Jezikoterija

Od kunilingvistike do pravopižđenja
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 31 May 2015, 19:15

MmeTipfeler » wrote:Može li me netko prosvijetliti odakle mi je poznat nick manchild? Ne znam kamo bih ga svrstala - ima hrpetinu postova na Fhr-u, regao se prije pet i pol godina, a još uvijek živi u uvjerenjuda se modovi ondje biraju po kvaliteti. :confused:
Ma, on ti je malo sporiji, al ni loš dečec...

Samo kaj se očito kurca ne kuži ni u DZ, ni u Zečicu... :kava:

judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 31 May 2015, 21:34

Kaj veliš, Didi - ko je faca?

KO JE JEBENI PRVOBORAC JUDOFINO, A???

Ode mali peder u sivilo, a meni ni kartona, xixixixixi... :giggle:
Zekoslawa

Post 31 May 2015, 23:14

judolino » wrote: Ma, on ti je malo sporiji, al ni loš dečec...

Samo kaj se očito kurca ne kuži ni u DZ, ni u Zečicu... :kava:
Ne kuži se taj kurca ni u šta, pa šta bi se u mene kužio, pobogu. :facepalm:
Premda sam od nekih koji ga znaju osobno čula da je uživo skroz normalan dečko i da nimalo ne nalikuje ovom autističnom liku s foruma.
MmeTipfeler

Post 31 May 2015, 23:17

judolino » wrote:Kaj veliš, Didi - ko je faca?

KO JE JEBENI PRVOBORAC JUDOFINO, A???

Ode mali peder u sivilo, a meni ni kartona, xixixixixi... :giggle:
Pa na to sam i mislila kad sam spomenula ban. Nisi prije skužio da je mali jedva uspio napisati deset postova? :cerek:
MightyMe

Post 01 Jun 2015, 01:11

Evo malo čitan frau Tippfehlerčine linkove i stvarno iman dojam da bi moga isprogramirat nešto da bolje radi nečiji posal. :kokice:
MmeTipfeler

Post 01 Jun 2015, 07:11

MightyMe » wrote:Evo malo čitan frau Tippfehlerčine linkove i stvarno iman dojam da bi moga isprogramirat nešto da bolje radi nečiji posal. :kokice:
Imamo direktnu vezu s Fejsom, hoćeš reći? Vratit će mi profil? :raspa:
miky0
ST Leader
Been thanked: 4 times

Post 01 Jun 2015, 08:07

Zekoslawa » wrote: Ne kuži se taj kurca ni u šta, pa šta bi se u mene kužio, pobogu. :facepalm:
Premda sam od nekih koji ga znaju osobno čula da je uživo skroz normalan dečko i da nimalo ne nalikuje ovom autističnom liku s foruma.
Zbog cega je autistican lik s foruma :misli: :ne zna: pa nema komunikativnijeg forumasa od njega ;)
ElliQuinn
Felis nebulosa

Post 03 Jun 2015, 11:12

Inače, ovdje ću odgovoriti iako me se tamo spominje, zbog tehničkih razloga. Ovaj nadimak tamo je umirovljen. :D

Za početak, meni se ne moderira.

Zatim, slažem se sa Zekoslawom da DZ treba urednika, a ja uređivačku politiku nemam. Još gore, nemam ni neku ideju o tome kako bi to možda moglo izgledati. Možda bi se mogao napraviti dobar posao za revitalizaciju DZ-a i bez uređivačke politike, ali to mi se čini mogućim samo ako je moderator poveći erudit. Isto tako, eruditovo moderiranje bit će uspješno samo ako dobro razumije forumaše i forum i kako takva zajednica funkcionira. Izgledam li ja vama kao Lastan? Nisam ni mislila da je tako. :D

I za kraj, meni se ne moderira.
Light up, as if you have a choice.

Pričuvni moderator.
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 03 Jun 2015, 11:25

Nikad nisi izgledala svježe, al nije ni da izgledaš ko Lastan...

Ma tko bi izmoderirao i izuređivao onu gamad kaj se tamo nakotila.

Trebamo se okrenuti novim sadržajima primjerenim suvremenom hrvatskom čovjeku - bespridržajnim uspravnicama stodnevničkih zapisa NATO-vih pajceka i tome slično...
MmeTipfeler

Post 03 Jun 2015, 12:41

judolino » wrote:Trebamo se okrenuti novim sadržajima primjerenim suvremenom hrvatskom čovjeku - bespridržajnim uspravnicama stodnevničkih zapisa NATO-vih pajceka i tome slično...
Hoćeš li tamo otvoriti temu o tome? Ili se nadovezati na ono cmizdrenje o mladim ljudima koji nemaju samopoštovanja? Ili da te predložimo za moda? :cerek:

P. S. Najtragičnije je u cijeloj priči što se stvar postavlja tako kao da će biti dovoljno da Daniela netko zamijeni. Nica može biti samo tehnička podrška. To nam svima pokazuje koliko se cijeni i razumije nekadašnji zajednički uloženi trud i dobra volja. :(
MmeTipfeler

Post 03 Jun 2015, 16:28

ElliQuinn » wrote:Inače, ovdje ću odgovoriti iako me se tamo spominje, zbog tehničkih razloga. Ovaj nadimak tamo je umirovljen. :D

Za početak, meni se ne moderira.

Zatim, slažem se sa Zekoslawom da DZ treba urednika, a ja uređivačku politiku nemam. Još gore, nemam ni neku ideju o tome kako bi to možda moglo izgledati. Možda bi se mogao napraviti dobar posao za revitalizaciju DZ-a i bez uređivačke politike, ali to mi se čini mogućim samo ako je moderator poveći erudit. Isto tako, eruditovo moderiranje bit će uspješno samo ako dobro razumije forumaše i forum i kako takva zajednica funkcionira. Izgledam li ja vama kao Lastan? Nisam ni mislila da je tako. :D

I za kraj, meni se ne moderira.
Elli, poslala sam ti poruku koja iz nekog razloga nije prošla. Možda ne smiješ primiti dvije prouke dnevno. :p
Zekoslawa

Post 03 Jun 2015, 16:46

Ako ti stoji u outboxu, to znači da je nije još pročitala, ne da nije prošla. Kad je otvori, tebi će nestati iz outboxa.
MmeTipfeler

Post 03 Jun 2015, 17:16

:facepalm: :brukica: :bonk:
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 03 Jun 2015, 22:41

MmeTipfeler » wrote: Hoćeš li tamo otvoriti temu o tome? Ili se nadovezati na ono cmizdrenje o mladim ljudima koji nemaju samopoštovanja? Ili da te predložimo za moda? :cerek:

P. S. Najtragičnije je u cijeloj priči što se stvar postavlja tako kao da će biti dovoljno da Daniela netko zamijeni. Nica može biti samo tehnička podrška. To nam svima pokazuje koliko se cijeni i razumije nekadašnji zajednički uloženi trud i dobra volja. :(
Bit ću mod, ali samo pod jednim uvjetom, a taj je : BLAJBURG!!!

A ovo kaj se tiče Danijela, čak bi i Zečica bila bolja dva ili tri dana, prije nego kaj bi počela kenjat o svojoj mački ili tako nešto... :kava:
Jebi se, bivša drugarice... :kava:
Sjebala si me ko komunisti Broza... :kava:

EDIT: ovo se ne odnosi na tebe; Didi, nego na moju bivšu frendicu koja je pokraj mene prošla kao pokraj turskog groblja...

Mislim da za moda trebaš biti pak malo bolji karakter, makar u pitanju bio kaos kao DZ... :raspa:
Zekoslawa

Post 03 Jun 2015, 22:52

Dam ti svoju fotku iz Kuće cveća ako će te to udobrovoljit. :zecotrep:
MmeTipfeler

Post 03 Jun 2015, 23:17

Šta Bleiburg?! :eek: Ako je za napravit još veći vašar na DZ, ja sam za. Leteća i ja baš smo dobro počele, a autistični dečko pripomaže, ni kriv ni dužan. :kava:

Hoćemo fotku, hoćemo fotku! :lux:

P. S. Očekujem da se svi odavde masovno prijave kao potencijalni moderatori. :p
miky0
ST Leader

Post 03 Jun 2015, 23:17

Ajete ukurac, vi jos o moderatorima, turi, kurcu-palcu i kucici cvica, umisto da vrime utrosite druzeci se s ladnom dvolitrenom bocom zuje ;)
miky0
ST Leader

Post 03 Jun 2015, 23:19

Daj link, di se mogu prijavit za moderatora :ne zna:
MmeTipfeler

Post 03 Jun 2015, 23:40

Žuja je za prost puk. :p Ja se družim s votkom, obogaćenom ledom i limunom. Samo što nemam kiselih krastavčića da se ufuram u ruski realizam.

Link ti je na debelom Forumu, pretinac DZ. Ako zalutaš, Judolino će te voditi. U njega se možeš pouzdati. Do prvog zajeba, dakako. :kava:
miky0
ST Leader

Post 03 Jun 2015, 23:58

MmeTipfeler » wrote:Žuja je za prost puk. :p Ja se družim s votkom, obogaćenom ledom i limunom. Samo što nemam kiselih krastavčića da se ufuram u ruski realizam.

Link ti je na debelom Forumu, pretinac DZ. Ako zalutaš, Judolino će te voditi. U njega se možeš pouzdati. Do prvog zajeba, dakako. :kava:
A ja sam prost, pa mi zuja pristaje ;) jos malo pa krecem za beherovkom :hura:

fala za smjer, idem trolat ;)
MmeTipfeler

Post 04 Jun 2015, 00:09

miky0 » wrote:
A ja sam prost, pa mi zuja pristaje ;) jos malo pa krecem za beherovkom :hura:
Kod tebe su uvijek neke Čehinje u pitanju. :mig:
fala za smjer, idem trolat ;)
S radošću te očekujem(o). Nemoj zajebat! :kava:
miky0
ST Leader

Post 04 Jun 2015, 02:01

MmeTipfeler » wrote:
Nemoj zajebat! :kava:
Stvarno nisam ja nis zajeba, ostavija ovaj post kao odgovor mom starom drugu manchildu
manchild kaže:
koliko ja znam da bi neko bio mod
mora imati minimalno 500 postova

miky0 kaže:
Pa di si druze, nismo se sreli ima miljjun
godina...sta ima nova kod tebe? Prijavljujes
se za moda? Eto, Nica, ja mislim da bi nas
dvojica bili najjaci modovski par na cilom
internet svemiru

Koji su uvjeti? Ako je dovoljno znat sva slova
i sve brojke, uvjete ispunjavam
i dodje nakon uru ipo nica, izbrise mi post dade crveni uz 35 bodovsku kaznu za trolanje :tuzni:

Koji mi se vrag nakalemija, zena neda, jer je u crvenom, nica mi ne da trolat, pive vise nema...sve ukurcu :gaah:
MmeTipfeler

Post 04 Jun 2015, 07:15

Manchildeu sam i ja bila u napasti napisati da ima postova bar za pedeset moderatora, ali mi se nije dalo ubijati ga u pojam. Ništa mi nije skrivio. Za sada. :E

A Nica vjerojatno za vas dvojicu ima poseban detektor: kad se obojica nađete negdje zajedno na nekoj temi, odmah se upali alarm. :cerek:

Nego, nemojmo se puno zavaravati. Taj forum živi i opstaje zahvaljujući neopredijeljenoj većini, a naprijed ga vuku s jedne strane idealisti koji misle da se svima može nešto dokazati, a s druge svađalice, klonovi i trolovi kojih se lako riješiti kartonom i / ili banom. Pa tako svi imaju posla: idealisti izigravaju Gandhija, svađalice misle da su revolucionari, admini, smodovi i modovi uvode red, a široko pučanstvo misli kako je baš super što negdje mogu izraziti svoju jadnu osrednjost.

Nisam sociolog, ali valjda je i vama jasno zašto se ovdje napiše svaki dan svega nekoliko postova: trolanje je normalan način komunikacije, a što nije zabranjeno, nije slatko, nema se protiv koga dizati revolucija niti se ima razloga išta mijenjati. Osim iz igre. :kava:
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 04 Jun 2015, 07:42

Jebi ga, ja redovno dobijem karton kad fašistima kažem da su fašisti... :kava:

Linak

Tak je to kad puste gej dečicu da moderiraju... :kava:
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 04 Jun 2015, 08:01

A pazite vi kakve ja kritike dobivam:

Slažem se s tobom, plus još nešto - mala sitnica. Ukoliko netko nema dostatan fond riječi - rečenice će nadopunjavati prostačkim izrazima kako bi ispunio/la prazan prostor - uz dvosmislena spuštanja do
izazivanja sukoba, silno se trudeći dokazati nešto o čemu pojma nema. Pri tome će one koji imaju
utemeljeno znanje - omalovažavati na sve dostupne načine - naravno, sve popraćeno sočnim žargonom uz asistenciju istomišljenika. Isto tako opasnost predstavljaju i oni koji su visokoobrazovani
- a na sličan način upotrebljavaju svoje znanje kako bi ponizili sugovornika. Također se radi o bahatosti i umišljenosti.
To kod čitatelja ili slušatelja ima za postići cool dojam frajerštine i "modernosti" izričaja - u svojoj
osnovi je kukavičluk zbog manjka ili višeg obrazovanja - popraćenog nekim drugim duhovnim oštećenjem kroz odrastanje - "nadograđen" bahatošću pojedinca ili grupe sličnih karakteristika i interesa.

Osobe koje su na rubovima nastoje parirati "piscu" ili "govorniku" na sličan način - da bi bile
prihvaćene u društvo ili već jesu, "frajera" verbalne agresive iz koje može, vrlo često, proizaći/lazi i fizička agresija. Na žalost, tome smo svjedoci iz dana u dan, što kroz medije, što u međusobnim odnosima u društvu.
E, zbog ovakvih postova mislim da nam ne trebaju vile Amalke, nego fanatični komunisti koji se ne boje smrti i koji će nastojati zatrti gamad po cijenu vlastitog života.

Zato Blajburg, Tipfelerko, ali ovaj puta krajnji i konačni, dok se ne zatre svaki živući fašistički gen... :E
  • Information