Mračna strana?

Kopulacija, masturbacija i nešto malo o ljubavi
karambol

Post 27 Mar 2012, 14:27

blackcoffee » wrote:Pitanje za karambola.
Gde si ti čuo da neko varanje naziva mračnom stranom? Znam dosta i preljubnika i preljubnica, ali nikom ne bi palo na pamet da svoju aktivnost nazove mračnom. Mislim na stvarne, žive ljude.
Ako si to pročitao na forumima, svi su oni trolovi. Nikog ti ne jebu, u jednoj ruci miš a drugom rola svoju kožicu... :facepalm:
Na forumu, onom...tamo je na chatu za p bilo nekoliko puta spomenuto to "mračna strana", a ne čine mi se trolovima. E, sad gdje točno...nemam pojma i ne da mi se tražiti, ali vidio sam par puta i već me dugo muči to pitanje. Sad je izronilo pa sam ga postavio... :D

nodens

Post 27 Mar 2012, 14:31

vrrrlet » wrote:
Ti bi silom htio biti poseban zato što si nevin i sjeban. E pa dragoviću moj, nevinost u tvojim godinama jest statistički mala, ali ta činjenica sama za sebe ne čini od tebe niti zanimljiviju niti jadniju osobu.

A sjebani su svi od reda. Jedina tvoja komparativna prednost nad pukom je što se prilično lako zajebavaš s vlastitim traumama, što je jedini ispravan put ka izliječenju. Većina ljudi će umrijeti bolesno.

Želim reći da usprkos tvojoj velikoj želji - biti vitez koji se bori za čednost - i dalje stoji činjenica da je većina društva vitezasta. Većina ubračenih ljudi ne vara svoje partnere. Većina brakova se ne raspada. Raspada ih se više nego prije, ali danas imamo i više ekonomske i ine slobode. Pa ipak, usprkos tim slobodama, većina ljudi i dalje nastoji ostvariti sretnu monogamnu vezu, a i ovi koji su u preljubu su većinom željeli to isto, dok ih malo nije pojebao život.
:eek: Nevjerojatno, pa ti znaš biti i ozbiljan, jednom svake prestupne godine. :rofl:

Rekoh, negdje sam čitao da ima valjda 40% ili tako neka čudovišna brojka, nevinih Japanaca starijih od 25. (Ili čak 30, ne sjećam se sad). Ergo, nisam uopće tako poseban. :zubo:

Nego, samo promatram kretanje onog kolektivnog nesvjesnog. Znam da je u modi tvrditi kako su ljudi 'uvijek isti' - ali ja ipak ne bih baš podcjenjivao utjecaj društva i kulture na ljudsku psihu. Ljudi danas nastoje ostvariti 'monogamnu' vezu iz razloga što je ta 'ideja' još uvijek relativno jaka u društvu (liberatura, pjesme, filmovi, tradicija, pretci...). No zašto je 'jaka'? Pa iz čiste tromosti kolektivne svijesti. :ne zna: Ili bar se meni tako čini. Zato pokušavam vidjeti postoji li ikakve čvršće osnove ('logike') u toj ideji nekakve 'monogamne' veze - ili se zaista doslovno radi o toj tromosti kolektivne svijesti. Ako je ovo potonje, onda je ipak monogamnim vezama odzvonilo. :ne zna:
vrrrlet

Post 27 Mar 2012, 14:31

blackcoffee » wrote: Sviđa mi se vrrrlet :o
Onda pošalji njemu. :rofl:
Beta ženka » wrote:
Nije prevara samo s penetracijom.
Prevare bez penetracije su još bolnije. Ima veći kurac od tebe, a nije ga ni vidjela.
Beta ženka » wrote:
Ali je ustaša. :(
Oh, bio sam i četnik, sve po potrebi. Znaš da nama anarhistima ništa nije sveto. Čak ni Dinamo.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
blackcoffee

Post 27 Mar 2012, 14:35

Beta ženka » wrote:
Ali je ustaša. :(
Nikad dva dobra zajedno. :o

karambol » wrote:
Na forumu, onom...tamo je na chatu za p bilo nekoliko puta spomenuto to "mračna strana", a ne čine mi se trolovima. E, sad gdje točno...nemam pojma i ne da mi se tražiti, ali vidio sam par puta i već me dugo muči to pitanje. Sad je izronilo pa sam ga postavio... :D
Aha, na forumu. Pa vrag bi ga znao, možda je neko i iskren na forumima. Ali nekad čoveka povuče tema pa se raspiše spontano. Znam forumaše koji su preljubnici, homoseksualci, predsednici političkih stranaka, imaju probleme s decom, kompjuterom, kolima, zubnom protezom... a u stvari nemaju ništa od toga.

Tamna strana mi deluje previše samokritički. Da neko tako misli sumnjam da bi varao.
Beta ženka

Post 27 Mar 2012, 14:37

vrrrlet » wrote:

Oh, bio sam i četnik,
Isto sranje, drugo pakovanje. :kava:
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
vrrrlet

Post 27 Mar 2012, 14:37

nodens » wrote:
:eek: Nevjerojatno, pa ti znaš biti i ozbiljan, jednom svake prestupne godine. :rofl:

Rekoh, negdje sam čitao da ima valjda 40% ili tako neka čudovišna brojka, nevinih Japanaca starijih od 25. (Ili čak 30, ne sjećam se sad). Ergo, nisam uopće tako poseban. :zubo:

Nego, samo promatram kretanje onog kolektivnog nesvjesnog. Znam da je u modi tvrditi kako su ljudi 'uvijek isti' - ali ja ipak ne bih baš podcjenjivao utjecaj društva i kulture na ljudsku psihu. Ljudi danas nastoje ostvariti 'monogamnu' vezu iz razloga što je ta 'ideja' još uvijek relativno jaka u društvu (liberatura, pjesme, filmovi, tradicija, pretci...). No zašto je 'jaka'? Pa iz čiste tromosti kolektivne svijesti. :ne zna: Ili bar se meni tako čini. Zato pokušavam vidjeti postoji li ikakve čvršće osnove ('logike') u toj ideji nekakve 'monogamne' veze - ili se zaista doslovno radi o toj tromosti kolektivne svijesti. Ako je ovo potonje, onda je ipak monogamnim vezama odzvonilo. :ne zna:
Ja sam ozbiljan i kad sam neozbiljan. Zapravo, onda sam najozbiljniji.

Nije im odzvonilo, niti neće, mene sigurno ne motiviraju norme ove civilizacije (barem ne dok ih dobro ne propitam), pa si opet želim monogamnu vezu. Ali je opet ne želim toliko da bih smatrao lošu monogamnu vezu boljom od dobre poligamne, otvorenog braka ili biti bez veze.
baja

Post 27 Mar 2012, 14:38

vrrrlet » wrote:
Oh, bio sam i četnik, sve po potrebi....
:eek: Rade, to si ti?
Gazda

Post 27 Mar 2012, 14:40

blackcoffee » wrote:Nikad dva dobra zajedno. :o
Two bad, Miloš dead.

Pardon. :(
Beta ženka

Post 27 Mar 2012, 14:41

blackcoffee » wrote:

Tamna strana mi deluje previše samokritički. Da neko tako misli sumnjam da bi varao.
Mhm, jes čitala onu (najvjerojatnije trol-) temu "U vezi 6 godina, a varam ga s njegovim najboljim prijateljem" - ženska puši liku u WC-u na godišnjici mature dok joj je dečko za stolom s društvom, jebava se na nekakvoj prozorskoj dasci, plače zbog svega kad ju ne vide itd.
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
Morticia

Gazda » wrote: Two bad, Miloš dead.

:(

Ana voli Milovana.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
vrrrlet

Beta ženka » wrote:
Isto sranje, drugo pakovanje. :kava:
Većinu svog života bio sam partizan. :raspa: Kaj ćeš sad, tuko? :rofl:
baja » wrote: :eek: Rade, to si ti?
Nisam... :crying: ... Rade je umro. Njegovo veliko srce nije izdržalo onu prokletu djevojčicu koju je silovao.
blackcoffee

Gazda » wrote: Two bad, Miloš dead.

Dragutine, jes to ti? :eek:
Morticia

Post 27 Mar 2012, 14:42

Beta ženka » wrote:
Mhm, jes čitala onu (najvjerojatnije trol-) temu "U vezi 6 godina, a varam ga s njegovim najboljim prijateljem" - ženska puši liku u WC-u na godišnjici mature dok joj je dečko za stolom s društvom, jebava se na nekakvoj prozorskoj dasci, plače zbog svega kad ju ne vide itd.
To je vrlo čest slučaj.
Mislim, ne taj taj, ali takvi ili slični slučajevi.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Morticia

Post 27 Mar 2012, 14:43

vrrrlet » wrote:
Većinu svog života bio sam partizan. :raspa: Kaj ćeš sad, tuko? :rofl:

Nisam... :crying: ... Rade je umro. Njegovo veliko srce nije izdržalo onu prokletu djevojčicu koju je silovao.
Pa mislim da Ines baš i nije djevojčica.
blackcoffee

Post 27 Mar 2012, 14:44

Beta ženka » wrote:
Jesam. Ali sam čitala i žensku koja piše da se leči od raka, a uopšte nema rak. Ništa ja njima ne verujem.
Gazda

Post 27 Mar 2012, 14:44

blackcoffee » wrote: Dragutine, jes to ti? :eek:
Dobro je, ribo, sad znam da nećeš da varaš..dobićeš novu bundu kada se vratim kući. :E
nodens

Post 27 Mar 2012, 14:49

vrrrlet » wrote: Ja sam ozbiljan i kad sam neozbiljan. Zapravo, onda sam najozbiljniji.

Nije im odzvonilo, niti neće, mene sigurno ne motiviraju norme ove civilizacije (barem ne dok ih dobro ne propitam), pa si opet želim monogamnu vezu. Ali je opet ne želim toliko da bih smatrao lošu monogamnu vezu boljom od dobre poligamne, otvorenog braka ili biti bez veze.
Pa to me zanima, ako te ne motiviraju norme civilizacije - što te onda motivira? :ne zna: Što će ti 'monogamna' veza?

Mislim, još bih (nekako :zubo:) shvatio, da ovog trenutka imaš nekoga s kime eto želiš biti monogaman. :cerek: Zapravo je i to teško shvatiti, ali eto bar nekako. No ne kužim baš zašto bi unaprijed sanjao o nekakvoj monogamnoj vezi, kad to nema nikakav kontekst - još ne znaš ni koja bi to bila miss Specijalna s kojom bi čak ti bio monogaman. Ergo, radi se o fantaziji. A teško ćeš me uvjeriti da fantazija nema veze s civilizacijskim kontekstom, jebiga.
blackcoffee

Gazda » wrote: Dobro je, ribo, sad znam da nećeš da varaš..dobićeš novu bundu kada se vratim kući. :E
:rofl: :rofl: :rofl:
http://www.youtube.com/watch?v=7QmDCjrAx5I
baja

Morticia » wrote:
:rofl:
a i zasigurno je već prešla na mračnu stranu pošto on ne zna slušati nego samo pričati
ombia

Post 27 Mar 2012, 14:52

Morticia » wrote:A ne, to nisam.
Mislila sam da misliš na prevaru, nevezano za brak.
Mislila sam na rastavljanje, tj nadovezala se na kofi i njenu pricu, rastao se lik i zamijenio za mladji model...
A ko je jednom taj ce lakse drugi put.
Prvi put je najteze.
Mislim na rastavljanje i zamjenjivanje starijeg modela novijim
Na temu
Na forumu, onom...tamo je na chatu za p bilo nekoliko puta spomenuto to "mračna strana", a ne čine mi se trolovima. E, sad gdje točno...nemam pojma i ne da mi se tražiti, ali vidio sam par puta i već me dugo muči to pitanje. Sad je izronilo pa sam ga postavio
Ma da? Promaklo mi. A visila sam danima tamo.
I naravno da su tamo zene od krvi i mesa koje itekako jebu. Bez obzira sto kofi mislila da su nestvarne. :zubo:
Morticia

Post 27 Mar 2012, 14:57

baja » wrote: :rofl:
a i zasigurno je već prešla na mračnu stranu pošto on ne zna slušati nego samo pričati
Ne samo to, on je nagovara na mračnu stranu! :o

...prevari muža odlazeći da se počešljaš u nekom boljem hotelu... :cerek:
blackcoffee

Post 27 Mar 2012, 14:58

ombia » wrote:
Na temu

Ma da? Promaklo mi. A visila sam danima tamo.
I naravno da su tamo zene od krvi i mesa koje itekako jebu. Bez obzira sto kofi mislila da su nestvarne. :zubo:
Ma verujem ti, i tebi i jebežljivim forumašicama.. Ali imam ljude u firmi koji kad se nađu u noćnoj smeni kažu, ajmo na forum, napisati da smo pederi pa nek nas pljuju... :giggle: :giggle:
vrrrlet

Post 27 Mar 2012, 14:59

Morticia » wrote:
Ines je u Beogradu, ovu malu je silovao kod Žepča devedes'četvrte.
blackcoffee

Post 27 Mar 2012, 15:00

Morticia » wrote:
Ne samo to, on je nagovara na mračnu stranu! :o

...prevari muža odlazeći da se počešljaš u nekom boljem hotelu... :cerek:
...prevari moderatora odlazeći da se uloguješ na nekom boljem forumu... :giggle:
Gazda

Post 27 Mar 2012, 15:04

nodens » wrote: Pa to me zanima, ako te ne motiviraju norme civilizacije - što te onda motivira? :ne zna: Što će ti 'monogamna' veza?
Valjda mu žena ima puno para, pa ne želi riskirati da to izgubi.
  • Information