I posve logično.Stitch » wrote:Kvant, kvanti = fakt, fakti. Tvorbena analogija od quantum i factum, vjerojatno.
Ajde, imao bih razumijevanja da postoje kvanti s krilima i oni bez njih...
I posve logično.Stitch » wrote:Kvant, kvanti = fakt, fakti. Tvorbena analogija od quantum i factum, vjerojatno.
Je, vjerojatno ti i u Amazoni fali množina pukovnika Kurtza, premalo je to Kuratza...MmeTipfeler » wrote: Ma, naravno, samo gunđam. A fale mi i oblici *kvanat i *kvanata.
S druge strane, kvart ima množinu kvartovi.
Majti, ti sigurno imaš ideju kako da se riješi ova nesustavnost.
Zbilja hoćeš da ti odgovorim?judolino » wrote: Ko je tebi dao da prevodiš, ja ti ne bi dao nacrtanu ovcu da je prevedeš preko nacrtane ceste, sto mu svetih panaka koji još nisu mrtvi : seksualnih mi pištolja:
Mogu. Oni koji ni u ludilu ne bi dali prijevod nekome drugome. Recimo, nekome tko misli da je nevažno hoće li u prijevodu napisati "stol" ili "stolica", ionako je u pitanju nekakav namještaj. Ta tko je vidio cjepidlačiti!
Neman pojma, samo me živcira šta nisu sposobni napisat točnu definiciju.MmeTipfeler » wrote: Ma, naravno, samo gunđam. A fale mi i oblici *kvanat i *kvanata.
S druge strane, kvart ima množinu kvartovi.
Majti, ti sigurno imaš ideju kako da se riješi ova nesustavnost.
Ajde, ajde, ne pretjeruj...MmeTipfeler » wrote:
Mogu. Oni koji ni u ludilu ne bi dali prijevod nekome drugome. Recimo, nekome tko misli da je nevažno hoće li u prijevodu napisati "stol" ili "stolica", ionako je u pitanju nekakav namještaj. Ta tko je vidio cjepidlačiti!
Aj da vidim jesi li to u stanju shvatiti. Ili da ti prevedem?
Pero wrote:Amazona, Kongo, Mekong, nema veze, glavno da je neka rijeka i džungla. Oće to s godinama.Inače poznajem lika koji se originalno prezivao Kurtz. Pa mu je s vremenom dojadilo da stalno sluša - "Gdje si Kurčino" i uzeo je ženino prezime.
Ja bi joj preporučijo veće doze, možda bi bila malo manje nadrkana i uzvišena...Zekoslawa wrote:A kad Pusićka primi Kurtza.
Reci ti njoj mladoj i neiskusnoj.judolino wrote: Ajde, ajde, ne pretjeruj...
Skužila buš jednog dana da se previše zamaraš sa sitnicama, dugo je do penzije...
Tak sam i ja cjepidlačio u početku, pa na kraju skužio da ne treba gubiti vrijeme na nevažne sitnice.
![]()
Fala kaj si odgovoril umesto mene, sve je to neka tropska vodurina, isti kurtz...
Ja bi joj preporučijo veće doze, možda bi bila malo manje nadrkana i uzvišena...
Možda je pomalo neukusno i indiskretno, ali jedan naš kolega je već nešto rekao među noge mladoj Pusički...Zekoslawa » wrote:Mladoj kolegici Tipfelerki, mislim, ne Pusicki.
Nema šanse. Šibice nisam upotrebljavala ni dok sam još duvanila.Zekoslawa » wrote:Neću ja ništa govoriti, neka ti sama dođe reći da joj odeš po šibice.
Kurac, ak je tak matora, otiću joj po svijeće, nek se nađu za Sisvete...Zekoslawa » wrote:Neću ja ništa govoriti, neka ti sama dođe reći da joj odeš po šibice.
A ti da si fer i poštena, ne bi stavila neku pičkicu na avatar nego Nives O'Pačić iz profila...MmeTipfeler » wrote: Nema šanse. Šibice nisam upotrebljavala ni dok sam još duvanila.
Jebiga, nikad ne znaš tko je prvi na redu. Bez obzira na godine.judolino » wrote: Kurac, ak je tak matora, otiću joj po svijeće, nek se nađu za Sisvete...
MmeTipfeler wrote:I auto ima dva uzastopna samoglasnika pa šta?
Je, al ode su na kraju.Margarita wrote:A vakuum ti nije čudan? Po svim padežima.
Sta ti imas protiv SimoneMightyMe » wrote:
Je, al ode su na kraju.
U zadatku mi piše nešto u stilu: "Izračunaj nivoe..."
Iako ne vidim kako bi se to moglo drugačije napisat, para mi mozak. Previše me podsjeća na Simonu Gotovac koja je jednom prilikom izjavila da je nešto kod Antea ili tako nešto.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests