Abortus u "sekularnoj" državi
-
visekratni klon
Ako grupa krene dobro, onda će se hvaliti da je to zbog njegovih kritika. Ako krene loše, onda će biti jesam vam rekao. 
- Nenia Salonitana
i mislila sam si, opet ništa konkretno.MightyMe wrote: Zato jer ne mislim da se protiv jedne isključivosti treba boriti drugom jer to samo uzrokuje daljnju polarizaciju društva i ne donosi ništa dobro. Možda sam još naivan i previše idealiziram, ali isključivost u bilo kakvom smjeru mi je odbojna i ne želim da me se povezuje s istom.
Ajde probaj pročitat link koji si tu zalipila pa ga tek onda iskoristi ka za argument. Ovako ispadaš neozbiljna.
pročitaj još jednom što sam napisala u vezi onog linka.
evo još jedan sličan slučaj, sad samo nemoj reći nek si ga pročitam još jednom prije nego ga iskoristim kao argument, jer kod nas je pobačaj legalan.
http://www.huffingtonpost.com/2012/11/1 ... 28696.html
što ta dva linka imaju zajedničko?
to da žene umiru ako im se pravovremeno ne napravi pobačaj.
..a ko je za to kriv? ova se grupa ustvari bavi crkvom umjesto da se bavi milanovicem, jel tako? a kad smo glupi svi koji smo u grupi, stas.Euklid wrote:..
Kažnjavanjem nesavjesnih liječnika (bilo novčano, bilo otkazima) ženama bi se momentalno osigurao pobačaj i u državnim bolnicama.
..
aj, pls, otvori grupu na fejsu naslova.,.ko je kriv?
ili ovu..nekaznjavanjem nesavjenih bla, bla..utvrdjujem odgovornost ove vlade te zoke.
aj, pls otvori tu grupu, garantiram ti deset iljada clanova u dva dana..
mislim da je to puno vise fer nego neke svoje tamo imaginalije nastojat trojanirat u neku drugu grupu.. jelda?
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Danas su baš govorili na onoj emisiji na hrt1 da od ne znam koje godine imaju odobrenje, imam snimljeno pa mogu provjerit sutra...Zekoslawa wrote:Čiča, griješiš, al ono, podosta. Privatne klinike uglavnom nemaju odobrenje za abortuse. Rade ih pod lažnim dijagnozama.
'if you fall, i'll be there' (floor)
-
visekratni klon
..a unda wrote: pa eto, onda ne obracaj paznju i radi svoj posao ili sta je to vec..
I stvarno neka otvori grupu "Zoka je kriv".
Ne bih rekla. Zadnje što ja znam je da čak i velike privatne poliklinike, kao što je Sunce, to ne rade. U svakom slučaju, ako pokoja i ima, mislim d Podobnik ima, nemaju sve i nije da možeš doći gdje hoćeš, pogotovo u manjim mjestima. Znači, čak i u privatnom sektoru opet je žena osuđena na potragu za bolnicom koja će joj osigurati uslugu, nerijetko i u drugom gradu. Ovo što Orah predlaže je sjajno - outsourcing usluge privatnicima ako nema državnih kapaciteta.Euklid wrote:
Danas su baš govorili na onoj emisiji na hrt1 da od ne znam koje godine imaju odobrenje, imam snimljeno pa mogu provjerit sutra...
-
visekratni klon
Jesi, nedavno...a unda wrote:![]()
![]()
eks, ne brini..jel sam ikada na forumu pricao da sam godinama boravio u zapadnoj sahari i da sam specijalist za skidanje uroka..![]()
- Euklid
- old school
Ako krene dobro, što vam svakako želim, odričem se i najmanjeg promila zaslugavisekratni klon wrote:Ako grupa krene dobro, onda će se hvaliti da je to zbog njegovih kritika. Ako krene loše, onda će biti jesam vam rekao.
Ako krene loše... ma neće krenut loše.
Al ako ipak krene... a malo ću vam se krvi napit, šta sad ... ništa više nego što inače svakodnevno radim...
-
visekratni klon
Dobro je, Lestate.Euklid wrote:
Ako krene dobro, što vam svakako želim, odričem se i najmanjeg promila zasluga![]()
Ako krene loše... ma neće krenut loše.![]()
Al ako ipak krene... a malo ću vam se krvi napit, šta sad ... ništa više nego što inače svakodnevno radim...
pa ono sta fali, miljun lajkova bi ta grupa imala, skupilo bi s e tu svega i svacega..visekratni klon wrote:
a ova grupa, evo fino je to izgleda nekako pocelo, pa dokle se dodje i do koga se dodje..jel crkva, jel vlada, jel ko li je, jel su svi zajedno..boli nas kua. nek dodju..oce li svi zajedno il jedan po jedan?
-
visekratni klon
Već imamo neke političare, doće i popovi...a unda wrote: pa ono sta fali. a ova grupa, evo finoje to izgled a nekako pocelo, pa dokle se dodje i do koga se doje..jel crkva, jel vlada, jel ko li je, jel su svi zajedno..boli nas kua. nek dodju..oce li svi zajedno il jedan po jedan?![]()
Misli si, najmanje radiš štete dok je taj tvoj glagol povratan.Nenia Salonitana wrote:
i mislila sam si, opet ništa konkretno.
Jebemise šta se događa u irskoj. Pomoć ću ti, tamo piše da su oni doktori odgovarali pred sudom za svoje neizvršavanje abortusa. Koliko su kazne primjerene, to je druga stvar, bitna stvar je da su odgovarali.
pročitaj još jednom što sam napisala u vezi onog linka.
evo još jedan sličan slučaj, sad samo nemoj reći nek si ga pročitam još jednom prije nego ga iskoristim kao argument, jer kod nas je pobačaj legalan.![]()
![]()
http://www.huffingtonpost.com/2012/11/1 ... 28696.html
što ta dva linka imaju zajedničko?
to da žene umiru ako im se pravovremeno ne napravi pobačaj.
-
visekratni klon
Dašta. I onda bi nam se mogao rugati kako je njegova popularna...a unda wrote: pa ono sta fali, miljun lajkova bi ta grupa imala, skupilo bi s e tu svega i svacega...
a ova grupa, evo finoje to izgled a nekako pocelo, pa dokle se dodje i do koga se doje..jel crkva, jel vlada, jel ko li je, jel su svi zajedno..boli nas kua. nek dodju..oce li svi zajedno il jedan po jedan?![]()
A meni stalno soundtrack Severine i Novkovića "tko je kriiiv, tkooo je kriiiv"
-
visekratni klon
Jel ima on fejs?..a unda wrote: ako mislis na grubisica, dapace, dapace.. nego kako..daj ga amo.
- Euklid
- old school
Pa naravno da ne rade sve, niti su obavezne.Zekoslawa wrote: Ne bih rekla. Zadnje što ja znam je da čak i velike privatne poliklinike, kao što je Sunce, to ne rade. U svakom slučaju, ako pokoja i ima, mislim d Podobnik ima, nemaju sve i nije da možeš doći gdje hoćeš, pogotovo u manjim mjestima. Znači, čak i u privatnom sektoru opet je žena osuđena na potragu za bolnicom koja će joj osigurati uslugu, nerijetko i u drugom gradu. Ovo što Orah predlaže je sjajno - outsourcing usluge privatnicima ako nema državnih kapaciteta.
Rade one koje pobačaj imaju u ponudi svojih usluga... kod njih niko nema prigovor savjesti.
Kad bi postojala neka zabrana onda niti jedna privatna ne bi to mogla radit.
Orah, ah... Orah...
Štaš... kad je neko sposoban sposoban je, a kad je nesposoban...
ok, necemo se pacat u tudje grupe. ti i ko..zeka i ko jos, nemate vremena za to, treba pomoc zenama i eto, muskima, ne znam..visekratni klon wrote:
Dašta. I onda bi nam se mogao rugati kako je njegova popularna.![]()
A meni stalno soundtrack Severine i Novkovića "tko je kriiiv, tkooo je kriiiv"![]()
to mu može biti soundtrack grupe.
-
visekratni klon
visekratni klon wrote:
Jel ima on fejs?
Pozvala sam ga pp-om na fejsu.
- Euklid
- old school
Šta ću otvarat grupu o nekome ko je politički pluskvamperfekt... morao bih je ugasit za godinu dana, jel...visekratni klon wrote:
-
visekratni klon
Zato sam se i dvoumila jer iskreno ne znam što on uopće misli o ovome. Sjetila sam s e ja njega i prije, ali sam oklijevala...a unda wrote: odlicno, odlicno..on je sjajan. ali moras shvatit da on ima svoja uvjerenja, pa i neke te jel obaveze, nazovimo ih tako..
Ma čičo božji, ima onih u kojima liječnici bi radili abortuse, ali nemaju odobrenje. Jel ti slušaš šta ja govorim? Nije istina da većinom imaju odobrenja, nemaju. Nema tih koje abortus imaju u ponudi usluga ne znam koliko, to je prije iznimka nego pravilo. Dakle, što: u bolnicama se neće raditi, a privatnici ne smiju. Jedina opcija koju imaš je ilegala, odnosno lažna dijagnoza. Nemoj mi mećat ruke na uši i tralalalala, nego pročitaj lipo kad ti kažem.Euklid wrote:
Pa naravno da ne rade sve, niti su obavezne.
Rade one koje pobačaj imaju u ponudi svojih usluga... kod njih niko nema prigovor savjesti.
Kad bi postojala neka zabrana onda niti jedna privatna ne bi to mogla radit.
Orah, ah... Orah...pa ja sam prije 10 stranica napisao da bi ekofeministica to riješila ne trepnuvši okom...
![]()
Štaš... kad je neko sposoban sposoban je, a kad je nesposoban...
pa neme veze sta misli. bitno je da taj covjek zaista razmislja i da zeli razumjet. a to nije bas kod nas nesto sto se nalazi na svakom uglu..visekratni klon wrote:
Zato sam se i dvoumila jer iskreno ne znam što on uopće misli o ovome. Sjetila sam s e ja njega i prije, ali sam oklijevala.
a i, cuj, poziv je dobio, sam ce procijenit sta i kako..ne treba se ljutit nesto ako se ne uclani. ko zna koji su razlozi..
-
- Information
-