aj priznaj kolika je kvota za japan, ae, ae....a unda » wrote: ..ne znam ni sam. za sto sam odigrao spanjolsku cile, urugvaj engleska, grcka japan.. jebote, da grcka japan.. da ce bit vise od tri gola. ono, nema sanse da tu padne vise od tri gola. nemam pojma sta mi je bilo..
SP Brazil 2014. tema o svjetskom prvenstvu
..a unda wrote:..amo belgija, amo alzir.. a i svi ostali, maknite golmana sa branke i igrajte. samo derite, pucajte, rokajte.. areeee! :mamic:
eto odgovora zašto se grčka zalomila..a unda » wrote: ..a sta ja znam.. bit ce deset, dvanajst, trinajst..
morao sam na puno parova igrat, mali koeficijenti..
negdašnja sportska prognoza je imala 13 parova.. znao sam na to bacit pare..
neam pojma.. ne znam. ono nisam uopce mislio igrat na grcku i japan. sta se tu moze odigrat? a nista.. bas nista..Zmaj021 » wrote: eto odgovora zašto se grčka zalomila
negdašnja sportska prognoza je imala 13 parova.. znao sam na to bacit pare..
ne znam, mozda je pogresno otisnut listic, a ja nisam kontrolirao. ono, uvalili mi drugi par nekako?
ali, nista..aj, ja cu vam rec na sto sams e kladio, avi pratite i nervirajte se. danas brazil belgija, alzir, mehiko..te utakmice, moraju zavrsit sa vise od tri gola.
eto, sad vi navijajte i nervirajte se i obavjestavajte me kako stojim. areeeee, amo golovi..
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Evo ti da moš pratit i uberi malo ove hrvatske lihvarske porezeZmaj021 » wrote:šta ste odigrali na kraju?
Kad je to uvedeno, mamicu im?
Prodao sam onaj dobitni listić sa Švicarskom za 1300kn.
Uložio sam 500 i sad mi je još ostalo 800kn za investiranje. Unda, slušam prijedloge...
Ajmo Belgija, ajmo Alžir, ajmo Meksiko, ajmo svi... trpajte mreže do vrha...
(Powered by frubar.net)
'if you fall, i'll be there' (floor)
bravo euklide.. ozbilja cifra.. more li učešće sa 60 lipa?Euklid » wrote:
Evo ti da moš pratit i uberi malo ove hrvatske lihvarske poreze![]()
Kad je to uvedeno, mamicu im?
Prodao sam onaj dobitni listić sa Švicarskom za 1300kn.
Uložio sam 500 i sad mi je još ostalo 800kn za investiranje. Unda, slušam prijedloge...
Ajmo Belgija, ajmo Alžir, ajmo Meksiko, ajmo svi... trpajte mreže do vrha...
(Powered by frubar.net)
eh kakvi su.. niko neće učešće da prihvati.. a mogli bi i kad podignu novce da odbiju 60 lipa od mog dijela i resto da mi pošalju.. meni je ok
tamo ih ima puno?karambol » wrote:Jebate, sad u Bruxellesima stoji promet...
Alžirci mašu zastavama i vire kroz aute...
- Euklid
- old school
Ma more, al samo ako mi legne tvoja uplata na vrijeme... puno je to nofaca... 60lp...
Ostalo sam igrao po 1 par na listić al ovo undino je toliko ludo da bi moglo i proć... ak se ovi glupi Belgijanci probude...
Hoće, hoće. Samo da se otčepi...vidi kakve uredne frizurice imaju. Pristojni neki dečeci.Euklid » wrote:
Ma more, al samo ako mi legne tvoja uplata na vrijeme... puno je to nofaca...
Ostalo sam igrao po 1 par na listić al ovo undino je toliko ludo da bi moglo i proć... ak se ovi glupi Belgijanci probude...
- Euklid
- old school
Sviđa mi se ovo kako se olako sviraju penali.
Odigro sam 1 listić da će bit penala na našoj utakmici s Kamerunom.
Pa nek sad Pušikura svira penal ponovo... ja sretan...
Odigro sam 1 listić da će bit penala na našoj utakmici s Kamerunom.
Pa nek sad Pušikura svira penal ponovo... ja sretan...
ma nemaš frke.. donosim ja garant, na ruke.. evo imamo i svjedoke..Euklid » wrote:
Ma more, al samo ako mi legne tvoja uplata na vrijeme... puno je to nofaca... 60lp...
..nego, baš loša utakmica
- Euklid
- old school
Uf, još 5 komada moraju utrpat ovi Belgijanci i Alžirci. Inače radim rebalans proračuna s 750.000kn na možebitnih 446.000kn...karambol » wrote:
Hoće, hoće. Samo da se otčepi...vidi kakve uredne frizurice imaju. Pristojni neki dečeci.
-
- Information
-