(Ne)vjernost
Pragmatičniji pristup seksu? Hoće li to 'sve manje' se spustiti do točke koja će potaknuti na konkretne korake?kukuriku » wrote:ja ću samo reći da, što sam starija, seks s nezakonitim bićima sve manje smatram nečim strašno zlim.
Kontam da dok popusti do te točke, seks (nikakav) mi neće bit anatomski izvediv.Potjeh » wrote:
Pragmatičniji pristup seksu? Hoće li to 'sve manje' se spustiti do točke koja će potaknuti na konkretne korake?
edit: Htjela sam reći da više ne osuđujem one koji to čine.
edit 2: pod uvjetom da nisu moj muž ni ja.
Nek(v)arljiva.
Ja već davno ne osuđujem one koji to čine a još sam relativno mlad. Postajem svjestan problema u kojem se mogu naći dvoje ljudi makar mislim da je nevjernost krivi način gašenja požara.
Trebali bi ljudi više swingat.
Tu se ne može govoriti o nevjernosti.
Trebali bi ljudi više swingat.
Šta ti znači "relativno mlad"?Potjeh » wrote:Ja već davno ne osuđujem one koji to čine a još sam relativno mlad. Postajem svjestan problema u kojem se mogu naći dvoje ljudi makar mislim da je nevjernost krivi način gašenja požara.
Trebali bi ljudi više swingat.Tu se ne može govoriti o nevjernosti.
Nek(v)arljiva.
I ja sam mlada
Neprirodno je smatrati išta drugokukuriku wrote:ja ću samo reći da, što sam starija, seks s nezakonitim bićima sve manje smatram nečim strašno zlim.
ali » wrote:Neprirodno je smatrati išta drugo
Čovjek je neprirodno biće.
Tj. dobro - teško se može tvrditi da je baš 'neprirodno', no recimo da je pitanje 'ljudske prirode' - otvoreno. Nije definirano. Tako da je iznimno teško tek tako tvrditi što je 'čovjeku prirodno' a što je 'neprirodno'. Dojam o tome se mijenja s vremenom i kulturom, zato ne vidim kako se išta o tome može 'univerzalno' reći, tj. tvrditi.
Aha, kužim, ti zapravo tu sebi pomalo pripremaš teren za ubrat neubranog, ili šta
Ok, enivej......
Prirodno je željeti, odnosno imati spolni odnos s bilo kojom osobom koja nam je privlačna, a posve druga je stvar da li je realizacija konkretnog odnosa društveno prihvatljiva ili nije
Ok, enivej......
Prirodno je željeti, odnosno imati spolni odnos s bilo kojom osobom koja nam je privlačna, a posve druga je stvar da li je realizacija konkretnog odnosa društveno prihvatljiva ili nije
Ne trebaš ti mene branit od nje.
Bi li elaborirala malo? Samo daj.ali » wrote:Pa ti pomalo i jesi neprirodan, kad me već vučeš za jezik
Pa kad kažeš da sam neprirodan - to govoriš iz konteksta današnjeg društva? Ili pretendiraš da je to neka univerzalnija ocjena, dublja od tih promjenljivih, varljivih, kulturnih običaja?
Ništa tako kompliciranonodens » wrote:
Ne trebaš ti mene branit od nje.![]()
Bi li elaborirala malo? Samo daj.Slažeš li se da je ideja 'prirodnosti' nešto što je ziher pod kulturnim utjecajem? Tj. različite kulture (u različitim vremenima) imale su različitu ideju o tome što je za čovjeka 'prirodno' (a što nije).
Pa kad kažeš da sam neprirodan - to govoriš iz konteksta današnjeg društva? Ili pretendiraš da je to neka univerzalnija ocjena, dublja od tih promjenljivih, varljivih, kulturnih običaja?
jašta, i mesečini isto to.nodens » wrote:
Fiziološke potrebe postoje, ne vidim gdje sam ih poricao.
Ali one su samo vrh sante leda... meš'čini.
ne bi ja rekla da se ljudi preljubljuju pretežito zbog dizanja kurca ili vlaženja vađajne, oprostite na izrazu. odnosno, da kurac ustaje na pozdrav svom novom domu tek zbog fizioloških potreba.
ima tu koječega i svačega.
Nek(v)arljiva.
A jebote kompliciranjanodens » wrote:
Fiziološke potrebe postoje, ne vidim gdje sam ih poricao.
Ali one su samo vrh sante leda... meš'čini.
Pa ja samo kažem da postoje potrebe koje su prirodne, tj. da ako ti se hoće jebat onda je prirodno - nećeš mi vjerovat, ali molim te pokušaj.....dakle onda bi prirodno bilo ......... - JEBAT
Oženjenog susjeda, susjedovog psa ili duhovnog pastira, sasvim svejedno.
Kao i jesti...ali » wrote: A jebote kompliciranja![]()
Pa ja samo kažem da postoje potrebe koje su prirodne, tj. da ako ti se hoće jebat onda je prirodno - nećeš mi vjerovat, ali molim te pokušaj.....dakle onda bi prirodno bilo ......... - JEBAT
Viš, rekla sam ti da je opasna.ali » wrote: A jebote kompliciranja![]()
No, sad ozbiljno, nisam baš sigurna za vezu susjedovog psa i prirodnosti. Ha?
Nek(v)arljiva.
Hvala bogu da je i to netko rekao. Ako ti se hoće jebati, onda je prirodno jesti. I sad sam ja ka kriva šta imam guzičetinu.
Nek(v)arljiva.
Dobro, to me možda malo ponijelokukuriku » wrote:
Viš, rekla sam ti da je opasna.![]()
No, sad ozbiljno, nisam baš sigurna za vezu susjedovog psa i prirodnosti. Ha?
Ok dobro, možda je tebi svejedno.ali » wrote: A jebote kompliciranja![]()
-
- Information
-