Jedno vrijeme, davno, jako davno to bješe, frendica i ja smo svakodnevno prepričavale jedna drugoj agregatna stanja sranja.
U to vrijeme njen stari je bio nešto važan pa smo priželjkivale da tajne službe prisluškuju razgovore.
Dječja posla.
Jedno vrijeme, davno, jako davno to bješe, frendica i ja smo svakodnevno prepričavale jedna drugoj agregatna stanja sranja.
Ja vidim po napisanome da ih zna tada biti, vidjela sam undu nekoliko puta, i Lorda isto.Glo » wrote:a imal' inače koga ujutro? oko 7-8?
Pa dugo, sad, što je dugo?
ne znam, ovisi o okolnostimaTea Tree » wrote: Pa dugo, sad, što je dugo?
Ma zavisi, kako kada.
Par puta sam zabrijala s ovom tu ex i undom pa me pas skoro molio (molila) da ide pišat.
I onda odemo na pišanje pa nastavim.
Nego, slutim, tebe one filije zanimaju?![]()
Na nesvrstanima, negdje od 162 stranice. Ja ne znam kako se to ovdje donosi, ne razumijem se u tehniku.
Blasfemija
Pa dobro, jebote, ja ne vjerujem da ovo uopće postoji. Mislim, po tvom opisu zvuči kao da žena nije ni pokušala uspostavit odnos, empatiju, nekikurac, nego - BAM!kuki » wrote:Bila sam tamo prvi put. [...] I pitala me kako sam se osjećala kad mi je tata otišao u vojsku. Ja sam joj pošteno rekla da se toga ne sjećam. A i da sam se sjećala, ne bih to bila rekla nekoj ženi koju prvi put vidim.
Ništa. Imala sam jedanaest godina, stvarno se nisam sjećala di sam bila devedesprve, i sjedila sam tamo i osjećala se užasno loše što će moja mama toj glupači dat novac. I pitala se koji joj je vrag u glavi da misli da bih to rekla nepoznatoj ženi tek tako čak i da se sjećam. I gledala te maramice i pitala s želi li mi hintnuti da bih trebala plakati.Almost Rosey » wrote: Pa dobro, jebote, ja ne vjerujem da ovo uopće postoji. Mislim, po tvom opisu zvuči kao da žena nije ni pokušala uspostavit odnos, empatiju, nekikurac, nego - BAM!
Grozno mi je ovo čutkuki » wrote: Ništa. Imala sam jedanaest godina, stvarno se nisam sjećala di sam bila devedesprve, i sjedila sam tamo i osjećala se užasno loše što će moja mama toj glupači dat novac. I pitala se koji joj je vrag u glavi da misli da bih to rekla nepoznatoj ženi tek tako čak i da se sjećam. I gledala te maramice i pitala s želi li mi hintnuti da bih trebala plakati.
Tako sam se žderala da mislim da bih i danas prepoznala taj ured ili kako se to već zove. Urezali su mi se obrisi. Ženi je prozor bio iza leđa.
Bila je fejk ljubazna, tog se sjećam, to je valjda bilo to uspostavljanje odnosa i empatije.
Točno, psihijatri su doktori. Završili studij medicine pa specijalizirali psihijatriju. Psiholog je završio tek studij psihologije (FF, HS).blue » wrote:Koja je točno razlika između psihologa i psihoterapeuta i psihijatra?![]()
Znam da su psihijatri doktori, tj. moraju imati završen medicinski faks i mogu dijagnosticirati npr. shizofreniju. ValjdaA psiholozi su za blaže poremećaje
Bar si ja to tako laički predočavam
![]()
Dječja psihijatrica, molit ću.Almost Rosey » wrote:
Grozno mi je ovo čutmislim, zvuči kao da je žena htjela sve raditi po pe-esu (i tvoja majka i psihologinja)
Eh, to je zajebano. Kad iz aviona vidiš da se netko pretvara.kuki » wrote:Bila je fejk ljubazna, tog se sjećam, to je valjda bilo to uspostavljanje odnosa i empatije.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 1 guest