UĐITE! (službeni chat)
- Lord Byron
Ne, nick je dovoljno drugačiji a da bih ga zamijenio.
E, pa lijepoLord Byron » wrote:Ne, nick je dovoljno drugačiji a da bih ga zamijenio.
Nisi ni ti loš. Ali znaš to već
- Lord Byron
Lord Byron » wrote: And the "Understatement of the Year" award goes to...
Znala sam!
Pa ne mogu se u startu istrčavati s velikim hvalospjevima.
Šta će ljudi reć'?
(nije još ni došla, a već bari
kad su zlobna i napasna đubradElliQuinn » wrote:Meni zanimljivo koliko se žena s ovog foruma ne upucava Đepici i Lastanu.
Tko ih ne zna, skupo bi ih platio.ElliQuinn » wrote:Meni zanimljivo koliko se žena s ovog foruma ne upucava Đepici i Lastanu.
Moram zahvaliti dejzi na uputama. HVALA TI DEJZI NA UPUTAMA.
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
Ima li razlike?aisling » wrote: Sad si me sjetila kako sam ko klinka analizirala razliku između prognanika i izbjeglice.
Ah, djetinjstvo
The only difference between tattooed and untattooed people is that tattooed people are way cooler and can kick your ass.
Onda smo izbjeglice, a ne prognanici.bliss » wrote:Ja to gledam ovako: izbjeglice su izbjegli u drugu državu, a prognanici su prognani iz svojih domova i nastanili se negdje drugdje u toj istoj državi.
The only difference between tattooed and untattooed people is that tattooed people are way cooler and can kick your ass.
- schmokljan
O kontrer.aisling » wrote: Stvar je uglavnom pakiranja. Kad si izbjeglica stigneš natrpat ruksak, kad si prognanik ako uhvatiš plastičnu vrećicu dobro je.
Bliss je dobro rekla.schmokljan » wrote:
O kontrer.
[quote]Prognanik u smislu ove uredbe je osoba iz stavka 1. ovoga članka koja je s jednog područja Republike Hrvatske izbjegla na drugo područje Republike Hrvatske, a izbjeglica je osoba iz stavka 1. ovogačlanka koja je izbjegla u inozemstvo[/quote]
Happy Easter!
Da se vratim nekoliko dana unatrag.aisling » wrote: Jedno je uletit nekom sa 'čitam te godinama, rezervirala sam salu za naše vjenčanje i sve što moraš je registrirat se na sajt da platiš prstenje', a nešto sasvim drugo je u komentarima napisat 'dobar post, jesi vidio ovo https://trkeljanje.com'
Ili se to meni samo čini da ima tu neka razlika
Rekoh da ću vas obavijestiti ovdje ako ću kontaktirati Endimiona.
I jesam. Ima na blogu neki email. Nemam pojma je li taj email u fuknciji ili ne.
Saznat ćemo.
Ili nećemo.
Trebala si mu poslati sliku dojaka. Da budeš obožavateljica, a ne spamer.Tea Tree » wrote:
Da se vratim nekoliko dana unatrag.
Rekoh da ću vas obavijestiti ovdje ako ću kontaktirati Endimiona.
I jesam. Ima na blogu neki email. Nemam pojma je li taj email u fuknciji ili ne.
Saznat ćemo.
Ili nećemo.
Biti i mniti svemiropolisno
Pretpostavljam, jer žene koje se pale na geekove u pravilu imaju male sise i ne vole ih slikati.Tea Tree » wrote: Kako znaš da nisam?
Treba li još kakva slika? Da se osiguram.
p.s. evo i tebi jedna
Biti i mniti svemiropolisno
-
- Information
-