Koji kaos - proizveo? Meni se nekako čini da kaos svode na neku podnošljivu razinu.miky0 » wrote: Ma u cemu je ova vlada bolja od prosle ha de zeove vlade poBoguMa je si li ti uopce svijestan kaosa kojeg je linic sa zokijem proizveo? Ma to pas s maslom nebi poliza
O porezima i Linicu
pa ,to..kamikaza premijer, to mi se ne svidja. mislim, to je jedna od one dvije moje skepsice. ako mu je to bila uloga, sve skupa poprima dosta drugaciju sliku.Sjarel » wrote: Ja se čak i mogu složiti da je ovo vrijeme za "kamikaza premijere" koje neće biti previše briga za sljedeći mandat, ali kao nekakva definicija politike je, umjeće mogućega. E pa ako se posvađaš sa svima kao da i nisi nešto političar... ako nemaš više s kim raditi, prestaje funkcija premijera makar je formalno imao. I što sad, dvije godine će čekati, što? S kim će to provesti, ako nema suradnika?
inace, ne mislim da on ne puca na jos jedan mandat. jednostavno mora ic na drugi mandat, bilo kako.
oavj scenarij smo vec jednom vidjeli, doduse u obliku racana kao kakmikaza premijera.
milanovic je osvojio vlast na izborima. sta su ljudi mislili da ce bit ako glasaju za njega i sta ti ljudi koji su glasali za njega, misle da ce bit ako budu glasali protiv njega?
pa moras se svadjat. ako netko misli nekog instalirat da bi taj preuzeo odgovornost, a provoddio neku svoju volju, pa naravno da to treba sjec.
mislanovic je cak imao i previse strpljenja, tj malo je kalkulirao, trebalo je tu puno interesa zadovoljit, a ujedno nesto i radit, npr povuc drzavu dugogodisnjih stratificirajucih i sedimentnih iz sranja.
ono, nije mu lako, gledam sebe na njegovom mjestu i.. jebeno, svi pitaju nesto za sebe, a sve boli kua za sve..
zasto nema s kim radit? radi linica? pa sta je linic, nezamjenjiv? gurat ce s onim sto ima. bolje u ovom trenutku ne vidim.
ili odmah prestanimo s farsom i proglasimo hadeze i crkvu (da skratim, mogu rec i zasto to mislim) vjecnom hrvatskom vladom.
Ne zna se ni tko pije, ni tko placa. Proracun nikad prazniji, zaduzenja nikad veca, i po nikad vecim kamatama. Nezaposlenost najveca u povijesti. Zaposlenost nikad manja u povijesti. Premijer koji ne uvazava kritiku od nikog, nije pametan, vec totalno glup. A to sa svim poraznim rezultatima dokazuje. Gospodo, to su rezultati ove vlade. Ali, moramo bit objektivni, slijedeca vlada ce bit jos gora, jer ne postoji madjionicar koji moze ispravit kaos kojeg je ovaj idiot sa mafijaskim ministrom zasra.Sjarel » wrote: Koji kaos - proizveo? Meni se nekako čini da kaos svode na neku podnošljivu razinu.Makar da se zna tko pije, tko plaća.
u mnogocemu. koji je to kaos linic s milanovicem napravio? mislim, sta ti pricas? jel se ti sjecas sta je bilo prije pet, sest godina? ..ili deset.. ili 1999. jel ti opce znas da je bila 1999-ta godina?miky0 » wrote:
Ma u cemu je ova vlada bolja od prosle ha de zeove vlade poBoguMa je si li ti uopce svijestan kaosa kojeg je linic sa zokijem proizveo? Ma to pas s maslom nebi poliza
A i ti ga znas izvalit. Pa nisu ljudi glasali za milanovica zbog milanovica, vec su glasali protiv hadezea, kao sto ce sad glasat protiv zokija. Tko to ne razumi, ne razumi politicku zbilju u hrvata...a unda » wrote: pa ,to..kamikaza premijer, to mi se ne svidja. mislim, to je jedna od one dvije moje skepsice. ako mu je to bila uloga, sve skupa poprima dosta drugaciju sliku.![]()
inace, ne mislim da on ne puca na jos jedan mandat. jednostavno mora ic na drugi mandat, bilo kako.
oavj scenarij smo vec jednom vidjeli, doduse u obliku racana kao kakmikaza premijera.
milanovic je osvojio vlast na izborima. sta su ljudi mislili da ce bit ako glasaju za njega i sta l tiljudi koji su glasali za njega, misle da ce bit ako budu glasali protiv njega?
pa moras se svadjat. ako netko misli nekog instalirat da bi taj preuzeo odgovornost, a provoddio neku svoju volju, pa naravno da to treba sjec.
mislanovic je cak imao i previse strpljenja, tj malo je kalkulirao, trebalo je tu puno interesa zadovoljit, a ujedno nesto i radit, npr povuc drzavu dugogodisnjih stratificirajucih i sedimentnih iz sranja.
ono, nije mu lako, gledam sebe na njegovom mjestu i.. jebeno, svi pitaju nesto za sebe, a sve boli kua za sve..
zasto nema s kim radit? radi linica? pa sta je linic, nezamjenjiv? gurat ce s onim sto ima. bolje u ovom trenutku ne vidim.
ili odmah prestanimo s farsom i proglasimo hadeze i crkvu (da skratim, mogu rec i zasto to mislim) vjecnom hrvatskom vladom.
Jebo te patak, zelis rec da gradjani dsnas bolje zive nego prije? Molim odgovor s DA ili NE...a unda » wrote: u mnogocemu. koji je to kaos linic s milanovicem napravio? mislim, sta ti pricas? jel se ti sjecas sta je bilo prije pet, sest godina? ..ili deset.. ili 1999. jel ti opce znas da je bila 1999-ta godina?..sta si ti onda radio.. mislio.. na koga si drkao?
ok, glasali su protiv hadezea da bi sad glasali za hadeze, jel na to mislis? o kakvoj se tu zbilji radi? aj, sad reci..kakav je to zbilja? i kakve veze ima s tim milanovic? sto bi on trebao radit?miky0 » wrote:
A i ti ga znas izvalit. Pa nisu ljudi glasali za milanovica zbog milanovica, vec su glasali protiv hadezea, kao sto ce sad glasat protiv zokija. Tko to ne razumi, ne razumi politicku zbilju u hrvata.
pa tu smo zbilju vec jednom gledali. ono, prvi put je bilo zanimljivo mozda, sad je dosadilo vec. priznajmo da smo lud narod i gotovo..
-
visekratni klon
Ja nisam glasala protiv hadezea nego baš za milanovića.
Ne ovaj put, nego 2007-e.
Ma naravno da samo lud narod moze 23 godine glasat za jedno te isto. Lud 109%..a unda » wrote: ok, glasali su protiv hadezea da bi sad glasali za hadeze, jel na to mislis? o kakvoj se tu zbilji radi? aj, sad reci..kakav je to zbilja? i kakve veze ima s tim milanovic? sto bi on trebao radit?
pa tu smo zbilju vec jednom gledali. ono, prvi put je bilo zanimljivo mozda, sad je dosadilo vec. priznajmo da smo lud narod i gotovo..
ne znam. ja vec godinama zivim sve gore i gore. zelis li reci da se za vrijeme rata zivjelo bolje?miky0 » wrote:
Jebo te patak, zelis rec da gradjani dsnas bolje zive nego prije? Molim odgovor s DA ili NE.
zelis li rec da ce sa hadezeom bit bolje? da ili ne? mislim, da se ne zajebajemo puno vise..
Nije do Linića nego do toga da mu za provoditi politike trebaju ljudi kojih je sve manje. Linić je samo prikaz toga. Odlazi mu ova koja je kao s njim, šefica porezne, odlazi on, cijeli ogranici pasivno čekaju da se nešto dogodi... volan ne funkcionira kako treba...a unda » wrote: zasto nema s kim radit? radi linica? pa sta je linic, nezamjenjiv? gurat ce s onim sto ima. bolje u ovom trenutku ne vidim.
A to da je trebao i prije odrješitije to je jasno od početka. Onaj Ferdelji mu je to nakon koliko, mjesec dana napomenuo pa izletio.
Čitao sam neku knjižicu i piše da crkvu ni jedna vlada neće nadvladati. To se pokazuje, eksperimentalno, dosta točno.ili odmah prestanimo s farsom i proglasimo hadeze i crkvu (da skratim, mogu rec i zasto to mislim) vjecnom hrvatskom vladom.
Ne bi ja bio tako strog. Ja ne vjerujem da se u dvije godine mogu dati dvije godine fakulteta,miky0 wrote: Ne zna se ni tko pije, ni tko placa. Proracun nikad prazniji, zaduzenja nikad veca, i po nikad vecim kamatama. Nezaposlenost najveca u povijesti. Zaposlenost nikad manja u povijesti. Premijer koji ne uvazava kritiku od nikog, nije pametan, vec totalno glup. A to sa svim poraznim rezultatima dokazuje. Gospodo, to su rezultati ove vlade. Ali, moramo bit objektivni, slijedeca vlada ce bit jos gora, jer ne postoji madjionicar koji moze ispravit kaos kojeg je ovaj idiot sa mafijaskim ministrom zasra.
-
visekratni klon
Mislim da je to neka kinky igrica. Sado mazo, fetiši i to. Naime, narod svakih deset godina ne glasa za hdz da bi mu što radosnije kasnije potrčao u zagrljaj i popušio mu kurčinu.
Nekako mislim da je to ono toplo-hladno i te sheme. Master i subice.
Nekako mislim da je to ono toplo-hladno i te sheme. Master i subice.
-
visekratni klon
Sjarel » wrote:
Ne bi ja bio tako strog. Ja ne vjerujem da se u dvije godine mogu dati dvije godine fakulteta,a kamoli da se može riješiti osam godina naopake vlade + kriza.
ne znam kolko je jedno te isto. ne pratis bas. da nekog velikog izbora ima, pa i nema, ali sami smo smo to stvorili. u takvom stanju imas jedan esdepe, kakav je da je i jedan hadeze, kakav je.
sad, ako ti mislis da je to isto, onda je tu nesto cudno..
Dakle vidis, idemo ukurac, i naravno da ce sa svakom slijedecom vladom sve ic u ukurac. To je spirala kaosa..a unda » wrote: ne znam. ja vec godinama zivim sve gore i gore. zelis li reci da se za vrijeme rata zivjelo bolje?
zelis li rec da ce sa hadezeom bit bolje? da ili ne? mislim, da se ne zajebajemo puno vise..
8 godina!? 24 godine, jebote, 24 godineSjarel » wrote: Nije do Linića nego do toga da mu za provoditi politike trebaju ljudi kojih je sve manje. Linić je samo prikaz toga. Odlazi mu ova koja je kao s njim, šefica porezne, odlazi on, cijeli ogranici pasivno čekaju da se nešto dogodi... volan ne funkcionira kako treba.
A to da je trebao i prije odrješitije to je jasno od početka. Onaj Ferdelji mu je to nakon koliko, mjesec dana napomenuo pa izletio.
Čitao sam neku knjižicu i piše da crkvu ni jedna vlada neće nadvladati. To se pokazuje, eksperimentalno, dosta točno.
Ne bi ja bio tako strog. Ja ne vjerujem da se u dvije godine mogu dati dvije godine fakulteta,a kamoli da se može riješiti osam godina naopake vlade + kriza.
A triba radit sve suprotno od ovogsta radi. Znaci ako zoki&karamarko recu da ce danas na ppsao ponijet kisobran jer ce padat kisa, zapravo znaci da je vanka sunce i da mozemo svi na bacvice..a unda » wrote: pa eto, mozda jest, ali sto napravit? da li pokusat ista napravit ili neka voda nosi?
a pa gdje su onda ti ljudi? jel ih hadeze ima? ko ih ima? svi nesto nude segmentirano, ali cjelokupnu politiku, ne nudi nitko. ok, osim jedne strane, da se ne ponavljam, ta strana ima svoju sprancu i topm je sprancom dovela do ovoga..Sjarel » wrote: Nije do Linića nego do toga da mu za provoditi politike trebaju ljudi kojih je sve manje. Linić je samo prikaz toga. Odlazi mu ova koja je kao s njim, šefica porezne, odlazi on, cijeli ogranici pasivno čekaju da se nešto dogodi... volan ne funkcionira kako treba.
pa sta ako ide sefica porezne? mislim, to su sve neke duznosti koje ce se uvijek obavljat. a sta da se nekom nesto desilo, neko zlo..sta bi onda bilo, isto bi trebali prestat disat ili rec nema se s kim radit?
problem je tu drugi, sustavniji, dublji i puno toga ovisi o mudrosti nekoj, aj da je tako nazovem, naroda. a tu sam nekako najvise sumnjicav.
ili, mozda jednim detaljem mogu opisat..npr, ovaj zadnji referendum..ili mozda onaj moguci buduci, cirilicni.. sto ti mislis da je to? ili, da si ti premijer, sto bi ti mislio da je to? aj, iskreno..
mislim, kako ces vladat, a ne daju ti vladat? kako se tu uopce ponasat? odmah odustat ili..sta? i ako je..sta.. kako to sta napravit?
..pa i taj ferdelji..mislim, sta su ljudi mislili da ce bit? da je pravda sisla na zemlju i da ce odmah pocet pjevat odu radosti?A to da je trebao i prije odrješitije to je jasno od početka. Onaj Ferdelji mu je to nakon koliko, mjesec dana napomenuo pa izletio.![]()
cak ni taj ferdelji nije bio svjestan situacije u drzavi. razumijem ja neki entuzijazam, ali nije doslo do radikalne, revolucionarne promjene sustava, pa da sad moze doc do neke ludilo slobode. trebalo je napravit puno dosadnih, sustavnih, birokratskih, temeljnih stvari da bi uopc sustav mogao nekako pocet funkcionirat, onako kako je deklarativno zamisljen.
pa kod nas je to tocno i ne radi se bas o eksperimentu.Čitao sam neku knjižicu i piše da crkvu ni jedna vlada neće nadvladati. To se pokazuje, eksperimentalno, dosta točno.
dakle, pricas onako.. da pricas, dosadno ti je..miky0 » wrote:
A triba radit sve suprotno od ovogsta radi. Znaci ako zoki&karamarko recu da ce danas na ppsao ponijet kisobran jer ce padat kisa, zapravo znaci da je vanka sunce i da mozemo svi na bacvice
Ma karikiram, ali sad samo ovaj saljivi ton treba presaltat na neku ozbiljnost, i to je to, samo je kasno. Aj laka noc...i da, sritan sv.Duje..a unda » wrote: dakle, pricas onako.. da pricas, dosadno ti je..ne znas sta bi, ali bi nesto, a mozda i nebi..
Je si i ti debil. Ako je Jaca mogla potpisivat sve i svašta i nije kriva zbog toga, kako je sama rekla, jer nije uopće pročitala ono šta potpisuje, šta ne bi i Zoka...a unda » wrote: mislim, sta je trebao, svima se dodvoravat? pustit druga da vode drzavu, a on da potpisuje i preuzima odgovornost?
sto se mene tice, cak se i malo posvadjao, slabo..
..jaca je danas rekla da je linic isao ca, ali da ko ce poslat ca milanovica? naucila se jaca da moze na vlast jedino ako neko ide ca i nju postavi. prvi put joj je to uspjelo sa sanaderom, sad misli da ce i milanovic ic ca i postavit nju za premijerku. ono, sto ne bi jaca pokusala..ako ne pokusa, nece nista ni bit.MightyMe » wrote: Je si i ti debil. Ako je Jaca mogla potpisivat sve i svašta i nije kriva zbog toga, kako je sama rekla, jer nije uopće pročitala ono šta potpisuje, šta ne bi i Zoka.
kakav je to svetac koji pociva u mauzoleju jednog rimskog cara..miky0 » wrote:
Ma karikiram, ali sad samo ovaj saljivi ton treba presaltat na neku ozbiljnost, i to je to, samo je kasno. Aj laka noc...i da, sritan sv.Duje
-
- Information
-