Manchildeu sam i ja bila u napasti napisati da ima postova bar za pedeset moderatora, ali mi se nije dalo ubijati ga u pojam. Ništa mi nije skrivio. Za sada.
A Nica vjerojatno za vas dvojicu ima poseban detektor: kad se obojica nađete negdje zajedno na nekoj temi, odmah se upali alarm.
Nego, nemojmo se puno zavaravati. Taj forum živi i opstaje zahvaljujući neopredijeljenoj većini, a naprijed ga vuku s jedne strane idealisti koji misle da se svima može nešto dokazati, a s druge svađalice, klonovi i trolovi kojih se lako riješiti kartonom i / ili banom. Pa tako svi imaju posla: idealisti izigravaju Gandhija, svađalice misle da su revolucionari, admini, smodovi i modovi uvode red, a široko pučanstvo misli kako je baš super što negdje mogu izraziti svoju jadnu osrednjost.
Nisam sociolog, ali valjda je i vama jasno zašto se ovdje napiše svaki dan svega nekoliko postova: trolanje je normalan način komunikacije, a što nije zabranjeno, nije slatko, nema se protiv koga dizati revolucija niti se ima razloga išta mijenjati. Osim iz igre.