Jesen stiže, dunjadi moja...

Razgovor ugodni, divan natenane
Potjeh

Post 24 Sep 2012, 20:26

Zekoslawa » wrote: Nego sam ja komad žene
Uuuuu, sad te samo još više želim. :cerek: Ne brini za moje kompetencije, imam sve papire koji trebaju i iskustvo. Jesam li ti pokazao koliko različitih čvorova mogu napraviti? Pokazat ću ti koliko čvorova znam napraviti. ;)
karambol wrote: Pardoniram na upadu u oblak, ali pratio sam pricu s diplomom i kapom i ta kapa mi se savrseno uklapa u ovu pricu. Naravno, kao kapetanska kapa... :D
:mad: Sumnjaš da imam pravu kapetansku Euklidovu? Doduše, Zekoslawa bi možda radije drugu s obzirom na nadolazeći diplomski. Vrijedi razmisliti... :misli:

Potjeh

Post 24 Sep 2012, 20:27

Zekoslawa » wrote: Da mi i Gaudeamus zapjeva pod ponistrom? :D
Latinski da uzavre krv? Originalno u svakom slučaju. :D
Zekoslawa

Post 24 Sep 2012, 21:00

Potjeh » wrote:
Uuuuu, sad te samo još više želim. :cerek: Ne brini za moje kompetencije, imam sve papire koji trebaju i iskustvo. Jesam li ti pokazao koliko različitih čvorova mogu napraviti? Pokazat ću ti koliko čvorova znam napraviti. ;)
Ali u visinu sam komad zeca, ne nužno u širinu. :D

Jel ti to meni hoćeš reći da ćeš mi svezati uši na mašnu? I onda me privezati za grede, a nešto uštekati u trofaznu utičnicu? Ne sviđa mi se to. :durica:
:mad: Sumnjaš da imam pravu kapetansku Euklidovu? Doduše, Zekoslawa bi možda radije drugu s obzirom na nadolazeći diplomski. Vrijedi razmisliti... :misli:
http://www.youtube.com/watch?v=pruYLmuEbjg :cerek:
Zekoslawa

Post 24 Sep 2012, 21:02

Potjeh » wrote:
Latinski da uzavre krv? Originalno u svakom slučaju. :D
Oh, ako dodaš i staroslavenski, gotova sam. :cerek:
Potjeh

Post 24 Sep 2012, 22:19

Zekoslawa » wrote: Ali u visinu sam komad zeca, ne nužno u širinu. :D
Ima i mene ako ćemo o visini ništa se ti ne sekiraj. :E Za barku je širina dobra doduše, kad je valovito imaš 'odbojnike' a barci treba balast da je umiri. :lol:
Jel ti to meni hoćeš reći da ćeš mi svezati uši na mašnu? I onda me privezati za grede, a nešto uštekati u trofaznu utičnicu? Ne sviđa mi se to. :durica:
Strašan neki film vrtiš u svojoj glavi. Ne znam jedino zašto ga meni pripisuješ? :ne zna: Ja nisam režiser pa čak niti scenarist takvog nečeg. Moje fantazije su drugačije, bitno drugačije... :giggle:
karambol

Post 24 Sep 2012, 23:10

Vas dvoje mi vise vucete na proljece, a ne na jesen... :zubo:
Zekoslawa

Post 24 Sep 2012, 23:38

Potjeh » wrote: Ima i mene ako ćemo o visini ništa se ti ne sekiraj. :E Za barku je širina dobra doduše, kad je valovito imaš 'odbojnike' a barci treba balast da je umiri. :lol:
A šta ja znam, ja bidna računam da ne bude nikakvih iznenađenja ili da ne bi opet bilo kakvih neposrazuma oko centimetara. Ili, božeprosti, da ne bi bilo nismo znali ako nas uhvati oluja nasred pučine, a nema odbojnika. :cerek:
Strašan neki film vrtiš u svojoj glavi. Ne znam jedino zašto ga meni pripisuješ? :ne zna: Ja nisam režiser pa čak niti scenarist takvog nečeg. Moje fantazije su drugačije, bitno drugačije... :giggle:
Ah, s tobom nikad kraja iznenađenjima, pa se pripremam za najgore, što mi preostaje. :D

Ako ti trofazna utičnica kojim slučajem služi za šporet, znaj da ćeš ga jedino ti rabiti. :D

karambol wrote:Vas dvoje mi vise vucete na proljece, a ne na jesen... :zubo:
Pa otvorih temu da mi tkogod jesen proljećem učini. Potjeh je džentlmen, šta će. :D
Potjeh

Post 25 Sep 2012, 21:04

Zekoslawa » wrote: Ah, s tobom nikad kraja iznenađenjima, pa se pripremam za najgore, što mi preostaje. :D

Ako ti trofazna utičnica kojim slučajem služi za šporet, znaj da ćeš ga jedino ti rabiti. :D
Vidiš, već je toplije... i ukusnije. :zubo:
Pa otvorih temu da mi tkogod jesen proljećem učini. Potjeh je džentlmen, šta će. :D
U jednom postu čak dva komplimenta. Awwww... :otapase: Ostadoh bez riječi, začaran sam...

Neću valjda još jedan avans zaludu davat? M?
Zekoslawa

Post 25 Sep 2012, 21:10

Potjeh » wrote:
Vidiš, već je toplije... i ukusnije. :zubo:
Oh, i ne slutiš koliko mi je toplo oko srca od pomisli da bi netko mogao kuhati umjesto mene. :D
U jednom postu čak dva komplimenta. Awwww... :otapase: Ostadoh bez riječi, začaran sam...

Neću valjda još jedan avans zaludu davat? M?
Ajme, šta si tako lak, nije još veljača. :D

Ne znam, sad sam u teškoj dilemi. Žao mi da bacaš pare bezveze, a moram još malo glumatati. A nema mi Čajne da mi kaže šta mi je tu pametno činiti. Čaaaaaaajnaaaaaaa, dolaz' vamo!!! :D
Potjeh

Post 25 Sep 2012, 23:30

Zekoslawa » wrote: Ajme, šta si tako lak, nije još veljača. :D

Ne znam, sad sam u teškoj dilemi. Žao mi da bacaš pare bezveze, a moram još malo glumatati. A nema mi Čajne da mi kaže šta mi je tu pametno činiti. Čaaaaaaajnaaaaaaa, dolaz' vamo!!! :D
Aktivan sam cijelu godinu, grdno se varaš ako me smatraš običnim mačkom. A zašto se skrivaš pod njenim skutima? Ne grizem. Dapače, imam slatkiša... ;)
Zekoslawa

Post 26 Sep 2012, 01:41

Potjeh » wrote: Aktivan sam cijelu godinu, grdno se varaš ako me smatraš običnim mačkom.
Ae, ne bi ni valjalo da se aktiviraš samo u veljači, ipak sam ja zec. :D
A zašto se skrivaš pod njenim skutima? Ne grizem. Dapače, imam slatkiša... ;)
Majko mila, kako psiho ovo djeluje s ovim migonjom na kraju. :eek:

Obično me nude mrkvicom. :cerek:
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 26 Sep 2012, 09:23

Kaj je, životinje?
I dalje se nemrete dogovoriti?
Ah, tako je to kad je jedno za februar, a drugo za mart...
Emericzy

Post 26 Sep 2012, 09:54

judolino » wrote:Kaj je, životinje?
I dalje se nemrete dogovoriti?
Ah, tako je to kad je jedno za februar, a drugo za mart...
Veljaču i ožujak. Ovi srbočetnički komunjarski jugofili ... Nemoš to iskorijenit.
Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Post 26 Sep 2012, 10:12

Proci ce i jesen i zima prije neg ovo dvoje dogovori fuk

:lol:
'if you fall, i'll be there' (floor)
Tea Tree

Post 26 Sep 2012, 12:02

Zekoslawa » wrote: Ne znam, sad sam u teškoj dilemi. Žao mi da bacaš pare bezveze, a moram još malo glumatati. A nema mi Čajne da mi kaže šta mi je tu pametno činiti. Čaaaaaaajnaaaaaaa, dolaz' vamo!!! :D
Evo, sve nešto gledam i mislim: bogati, Potješe! :D Nemoj da te moram bJeštimati! :zubo:

Zekoslawa » wrote: Oh, i ne slutiš koliko mi je toplo oko srca od pomisli da bi netko mogao kuhati umjesto mene. :D
Mada znaš, kad vidim ovo o kuhanju, dalo bi se dogovoriti ponešto. Npr. Potjeh nešto skuha, razdijeli u tećice pa pošalje na autobus do ZG koji staje i kod tebe. :zubo: Ako je dobro skuhano, ne smeta ni ako je podgrijano.
Zekoslawa » wrote: Ajme, šta si tako lak, nije još veljača. :D
E, da. Reci mu kako je Mustafa lukavo odradio takvu situaciju.
Kad ti uđeš u magazu sama, neka samo zamandali vrata. :zubo: :cerek:

Ili je pozovi na ples.:cerek:

:čita dječje časopise:
(da, tako se pare škorpioni)
Zekoslawa

Post 26 Sep 2012, 15:29

Tea Tree » wrote: Evo, sve nešto gledam i mislim: bogati, Potješe! :D Nemoj da te moram bJeštimati! :zubo:
Koga beštimaš, mene ili njega?
Zekoslawa » wrote: Mada znaš, kad vidim ovo o kuhanju, dalo bi se dogovoriti ponešto. Npr. Potjeh nešto skuha, razdijeli u tećice pa pošalje na autobus do ZG koji staje i kod tebe. :zubo: Ako je dobro skuhano, ne smeta ni ako je podgrijano.
A mislim, može, ali ne mogu ti baš obećati da neću zadržati koju od portapranci namijenjenih tebi. Možda bi bilo najbolje da on to stavi na dva različita autobusa. :D
Zekoslawa » wrote: E, da. Reci mu kako je Mustafa lukavo odradio takvu situaciju.
Kad ti uđeš u magazu sama, neka samo zamandali vrata. :zubo: :cerek:

Ili je pozovi na ples.:cerek:

:čita dječje časopise:
(da, tako se pare škorpioni)
:rofl:

Ajme, kako su kjut. :love: Mislim, nisu inače, ali ovdje su dobro ispali. :D
Karlinjo
Has thanked: 1 time

Post 26 Sep 2012, 15:40

Zekoslawa » wrote: Mada znaš, kad vidim ovo o kuhanju, dalo bi se dogovoriti ponešto. Npr. Potjeh nešto skuha, razdijeli u tećice pa pošalje na autobus do ZG koji staje i kod tebe. :zubo: Ako je dobro skuhano, ne smeta ni ako je podgrijano.
A mislim, može, ali ne mogu ti baš obećati da neću zadržati koju od portapranci namijenjenih tebi. Možda bi bilo najbolje da on to stavi na dva različita autobusa. :D
Pa ti sama sa sobom pričaš ... :grli:
Bome je jesen uznapredovala. :zubo:
Zekoslawa

Post 26 Sep 2012, 15:43

Karl Jozef » wrote:
Pa ti sama sa sobom pričaš ... :grli:
Bome je jesen uznapredovala. :zubo:
Jepi se, ja pričam s Čajnom, a to je isto ko da pričam sama sa sobom jerbo great minds think alike i tako to, a ovdje se planira kako nećemo kuvati, tu se nikad ne razilazimo u mišljenju. :D
Karlinjo

Post 26 Sep 2012, 15:46

Zekoslawa » wrote: Jepi se, ja pričam s Čajnom, a to je isto ko da pričam sama sa sobom jerbo great minds think alike i tako to, a ovdje se planira kako nećemo kuvati, tu se nikad ne razilazimo u mišljenju. :D
Dabome da ćete kuvat .... :D Čini mi se da Pješčana ima zanimljiv potpis po tome pitanju. :zubo:
Zekoslawa

Post 26 Sep 2012, 15:51

Karl Jozef » wrote: Dabome da ćete kuvat .... :D Čini mi se da Pješčana ima zanimljiv potpis po tome pitanju. :zubo:
Dobro, jel ti znaš čitati? Piše lipo "if you see him without an erection". E pa ja ću nastojati da nikad ne dođe do toga da mu moram make a sandwich. Ili neću morati nastojati, znat će on i sam šta mu je činiti. :raspa:
Karlinjo

Post 26 Sep 2012, 16:01

Zekoslawa » wrote: Dobro, jel ti znaš čitati? Piše lipo "if you see him without an erection". E pa ja ću nastojati da nikad ne dođe do toga da mu moram make a sandwich. Ili neću morati nastojati, znat će on i sam šta mu je činiti. :raspa:
A dobro ako ti je tako lakše. :D Samo onda ova pjesmica iz tvog potpisa bi mogla doći do izražaja.
Potjeh

Post 26 Sep 2012, 17:06

Tea Tree » wrote: Mada znaš, kad vidim ovo o kuhanju, dalo bi se dogovoriti ponešto. Npr. Potjeh nešto skuha, razdijeli u tećice pa pošalje na autobus do ZG koji staje i kod tebe. :zubo: Ako je dobro skuhano, ne smeta ni ako je podgrijano.
Čitam jednom, pa drugi put pa čak i treći put za svaki slučaj. Skanjivam se pitati :nogica: , strah me da ću zvučati nezahvalno, ali koja je moja zapravo kompezacija za hranu, rad, znanje, teće i podmazivanje vozača? M?
Zekoslawa

Post 26 Sep 2012, 17:08

Potjeh » wrote:
Čitam jednom, pa drugi put pa čak i treći put za svaki slučaj. Skanjivam se pitati :nogica: , strah me da ću zvučati nezahvalno, ali koja je moja zapravo kompezacija za hranu, rad, znanje, teće i podmazivanje vozača? M?
Pravi džentlmen zna da se ničemu većem od damine zahvalnosti ne smije nadati! :mudri:

Dobro, sad, zahvalnost se može izraziti na razne načine.
Potjeh

Post 26 Sep 2012, 17:11

Zekoslawa » wrote: Dobro, jel ti znaš čitati? Piše lipo "if you see him without an erection". E pa ja ću nastojati da nikad ne dođe do toga da mu moram make a sandwich. Ili neću morati nastojati, znat će on i sam šta mu je činiti. :raspa:
Lajkam odgovor, u osnovi to je sve što ja želim. :bliss: Možda ga isprintam i uokvirim. :) Ja ću si sam u pauzi napraviti sandwich. :rofl:
Zekoslawa

Post 26 Sep 2012, 17:13

Napravi i meni, onda, šta si takav. :D
  • Information