True.Splenda » wrote:
ja se držim one, da je pravi sačekao bi.![]()
nismo mi komplicirane, samo treba znati kako s nama.
Sanjarica - ovdje tumačimo naše i vaše snove
-
visekratni klon
Izlazim iz sobe (neke, poluprazne, čiste, ni nalik mojima) u hodnik. Vidim da su ulazna vrata prema stubištu otvorena. Na njima je velika masivna mesingana kvaka. Uzmam šrafciger, odšarafim je i ponesem sa sobom (nemam ništa drugo efikasno u stanu). Ulazim u drugu sobu. Tamo neki lik poluizvaljen na krevetu se smješka. Nagnem mu se nad facu, primim za kragnu, drugom rukom držim kvaku iznad sljepoočnice i kažem 'Izlazi ili ću te ovom kvakom ubiti!'. Lik preneraženo i prestrašeno izlazi natraške, ja za njim s kvakom iznad glave, na izlaznim vratima ga šutnem i zalupim vrata.
Sljedeća noć:
Dolazim u nepoznati grad. Dočekuje me mastan mali crni ljigav lik i komentira 'Šta je Jugosi, nije vam baš dobro tamo, a?' I ispaljuje neke šovinističke bljuvotine za koje ne mogu odrediti jesu li ustaške ili četničke ali i tako mi je potpuno svejedno, isto mi ga dođe. Idem za njim stepeništem, nosi kašetu s vinima. Kaže kako je baš dobro što sam stigla i da idemo na vjenčanje, evo sve je spremno, i kumovi i svećenik. Zgrabim jednu butelju i rascopam mu glavu, curi crveno vino, curi krv, ne znam jesam li ga dokrajčila ili nisam pa bježim niz stepenice.
Sljedeća noć:
Dolazim u nepoznati grad. Dočekuje me mastan mali crni ljigav lik i komentira 'Šta je Jugosi, nije vam baš dobro tamo, a?' I ispaljuje neke šovinističke bljuvotine za koje ne mogu odrediti jesu li ustaške ili četničke ali i tako mi je potpuno svejedno, isto mi ga dođe. Idem za njim stepeništem, nosi kašetu s vinima. Kaže kako je baš dobro što sam stigla i da idemo na vjenčanje, evo sve je spremno, i kumovi i svećenik. Zgrabim jednu butelju i rascopam mu glavu, curi crveno vino, curi krv, ne znam jesam li ga dokrajčila ili nisam pa bježim niz stepenice.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
Zanimljivo...Margarita » wrote:Izlazim iz sobe (neke, poluprazne, čiste, ni nalik mojima) u hodnik. Vidim da su ulazna vrata prema stubištu otvorena. Na njima je velika masivna mesingana kvaka. Uzmam šrafciger, odšarafim je i ponesem sa sobom (nemam ništa drugo efikasno u stanu). Ulazim u drugu sobu. Tamo neki lik poluizvaljen na krevetu se smješka. Nagnem mu se nad facu, primim za kragnu, drugom rukom držim kvaku iznad sljepoočnice i kažem 'Izlazi ili ću te ovom kvakom ubiti!'. Lik preneraženo i prestrašeno izlazi natraške, ja za njim s kvakom iznad glave, na izlaznim vratima ga šutnem i zalupim vrata.
Sljedeća noć:
Ja često sanjam takve minijature. Kao spotovi su ti sni, a žanrovi su dost različiti. Ima SF-a, akcije, rata, ljubavi i psihodelije čiste. I uglavnom mi svira i neka mjuza. Imam dosta glazbenih snova...
Jel i kod tebe svira štogod? Ove tvoje sanje su kao stvorene za birati neki prikladni glazbeni broj...
Kako vi imate živahne snove
Margarita, kakav je osjećaj ubit nekoga? Zanimljivo
To nisam nikad sanjala 
Ja često sanjam da trčim, i to mi je super, Usain Bolt je mala beba za mene
Onda sam neverojatno brza, izdržljiva i ne uspušem se nikad
za razliku od trčanja u rl
Noge su mi zakon prijevozno sredstvo u snovima.
Margarita, kakav je osjećaj ubit nekoga? Zanimljivo
Ja često sanjam da trčim, i to mi je super, Usain Bolt je mala beba za mene
-
visekratni klon
Jedno vrijeme nisam sanjala i to je bilo blaženo.
Zna li netko kako ne sanjati?
Dolaze mi sve birano društvo u snove. Spalila bih ih napalmom najradije, a ne mogu, sanjam iz dana u dan, em člana obitelji s kojim ne pričam, em susjeda, ne mogu više, onda se probudim i jebem im mater i usere mi dan.
Dolaze mi sve birano društvo u snove. Spalila bih ih napalmom najradije, a ne mogu, sanjam iz dana u dan, em člana obitelji s kojim ne pričam, em susjeda, ne mogu više, onda se probudim i jebem im mater i usere mi dan.
visekratni klon » wrote:Jedno vrijeme nisam sanjala i to je bilo blaženo.
Odeš u Bauhausmax i kupiš onaj veliki gumeni čekić...pa naciljaš...
ja opet sanjam da sam trudna
i opet na početku ne prihvaćam, odbijam uopće razmišljati, ali mi onda neka žena dovede svoje dijete jer ona nema mlijeka, a čula je da ja da iako sam na početku trudnoće.
tad shvatim što mi se događa, i još sretnem razrednog kolegu koji je loše prošao u životu i kaže mi "tebi je ipak gore" kad mu kažem da sam trudna.
tad počnem razmišljati o abortusu.
onda dolazu mater od djeteta, uzima dijete, a meni kao zahvalu natrpa punu crnu vreću (onu od smeća) s mesom.
ja to uzmem i zovem doma da dođu po mene jer ne mogu nositi. počinjem smišljati kako ću im reći otkud mi to i da sam trudna.
tu se budim.
i opet na početku ne prihvaćam, odbijam uopće razmišljati, ali mi onda neka žena dovede svoje dijete jer ona nema mlijeka, a čula je da ja da iako sam na početku trudnoće.
tad shvatim što mi se događa, i još sretnem razrednog kolegu koji je loše prošao u životu i kaže mi "tebi je ipak gore" kad mu kažem da sam trudna.
tad počnem razmišljati o abortusu.
onda dolazu mater od djeteta, uzima dijete, a meni kao zahvalu natrpa punu crnu vreću (onu od smeća) s mesom.
ja to uzmem i zovem doma da dođu po mene jer ne mogu nositi. počinjem smišljati kako ću im reći otkud mi to i da sam trudna.
tu se budim.
-
visekratni klon
Ja sam nedavno sanjala da sam u četvrtom mjesecu i da me hvata histerija i panika i da govorim da moram naći doktora koji radi abortus i da me nije briga, moram se riješiti toga.
Tako bi mi i bilo.
-
visekratni klon
Ček, a unda ti nije radio horoskop? Ugnjavi ga, možda ispereš taj loš okus od tog predviđanja. Možda i tebi kaže da ćeš imati dvije diplome.

-
visekratni klon
Nodens je tu, dam se okladit da će se referirat na abortus. 
rekao mi je nešto kao "ne boj se, ništa ne šalji" kad sam rekla da ću mu poslati natalnuvisekratni klon » wrote:Ček, a unda ti nije radio horoskop? Ugnjavi ga, možda ispereš taj loš okus od tog predviđanja. Možda i tebi kaže da ćeš imati dvije diplome.![]()
jedva čekamvisekratni klon wrote:Nodens je tu, dam se okladit da će se referirat na abortus.![]()
-
visekratni klon
Ma on to svima kaže, meni to uvijek kaže za pp pa ja svejedno pošaljem.

Nisam nikad sanjala da sam trudna, al da se poradjam - to sam cesto.
S tim da vecinom ne bih znala ni ko je caca ni kako je dospilo dijete u mene. A nije me ni zanimalo
S tim da vecinom ne bih znala ni ko je caca ni kako je dospilo dijete u mene. A nije me ni zanimalo
-
visekratni klon
Kaže sanjarica- Žene koje sebe vide kao trudnicu - ostvarit ćete svoj cilj.
Samo koji cilj.
Ajoj, ovo je realnije i gore objašnjenje: Ako se plašite da zatrudnite, a u snu ste trudnica, onda san simbolizuje strah od novih odgovornosti.
Ako sanjate da se porađate ili u snu vidite porodjaj onda san sugeriše da se u vama odvija rađanja nove ideje ili životnog cilja.Sanjati porodjaj takođe predstavlja novi stav,nove početke ili veliki događaj. Alternativno, san može biti ukazivanje na dete u vama u psihološkom smislu i vaš potencijal da rastete
http://sanovnikonline.com/2013/01/23/st ... roditi-se/

http://sanovnikonline.com/2013/01/23/st ... roditi-se/
šit. sanjarica.hr kaže ovo:
Ako ste sanjali da sami rađate, pred vama su dani u kojima ćete se morati zapitati što ste sve lošega napravili, da toliko morate plaćati.

Ako ste sanjali da sami rađate, pred vama su dani u kojima ćete se morati zapitati što ste sve lošega napravili, da toliko morate plaćati.
-
- Information
-