SP Brazil 2014. tema o svjetskom prvenstvu
jest.. ja mislio da je i euklid odigrao ovu.. e moj euklide..a unda » wrote:..jedan par je prosao. ako 5+ znaci pet i vise golova..
..e da je bilo stavit iljadu kuna na ovaj pet plus. cetri iljade u kucicu strpas nemilo.Zmaj021 » wrote: jest.. ja mislio da je i euklid odigrao ovu.. e moj euklide
eto, lud unda lud, e..
ok, jos sam ludji nego sto izgleda.. jos ove dvije preostale 5+. ok, cile spanjolska tu malo stekce, ali hrvatska i kamerun.. moglo bi bit ono, prvo poluvrijeme drz ne daj, ali..neka rano padne gol za bilo koga ili neka nekog iskljuci u drugom poluvremenu, pa ono, va bank, svi se otvore, sve ide u napad, nema obrane, nema ko manje primi golova nego ko da vise, e onda i 12+ bi bilo malo..
lako je bit lud s dvije kune....a unda » wrote: ..e da je bilo stavit iljadu kuna na ovaj pet plus. cetri iljade u kucicu strpas nemilo.
eto, lud unda lud, e..
ok, jos sam ludji nego sto izgleda.. jos ove dvije preostale 5+. ok, cile splnjolaska tu malo stekce, ali hrvatska i kamerun.. moglo bi bit ono, prvo poluvrijeme drz ne daj, ali..neka rano padne gol za bilo koga ili neka nekog iskljuci u drugom poluvremenu, pa ono, va bank, svi se otvore, sve ide u napad, nema obrane, nema ko manje primi golova nego ko da vise, e onda i 12+ bi bilo malo..![]()
al na tri utakmice u danu odigrat 5+, makar i s dvije kune.. jesi malo, jesi
pa slazem se da je ludilo precijenjeno. jeftino je ludilo, jeftino, za dvije kune je sasvim pristupacno.Zmaj021 » wrote:
lako je bit lud s dvije kune..
al na tri utakmice u danu odigrat 5+, makar i s dvije kune.. jesi malo, jesi(opet obrćem.. i maloprije sam, al sam opravio
)
cuj, sam si rekao da se tu radi o scenariju. scenarij treba pogodit, a ne posljedice.
ovi 5+ scenariji su sasvim moguci. nogomet se igra radi golova, sta ne? i jos na svjetkskom prvenstvu.
pa necemo razmisljat ko taljani prije dvajst trieset godina gad si mogao postat svjetski prvak da ukupno das tri gola..
ustvari, nekako..na svome sam, tj ja se kladim na ludilo, neka ludilo pobijedi. a u kakvom svijetu zivimo, sta ono, zicer je kladit se na ludilo..
..a unda » wrote: pa slazem se da je ludilo precijenjeno. jeftino je ludilo, jeftino, za dvije kune je sasvim pristupacno.
cuj, sam si rekao da se tu radi o scenariju. ovi 5+ scenariji su sasvim moguci. nogomet se igra radi golova, sta ne? i jos na svjetkskom prvenstvu.
pa necemo razmisljat ko taljani prije dvajst trieset godina gad si mogao postat svjetski prvak da ukupno das tri gola..
ustvari, nekako..na svome sam, tj ja se kladim na ludilo, neka ludilo pobijedi. a u kakvom svijetu zivimo, sta ono, zicer je kladit se na ludilo..![]()
je, je, al gdje je tu draž drhtavih ruku..
ja ti to ne volim. jebo drcanje. meni je izgleda inace adrenalin malo ostao povisen, meni ruke drcu same od sebe, ja gledam kako ih smirit, a ne kako ih drcat..
meni je drcanje skupo.
a karta za paralelne univerzume.. eee..a unda » wrote:
ja ti to ne volim. jebo drcanje. meni je izgleda inace andenalin malo ostao povisen, meni ruke drcu same od sebe, ja gledam kako ih smirit, a ne kako ih drcat..
meni je drcanje skupo.
-
visekratni klon
..a unda » wrote:
ja ti to ne volim. jebo drcanje. meni je izgleda inace adrenalin malo ostao povisen, meni ruke drcu same od sebe, ja gledam kako ih smirit, a ne kako ih drcat..
meni je drcanje skupo.
..e, sad, spanoljska cile. da sam ja na njihovom mjestu odmah, cim pocne utakmica, prvi udarac, odmah pucat na gol, nek ide upskumtrinu, stas cekat, pa ovo, pa ono.. cim dobijes balun u noge, deri, rokaj, nabijaj, svi u gol, svi napred..

a tako ce i hrvatska. vidit ces kako ce olicu bacat balune, ka pasu.. ono, nabit ce mu balun trieset metara u for i ajde moja, aj olicu, stizi to.. a on ko munjen za balunom, trci, ore, puf, pant..
..i tako jedno dvajst puta.

a tako ce i hrvatska. vidit ces kako ce olicu bacat balune, ka pasu.. ono, nabit ce mu balun trieset metara u for i ajde moja, aj olicu, stizi to.. a on ko munjen za balunom, trci, ore, puf, pant..
..i tako jedno dvajst puta.
boli tebe, ti si već u drugom univerzumu, ha?..a unda » wrote:..e, sad, spanoljska cile. da sam ja na njihovom mjestu odmah, cim pocne utakmica, prvi udarac, odmah pucat na gol, nek ide upskumtrinu, stas cekat, pa ovo, pa ono.. cim dobijes balun u noge, deri, rokaj, nabijaj, svi u gol, svi napred..![]()
a tako ce i hrvatska. vidit ces kako ce olicu bacat balune, ka pasu.. ono, napit ce mu balun trieset metara u for i ajde moja, aj olicu, stizi to.. a on ko munjen za balunom, trci, ore, puf, pant..
..i tako jedno dvajst puta.![]()
-
visekratni klon
Neobično mirno popodne, bojim se bome. Nema ga. Vjerojatno će doć razvaljivat zgradu kroz kojih par minuta pa do ponoći.Zmaj021 » wrote:e, al vidiš ti kako je euklid mudar.. sad spava da bi večeras mogo..
de pripremi malo eksaču.. slutim joj nemirnu noć
..pa jelda? ova gace para. a ne kao kovac, nama je i bodic dovoljan s kameruncicem, pa cemo mi onda ic na meksikic, tj ako veceras i omanemo, ima sansice..Zmaj021 » wrote:dobro si ti to zamislio.. nije, da nisi
a moguće je, moguće je.. kad će grist, ako ne sad..
ono, bolje je kukat pa kao iznenadit, ali u svakom slucaju oni ce umirat na terencicu, borit ce se za hrvatskicu, za kravicu, stalicu i predzidjice.. predzidicic..
umjesto da kaze.. sta, kamerunci? oce li svi zajedno ili jedan po jedan? mi cemo njima suknit pet golova, pa nek oni pivaju borbene. izist cemo i njih i teren i pola amazone i jos cemo pitat jel ima sta za dezerat.
tako se to radi, govori i priprema, a ne neke taktikice, racuncici, stalice, kravice, kao malo su placeni, are tamo nek jeumatej..
-
visekratni klon
Zatvorio je škure upravo.
Ne pari mi na dobro. Ovo je zasjeda.
..a cuj, ko zna, mozda implodira.visekratni klon » wrote:Zatvorio je škure upravo.Ne pari mi na dobro. Ovo je zasjeda.
jbga, ako će guslat protiv kameruna nemaju se čemu nadat.. da, nisu talijani od prije x godina...a unda » wrote: ..pa jelda? ova gace para. a ne kao kovac, nama je i bodic dovoljan s kameruncicem, pa cemo mi onda ic na meksikic, tj ako veceras i omanemo, ima sansice..
ono, bolje je kukat pa kao iznenadit, ali u svakom slucaju oni ce umirat na terencicu, borit ce se za hrvatskicu, za kravicu, stalicu i predzidjice.. predzidicic..
umjesto da kaze.. sta, kamerunci? oce li svi zajedno ili jedan po jedan? mi cemo njima suknit pet golova, pa nek oni pivaju borbene. izist cemo i njih i teren i pola amazone i jos cemo pitat jel ima sta za dezerat.
tako se to radi, govori i priprema, a ne neke taktikice, racuncici, stalice, kravice, kao malo su placeni, are tamo nek jeumatej..![]()
a tu je i mandžo.. sposoban za istrčat, pokupit otpadak.. odličan je
eh, da ti je vuvuzela.. s ludim, ludovisekratni klon » wrote:
Neobično mirno popodne, bojim se bome. Nema ga. Vjerojatno će doć razvaljivat zgradu kroz kojih par minuta pa do ponoći.
e, mandzo.. on isto ima zadatak da ga neko udre nogon u gujicu, a on.. glava u pod i trc na balun.Zmaj021 » wrote:
jbga, ako će guslat protiv kameruna nemaju se čemu nadat.. da, nisu talijani od prije x godina.
a tu je i mandžo.. sposoban za istrčat, pokupit otpadak.. odličan je
ako ce skakat na centarsutove, isto se ima zaletit i skupa s balunom ima svaki put zavrsit u branku.. pa nek im golman onda brani balun zajedno s mandjukicem, nek se ita, baca, nek vice stoj..
-
- Information
-