Savjetnici

Mjesto za mrvu ozbiljnije rasprave
baja

Post 26 Jul 2012, 21:20

Morticia » wrote:Nisam nikad isla kod nekih takvih "medija", a nadam se da i necu.
možda ti netko napravi uslugu kao i meni :serek:
kolegica mi je nakon par mjeseci poznanstva, a da nismo razgovarale o intimnijim stvarima, saopćila kako je jučer bila kod te neke, kojoj redovito ide, i da ima pravo na jedno pitanje koje nema veze s njom
i ona je pitala za mene i kaže da će to i to, o čemu nismo pričale, biti okej :horor:

karambol

Post 26 Jul 2012, 21:28

Odoh se pripremiti za kvalitetan, po mogucnosti, prediktabilan san koji necu zaboraviti 2 sekunde nakon otvaranja ociju.
Neki savjet kamo sutra na rucak? :zubo:
Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Post 26 Jul 2012, 21:38

karambol wrote:
To je bilo prije 25 godina. Sve sto je rekao dogodilo se.
Da znam gdje je danas bio bih mu menadzer. :zubo:
Pa de si bre karam bolje?

Ko bi reko ce se nadjemo na vorum trkeljanje.com
'if you fall, i'll be there' (floor)
karambol

Post 26 Jul 2012, 23:02

Euklid » wrote: Pa de si bre karam bolje?

Ko bi reko ce se nadjemo na vorum trkeljanje.com
To jel bolje ili losije je cisto subjektivna procjena. Jos nisu ustanovljeni parametri koji definiraju sto je bolje od dobrog ili losije od boljeg... Tu bi Unda mogao savjetovati kako doci do rjesenja te zagonetke, mslim, ali necu pitati jer ce mi naplatiti.
Pa, eto, brate Euklide, vidis di se nadjosmo... Nego, jesi l' to ti, u skladu s europskim stecevinama, promijenio ime iz Valid u Euklid? A? :D :misli:
Mulica

Post 26 Jul 2012, 23:42

baja » wrote: možda ti netko napravi uslugu kao i meni :serek:
kolegica mi je nakon par mjeseci poznanstva, a da nismo razgovarale o intimnijim stvarima, saopćila kako je jučer bila kod te neke, kojoj redovito ide, i da ima pravo na jedno pitanje koje nema veze s njom
i ona je pitala za mene i kaže da će to i to, o čemu nismo pričale, biti okej :horor:
pokami, volila bi da mi je neko to rekao par mjeseci prije diplome, kad sam se mislila oću li ikad položit zadnja 2 ispita :S :zubo:

ex, dobra profilna. meni fali stara, onaj smajlić među knjigama. :o
bez obzira što nema veze s tobom :rofl: fali mi :o
meg ti je glupa!!! :xlux:
Potjeh

Post 27 Jul 2012, 00:30

Eh, 'savjetnici'. Postoji samo jedan savjetnik kojeg moram trpiti povremeno u svojoj blizini. Sve u svemu je dobra situacija, mogao sam i gore proći.

Meni je oduvijek bilo fascinantno njihovo samopouzdanje i uvjerenost bivanja u pravu. Da mi je te sigurnosti... :lol:
Beau

Post 27 Jul 2012, 09:17

Brijem da opće ne dijelim savjete :misli:
Fakat nemam tu potrebu.
Neslaganje izražavam, o da, al bez grčevite namjere da uvjerim nekoga da će mu bit bolje ako me posluša.

A savjetnicu imam jednu. Frendicu, koju zapravo jako volim iako me izluđuje ta njena navika da sve popravlja :mama:
Ona je jedna od onih koja, kad joj kažeš nešto potpuno nebitno i usput: jao baš bih si kupila neki zeleni lak; ona će vam odmah nabrojat sve zelene lakove i napraviti plan kad točno da ga kupite ili će ga čak sama kupiti. Ili. Danas joj kažem da za dva tjedna moram vratit knjige u knjižnicu jer je džabe zakasnina, ona za dva tjedna mene zove i provjerava jesam li zaboravila :mama: Brine apsolutno o svemu i za svaki 'problem' ima po nekoliko rješenja.

I nju nervira moja nonšalancija i lijenost za te praktične stvari.
Tolko da će sve umjesto mene napravit ako treba.
Na plaži kad joj kažem da mi se ne da sad mazat da ću kasnije, evo nje: ma budem te ja. I istracka me od glave do pete da blješćim ko blavor :rofl:
Čudni ljudi zbilja :ne zna:
Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Post 27 Jul 2012, 09:25

BoDerek wrote:Brije apsolutno o svemu i za svaki 'problem' ima po nekoliko rješenja.
:
javi se onda meni
za svako rjesenje nadjem problem...
'if you fall, i'll be there' (floor)
Morticia

Post 27 Jul 2012, 09:29

BoDerek » wrote:Brijem da opće ne dijelim savjete :misli:
Fakat nemam tu potrebu.
Neslaganje izražavam, o da, al bez grčevite namjere da uvjerim nekoga da će mu bit bolje ako me posluša.

A savjetnicu imam jednu. Frendicu, koju zapravo jako volim iako me izluđuje ta njena navika da sve popravlja :m ama:
Ona je jedna od onih koja, kad joj kažeš nešto potpuno nebitno i usput: jao baš bih si kupila neki zeleni lak; ona će vam odmah nabrojat sve zelene lakove i napraviti plan kad točno da ga kupite ili će ga čak sama kupiti. Ili. Danas joj kažem da za dva tjedna moram vratit knjige u knjižnicu jer je džabe zakasnina, ona za dva tjedna mene zove i provjerava jesam li zaboravila :ma ma: Brine apsolutno o svemu i za svaki 'problem' ima po nekoliko rješenja.

I nju nervira moja nonšalancija i lijenost za te praktične stvari.
Tolko da će sve umjesto mene napravit ako treba.
Na plaži kad joj kažem da mi se ne da sad mazat da ću kasnije, evo nje: ma budem te ja. I istracka me od glave do pete da blješćim ko blavor :ro fl:
Čudni ljudi zbilja :ne z na:
:horor: :horor: :horor:

E bogme, ovakva nisam. :eek:

Što se tiče boldanog- to je u mom slučaju uistinu istina. :zubo:
Nekim ljudima bi fakat bilo puno bolje da me poslušaju. :o :raspa: :cerek:
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
baja

Post 27 Jul 2012, 09:30

Mulica » wrote: pokami, volila bi da mi je neko to rekao...
vjeruj mi, ne bi :o

nego, pade mi na pamet da ću i ja, kao majka, vjerojatno biti davež od savjetodavca
može li se to kako izbjeći? :D
kukuriku

Post 27 Jul 2012, 09:33

baja » wrote: vjeruj mi, ne bi :o

nego, pade mi na pamet da ću i ja, kao majka, vjerojatno biti davež od savjetodavca
glupost.
pa to ti je majčinska dužnost. da pametuješ detetu i ubijaš ga u pojam objašnjavanjem i tumačenjem sveta.
Nek(v)arljiva.
Beau

Post 27 Jul 2012, 09:36

Morticia » wrote:
:horor: :horor: :horor:

E bogme, ovakva nisam. :eek:
hahaah da ova moja je praktična savjetnica i pomagačica. Nije za psiho probleme. Tu je, oću reć, super normalna.

A i ja sam uvjerena da bi mnogima bilo bolje da me poslušaju, al nije mi bitno. Mirna sam glede toga.
Beau

Post 27 Jul 2012, 09:37

kukuriku » wrote:
glupost.
pa to ti je majčinska dužnost. da pametuješ detetu i ubijaš ga u pojam objašnjavanjem i tumačenjem sveta.
Mislim da sam tolko kul da ne bi ni djecu pilala savjetima, evo takvu se zamišljam :raspa:
Al, da, vjerojatno imam samo bujnu maštu :o
Morticia

Post 27 Jul 2012, 09:38

kukuriku » wrote:
glupost.
Meni to mater ne radi.
Stvarno.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
baja

Post 27 Jul 2012, 09:38

kukuriku » wrote: glupost.
vi'š, tvoji su veći - ne dira te kad kolutaju očima na tvoja tumačenja sveta?
Morticia

Post 27 Jul 2012, 09:39

BoDerek » wrote: hahaah da ova moja je praktična savjetnica i pomagačica. Nije za psiho probleme. Tu je, oću reć, super normalna.

A i ja sam uvjerena da bi mnogima bilo bolje da me poslušaju, al nije mi bitno. Mirna sam glede toga.
I ja sam mirna, relativno.

Osim kad je u pitanju moja sestra koja već godinama ide glavom kroz zid i uvijek ponovno radi iste pogreške. :gaah: :gaah: :gaah:

:zubo:
Beau

Post 27 Jul 2012, 09:39

E, a što se tiče gatalačkih savjetnika, ko klinka sam ih zvala sve od reda :halo halo:

Ma šta njih, i duhove sam zvala. I pitala ih o budućnosti. I odgavarali su mi :cerek:
kukuriku

Post 27 Jul 2012, 09:40

baja » wrote: vi'š, tvoji su veći - ne dira te kad kolutaju očima na tvoja tumačenja sveta?
ne samo da kolutaju, nego i njurgaju i govore baš me briga, baš me briga.
i mene baš briga. ja moram svoje a oni nek činu svoje.
Nek(v)arljiva.
Beau

Post 27 Jul 2012, 09:41

Morticia » wrote:
I ja sam mirna, relativno.

Osim kad je u pitanju moja sestra koja već godinama ide glavom kroz zid i uvijek ponovno radi iste pogreške. :gaah: :gaah: :gaah:

:zubo:
Ok, nećemo o sestrama. :o
Zaboravila sam taj dio. :zubo:
Morticia

Post 27 Jul 2012, 09:42

BoDerek » wrote:
Ok, nećemo o sestrama. :o
Zaboravila sam taj dio. :zubo:
Aha. :zubo:
baja

Post 27 Jul 2012, 09:46

kukuriku » wrote: ja moram svoje a oni nek činu svoje.
fer inaf :o
k'o što reče onaj piroman: moje je da palim, vaše je da gasite :zubo:
kukuriku

Post 27 Jul 2012, 09:47

baja » wrote: fer inaf :o
k'o što reče onaj piroman: moje je da palim, vaše je da gasite :zubo:
jašta.
liepa usporedba. :rofl:
Nek(v)arljiva.
Leteća
babin nakurnjak

Post 27 Jul 2012, 13:30

Umorna sam i depresivna. Osjećam se kao jebeni Sizif. Jedan dan sve krene divno i krasno, drugi dan se pokaže da je to kurac i da mi slijedi još xy dana živciranja. Imam hrpu posla a ne mogu se nikako šutnuti u guzicu da to porješavam. Mozak mi trokira, glupa sam za sve osim drkuljenje po trkeljanju.

Ajmo, savjeti psihologa!
Tvornice radnicima! Zemlja seljacima! Forum seljačinama!
Mulica

Post 27 Jul 2012, 13:59

baja » wrote: vjeruj mi, ne bi :o

pa jesi li sad već savjetodavac? :D

e da, sad ste me natirali da razmislim o sebi... :misli:
volim davat savjete, al nije da upilam s njima kad me niko ne traži i nije da smatram, ko morti, da bi svijet bio ljepši kad bi svi mene slušali.
svjesna sam da bi puno toga bilo i ljepše kad bi ja poslušala druge, al jebiga...onda to ne bi bila ja! :ne zna: činim kako hoću, i kako ja mislim da je najbolje, al da sam to ipak ja. isto tako smatram da se drugima može dat savjet, al ne smatram da drugi tribaju postupit po njemu. svak ima svoj način na koji će rješavat probleme, može vama bit kriv, al njemu je ispravan. :D
Mulica

Post 27 Jul 2012, 14:03

Leteća » wrote:Umorna sam i depresivna. Osjećam se kao jebeni Sizif. Jedan dan sve krene divno i krasno, drugi dan se pokaže da je to kurac i da mi slijedi još xy dana živciranja. Imam hrpu posla a ne mogu se nikako šutnuti u guzicu da to porješavam. Mozak mi trokira, glupa sam za sve osim drkuljenje po trkeljanju.

Ajmo, savjeti psihologa!
uzmi 20 minuta vrimena za sebe. :o
sjedi na balkon, na terasu, na kavu...popij nešto hladno, po mogućnosti alkoholno - pivo il čašu vina il nešto žestoko. digni noge na stol, isključi mozak i mislima se odseli nagdi na more di bi sad volila bit. :o i budi tamo 20 minuta, u mislima :o

onda se vrati u realnost i obavi posao koji te čeka. a on može sačekat i tih 20minuta, neće svijet propast radi 20min :o
  • Information