Jednom davno prepjevali smo onu - sex and drugs and rock'n'roll u spek i luk i crni kruh....judolino » wrote: Mislim da bih izdržao cca 14 minuta...
Što kuhate? (recepti i sličke poželjni)
Ja sam to prepjevao ovako:karambol » wrote:
Jednom davno prepjevali smo onu - sex and drugs and rock'n'roll u spek i luk i crni kruh....
Koza, škija, frulica, pampa ram pa rampa
ne treba mi curica, pampa ram pa rampa...
Dnas sam doručkovao kasno Sardine i grah salatu s rikolom. I svježi sr s maslinjakom, bosiljkom i češnjakom.
E sad treba popit kavu pa mrdnut guzicu...
ispekla sam svoj prvi bezglutenski kruh.
od rižinog, heljdinog i kukuruznog brašna, s rižinim lijekom i malo ulja umjesto mlijeka i maslaca kao što je bilo u receptu. bez pekača
od rižinog, heljdinog i kukuruznog brašna, s rižinim lijekom i malo ulja umjesto mlijeka i maslaca kao što je bilo u receptu. bez pekača
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
danas sam prvi put radila krem juhu od poriluka.
bacila sam poriluk u vodu, pustila da malo kuha, zatim sam poriluk izvadila i zbendala, nazad u lonac, dodala sol, papar, malo rižinog brašna da zgusne i žlicu maslinovog ulja.
jako fino
bacila sam poriluk u vodu, pustila da malo kuha, zatim sam poriluk izvadila i zbendala, nazad u lonac, dodala sol, papar, malo rižinog brašna da zgusne i žlicu maslinovog ulja.
jako fino
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Ne bi ništa falilo ni grgečima.Pješčana » wrote:pročitala sam grgeče ( dva puta) pa sam išla povećat slova
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
Dok sam pecao, pecao sam četiri vrste riba: soma, štuku, smuđa i grgeča. Grgeč je zajeban za očistiti, ali je prvoklasna riba.Margarita » wrote: Ne bi ništa falilo ni grgečima.
A u kurac, sad mi se jede riječna riba. Ali ona prava, upecana u čistoj vodi, a ne ta ribnjačka sranja...
Dobro, Worcester ne bih ni ja stavio, premda, kajjaznam, nikad nisam ni probao. Nemam neku predodžbu kako to ide. Ne bih ja stavio ni Tabasca. A senf ide na onoliku količinu majoneze. Sljubi se to, kao u tartaru.Margarita » wrote:Stavio je u umak previše worcestera i senfa i koječega. To bi mi ubilo aromu kopra koju toliko volim.
Ali divni su mu bili oni komadi pohanog grgeča. Kao zlatne medalje.
Da, grgeč je dobro izgledao. Ali Stevo starinski kuha. Ono neko meso zamotano u pancetu je pržio i dinstao i hladio i opet namakao dok nije dušu ispustilo.
Pečem jenjeći but s ružmarinom. Kuham juhu od janjeće glave i mladog luka. Pero je napravio tiramisu.
Pečem jenjeći but s ružmarinom. Kuham juhu od janjeće glave i mladog luka. Pero je napravio tiramisu.
Veliki grgeč uopće ne zaostaje za smuđem!
A i bliski su rođaci. Meni je to ko janjetina i kozletina - BMK, daj vamo!
Bukmarkiral sam, ovo mora bit totalna jebačina!
Vrlo inteligentan spoj sastojaka i začina, ne moram ni probati da bih znao da je prva liga.
Jedino kaj nemam sušeni paradajz - ali možda čak i imam?
Boktejebo, nekad sam čital note tak da mi mjuza svira u glavi, a sad čitam recepte i osjećam okus.
-
- Information
-