Uuuuu, sad te samo još više želim.Zekoslawa » wrote: Nego sam ja komad žene
karambol wrote: Pardoniram na upadu u oblak, ali pratio sam pricu s diplomom i kapom i ta kapa mi se savrseno uklapa u ovu pricu. Naravno, kao kapetanska kapa...![]()
Uuuuu, sad te samo još više želim.Zekoslawa » wrote: Nego sam ja komad žene
karambol wrote: Pardoniram na upadu u oblak, ali pratio sam pricu s diplomom i kapom i ta kapa mi se savrseno uklapa u ovu pricu. Naravno, kao kapetanska kapa...![]()
Latinski da uzavre krv? Originalno u svakom slučaju.Zekoslawa » wrote: Da mi i Gaudeamus zapjeva pod ponistrom?
Ali u visinu sam komad zeca, ne nužno u širinu.Potjeh » wrote:
Uuuuu, sad te samo još više želim.Ne brini za moje kompetencije, imam sve papire koji trebaju i iskustvo. Jesam li ti pokazao koliko različitih čvorova mogu napraviti? Pokazat ću ti koliko čvorova znam napraviti.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=pruYLmuEbjgSumnjaš da imam pravu kapetansku Euklidovu? Doduše, Zekoslawa bi možda radije drugu s obzirom na nadolazeći diplomski. Vrijedi razmisliti...
Ima i mene ako ćemo o visini ništa se ti ne sekiraj.Zekoslawa » wrote: Ali u visinu sam komad zeca, ne nužno u širinu.![]()
Strašan neki film vrtiš u svojoj glavi. Ne znam jedino zašto ga meni pripisuješ?Jel ti to meni hoćeš reći da ćeš mi svezati uši na mašnu? I onda me privezati za grede, a nešto uštekati u trofaznu utičnicu? Ne sviđa mi se to.![]()
A šta ja znam, ja bidna računam da ne bude nikakvih iznenađenja ili da ne bi opet bilo kakvih neposrazuma oko centimetara. Ili, božeprosti, da ne bi bilo nismo znali ako nas uhvati oluja nasred pučine, a nema odbojnika.Potjeh » wrote: Ima i mene ako ćemo o visini ništa se ti ne sekiraj.Za barku je širina dobra doduše, kad je valovito imaš 'odbojnike' a barci treba balast da je umiri.
![]()
Ah, s tobom nikad kraja iznenađenjima, pa se pripremam za najgore, što mi preostaje.Strašan neki film vrtiš u svojoj glavi. Ne znam jedino zašto ga meni pripisuješ?Ja nisam režiser pa čak niti scenarist takvog nečeg. Moje fantazije su drugačije, bitno drugačije...
Pa otvorih temu da mi tkogod jesen proljećem učini. Potjeh je džentlmen, šta će.karambol wrote:Vas dvoje mi vise vucete na proljece, a ne na jesen...![]()
Vidiš, već je toplije... i ukusnije.Zekoslawa » wrote: Ah, s tobom nikad kraja iznenađenjima, pa se pripremam za najgore, što mi preostaje.
Ako ti trofazna utičnica kojim slučajem služi za šporet, znaj da ćeš ga jedino ti rabiti.
U jednom postu čak dva komplimenta. Awwww... :otapase: Ostadoh bez riječi, začaran sam...Pa otvorih temu da mi tkogod jesen proljećem učini. Potjeh je džentlmen, šta će.
Oh, i ne slutiš koliko mi je toplo oko srca od pomisli da bi netko mogao kuhati umjesto mene.
Ajme, šta si tako lak, nije još veljača.U jednom postu čak dva komplimenta. Awwww... :otapase: Ostadoh bez riječi, začaran sam...
Neću valjda još jedan avans zaludu davat? M?
Aktivan sam cijelu godinu, grdno se varaš ako me smatraš običnim mačkom. A zašto se skrivaš pod njenim skutima? Ne grizem. Dapače, imam slatkiša...Zekoslawa » wrote: Ajme, šta si tako lak, nije još veljača.
Ne znam, sad sam u teškoj dilemi. Žao mi da bacaš pare bezveze, a moram još malo glumatati. A nema mi Čajne da mi kaže šta mi je tu pametno činiti. Čaaaaaaajnaaaaaaa, dolaz' vamo!!!
Ae, ne bi ni valjalo da se aktiviraš samo u veljači, ipak sam ja zec.Potjeh » wrote: Aktivan sam cijelu godinu, grdno se varaš ako me smatraš običnim mačkom.
Majko mila, kako psiho ovo djeluje s ovim migonjom na kraju.A zašto se skrivaš pod njenim skutima? Ne grizem. Dapače, imam slatkiša...
Veljaču i ožujak. Ovi srbočetnički komunjarski jugofili ... Nemoš to iskorijenit.judolino » wrote:Kaj je, životinje?
I dalje se nemrete dogovoriti?
Ah, tako je to kad je jedno za februar, a drugo za mart...
Evo, sve nešto gledam i mislim: bogati, Potješe!Zekoslawa » wrote: Ne znam, sad sam u teškoj dilemi. Žao mi da bacaš pare bezveze, a moram još malo glumatati. A nema mi Čajne da mi kaže šta mi je tu pametno činiti. Čaaaaaaajnaaaaaaa, dolaz' vamo!!!
Mada znaš, kad vidim ovo o kuhanju, dalo bi se dogovoriti ponešto. Npr. Potjeh nešto skuha, razdijeli u tećice pa pošalje na autobus do ZG koji staje i kod tebe.Zekoslawa » wrote: Oh, i ne slutiš koliko mi je toplo oko srca od pomisli da bi netko mogao kuhati umjesto mene.![]()
E, da. Reci mu kako je Mustafa lukavo odradio takvu situaciju.Zekoslawa » wrote: Ajme, šta si tako lak, nije još veljača.![]()
Koga beštimaš, mene ili njega?
A mislim, može, ali ne mogu ti baš obećati da neću zadržati koju od portapranci namijenjenih tebi. Možda bi bilo najbolje da on to stavi na dva različita autobusa.Zekoslawa » wrote: Mada znaš, kad vidim ovo o kuhanju, dalo bi se dogovoriti ponešto. Npr. Potjeh nešto skuha, razdijeli u tećice pa pošalje na autobus do ZG koji staje i kod tebe.Ako je dobro skuhano, ne smeta ni ako je podgrijano.
Zekoslawa » wrote: E, da. Reci mu kako je Mustafa lukavo odradio takvu situaciju.
Kad ti uđeš u magazu sama, neka samo zamandali vrata.![]()
![]()
Ili je pozovi na ples.
:čita dječje časopise:
(da, tako se pare škorpioni)
Zekoslawa » wrote: Mada znaš, kad vidim ovo o kuhanju, dalo bi se dogovoriti ponešto. Npr. Potjeh nešto skuha, razdijeli u tećice pa pošalje na autobus do ZG koji staje i kod tebe.Ako je dobro skuhano, ne smeta ni ako je podgrijano.
Pa ti sama sa sobom pričaš ...A mislim, može, ali ne mogu ti baš obećati da neću zadržati koju od portapranci namijenjenih tebi. Možda bi bilo najbolje da on to stavi na dva različita autobusa.
Jepi se, ja pričam s Čajnom, a to je isto ko da pričam sama sa sobom jerbo great minds think alike i tako to, a ovdje se planira kako nećemo kuvati, tu se nikad ne razilazimo u mišljenju.
Dabome da ćete kuvat ....Zekoslawa » wrote: Jepi se, ja pričam s Čajnom, a to je isto ko da pričam sama sa sobom jerbo great minds think alike i tako to, a ovdje se planira kako nećemo kuvati, tu se nikad ne razilazimo u mišljenju.
Dobro, jel ti znaš čitati? Piše lipo "if you see him without an erection". E pa ja ću nastojati da nikad ne dođe do toga da mu moram make a sandwich. Ili neću morati nastojati, znat će on i sam šta mu je činiti.Karl Jozef » wrote: Dabome da ćete kuvat ....Čini mi se da Pješčana ima zanimljiv potpis po tome pitanju.
A dobro ako ti je tako lakše.Zekoslawa » wrote: Dobro, jel ti znaš čitati? Piše lipo "if you see him without an erection". E pa ja ću nastojati da nikad ne dođe do toga da mu moram make a sandwich. Ili neću morati nastojati, znat će on i sam šta mu je činiti.
Čitam jednom, pa drugi put pa čak i treći put za svaki slučaj. Skanjivam se pitatiTea Tree » wrote: Mada znaš, kad vidim ovo o kuhanju, dalo bi se dogovoriti ponešto. Npr. Potjeh nešto skuha, razdijeli u tećice pa pošalje na autobus do ZG koji staje i kod tebe.Ako je dobro skuhano, ne smeta ni ako je podgrijano.
Pravi džentlmen zna da se ničemu većem od damine zahvalnosti ne smije nadati!Potjeh » wrote:
Čitam jednom, pa drugi put pa čak i treći put za svaki slučaj. Skanjivam se pitati, strah me da ću zvučati nezahvalno, ali koja je moja zapravo kompezacija za hranu, rad, znanje, teće i podmazivanje vozača? M?
Lajkam odgovor, u osnovi to je sve što ja želim.Zekoslawa » wrote: Dobro, jel ti znaš čitati? Piše lipo "if you see him without an erection". E pa ja ću nastojati da nikad ne dođe do toga da mu moram make a sandwich. Ili neću morati nastojati, znat će on i sam šta mu je činiti.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 6 guests