
Ivo Josipović
-
visekratni klon
Odma sam mu se ja zahvalila, ali i stavila u grupu, međutim, ispalo je da je to bila jedna mala referenca, a ne nešto što bi punilo naslove...a unda wrote: ..nekako se zahvali na odgovoru, nesto, u ime, ne znam.. ili tamo na volu, negdje, nekako..ne znam..
Imaš u grupi sve.
ok, ok, ti mislis da je meni sve lako pohvatat..visekratni klon wrote:
Odma sam mu se ja zahvalila, ali i stavila u grupu, međutim, ispalo je da je to bila jedna mala referenca, a ne nešto što bi punilo naslove.![]()
Imaš u grupi sve.
-
visekratni klon
..a unda wrote: ok, ok, ti mislis da je meni sve lako pohvatat..
Jel bi mogao, priti pliz, staviti onaj potpis što ja tamo imam, tj. isti takav, link na grupu, u svoj potpis na fhr?
nista mi nije jasno..sta imam stavit, di ?visekratni klon wrote:
Jel bi mogao, priti pliz, staviti onaj potpis što ja tamo imam, tj. isti takav, link na grupu, u svoj potpis na fhr?Ne moraš, mislim, neću se ljutit, ali eto, moram pitati.
-
visekratni klon
Link na fejs grupu u potpis na forumu haer...a unda wrote: nista mi nije jasno..sta imam stavit, di ?
Ovako stavi ako želiš: Zaštitimo pravo žene na legalan i dostupan abortus- pridružite se grupi i šerajte je!
To kopipejstaš u kućicu za potpis.
jel mogu zadrzat i stari potpis..jel moze ic u dva reda i znas li kolki font..tamo ne mogu nac vise ta pravila za potpise..visekratni klon wrote:
Link na fejs grupu u potpis na forumu haer.Ja ga imam tamo u potpisu. Tražila sam i druge, al slabo to ide, slabo, valjda dok skuže.
Ovako stavi ako želiš: Zaštitimo pravo žene na legalan i dostupan abortus- pridružite se grupi i šerajte je!
To kopipejstaš u kućicu za potpis.Možeš kraj onog svog o kaptolu pa ispod.
-
visekratni klon
Mogu dva reda. Taman ti stane. Stavi ispod svog starog potpisa i imaš oba...a unda wrote: jel mogu zadrzat i stari potpis..jel moze ic u dva reda i znas li kolki font..tamo ne mogu nac vise ta pravila za potpise..
Normalan je font kad su dva reda. Ako su tri, mora size 1.
Sad sam probala staviti i niš se ne vidi.visekratni klon wrote:
Link na fejs grupu u potpis na forumu haer.Ja ga imam tamo u potpisu. Tražila sam i druge, al slabo to ide, slabo, valjda dok skuže.
To kopipejstaš u kućicu za potpis.Možeš kraj onog svog o kaptolu pa ispod.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
-
visekratni klon
Još nešto samo, ako možeš zvat silajn tren ovdje.

Uspija sam napravit profil na fejsu, aj me pronadjite i ugurajte u tu grupu ili sta li vec. miky mi je nick, ali ne znam jeli veliko M
a imam sliku, a na njoj je grb SRH.
-
visekratni klon
Došla je...a unda wrote: zovem. doce. radi.
sta ti mislis da joj je ovo jedina grupa? frke su posvuda. ..stani malo na listu cekanja, nemoj bit nestpljiva..![]()
..znas ono, kad se davala zakletva u onoj vojsci, pa ti onaj cita tekst zakletve, recenicu po recenicu, pa vojnici to onda ponavljaju.Zmaj021 wrote:
šta si upisao pod ime i prezime?
e, pa ta zakletva pocinje nekako ovako, tj ovako je citano i sad je to trebalo ponovit..ja, taj i taj..
..a ono, dvije tri hiljade ljudi, tu i tamo neko kaze svoje ime, ali ono grmoko cujes unisono ponavljanje.. ja, taj i taj..!
znam, znam.. tj. ne znam..a unda wrote: ..znas ono, kad se davala zakletva u onoj vojsci, pa ti onaj cita tekst zakletve, recenicu po recenicu, pa vojnici to onda ponavljaju.
e, pa ta zakletva pocinje nekako ovako, tj ovako je citano i sad je to trebalo ponovit..ja, taj i taj..
..a ono, dvije tri hiljade ljudi, tu i tamo neko kaze svoje ime, ali ono grmoko cujes unisono ponavljanje.. ja, taj i taj..!
![]()
-
visekratni klon
Zmaj, jel me ono gđa Zmaj dodala na fejsu? 
Došla sam je Bara Hooda, jel to naša Bara?
Došla sam je Bara Hooda, jel to naša Bara?
-
- Information
-