Referendumi: Škoti, Katalonci, Flamanci, Krimci...

Koljite se i gložite!
Pero

Post 16 Oct 2014, 22:19

..a unda wrote: pa sta fali tu. jel su ti mirovinski fondovi plakali da niko nece njihovu lovu? evo, nek uloze. cega se boje? :kokice:

objasnio je nekidan grcic. :kokice:
Pa dobro, ajmo onda prodat autoceste mirovinskim fondovima - zašto uopće dat u koncesiju. Kakvi natječaji, kakvi stranci (iako su i oni vlasnici i mirovinskih fondova), sve se lijepo završi isto kao i sa predajom upravljačkih prava u INI i ja imam osiguranu mirovinu od cestarine koje će mi svako ljeto dotirati Slovak iz Košica koji ide na ljetovanje u Makarsku. :zubo:

miky0
ST Leader
Been thanked: 4 times

Post 16 Oct 2014, 22:22

Euklid wrote:
Meni više nije smiješno.
Sudeći po ovome što kaže Pero, Milanović je ozbiljno narušenog psihičkog zdravlja.
Nije mu za zamjerit s obzirom koliko neuspjeha mu se sručilo na leđa taman kad je poletio u visine...

Nije ovo za zajebanciju... :ne zna:
Davno sam ja rekao da nam je premijer medicinski slucaj. Pa kad mu pogledas one oci kad zabjesnu, tako zabjesnu samo ludjacima. Da ne ispadne kako se ludjacima rugam, smatram da svi zasluzuju skrb, pa tako i on. Samo sto dalje od normalnih ljudi. U podrumu.
visekratni klon

Post 16 Oct 2014, 22:28

:rofl: :rofl:
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 16 Oct 2014, 22:28

visekratni klon wrote:
Ne znam, čitala sam te prije tjedan dana na fhr i tamo si bio prilično za referendum.
Ovdje nisi. Moguće da nisam sve čitala, imaj razumijevanja, znaš i sam da je to puno plahti. :zubo:

Vidjela sam i kad si napisao tamo đepiki da je ucjena bankrotom smiješna. Misliš stvarno da država ne može bankrotirati i ako nam ne posude novac da nećemo bit u gadnom sranju? Ja nekako ne vjerujem u to.

Da, hdz. Barem je to prilično izvjesno. Sam ti ćeš prvi ovdje pisati o tome kad se to desi. :ne zna: Nemoj da bude "nisam znao". Upozoren si. :E
pa da. trebalo je to malo animirat nekako. objasnit sto znaci ta monetizacija. i usput malo djepiku stavit na mjesto.. :zubo: :D

vidi, nek ide proces. mnogi su propustili ono sto je pisalo o najavama za ovaj potpis i sve se svelo na..ne damo.. i ..nase.

osim toga, treba imat u vidu i jedan referendum, tj jedno prikupljanje potpis od nedavno, koje je plediralo na isto kao nekakvu sarolikost, raznovrsnost, neideologiziranje itd..

ovo je slicno sto se tice zog detalja. uostalom i celakovski..mislili mi o nemu sto mislili, otvoreno danas ili jucer rekao da je ovaj..da su ovi potpisi nekako usmjereni na vladu, prema vladi,. tj nisu ovdje autoceste bas toliko ni najbitnije.

ili, reci cu to ovako.. ako ova vlada ode, a za tebe je to izvjesno, za mene nije, bas me zanima sto ce napravit u vezi ovih autocesata npr., a referendum ovaj se odrzi i ova monetizacija otpadne, recimo, referendumski. bit ce tu jos svasta.

nema se mene sta upozoravat. neka dodje hadeze, pa sta. milanovic je odlicno rekao u onom intervjuu,nije bas citat.. biraci oce hadeze nakon svega? a pa neka onda biraju hadeze. :D

mislim, stvarno treba bit ne znam..ne znam kako psiholoski i karakterno bit ustrojen i rec da je ili da ce esdepe bit kriv ako hadeze dobije izbore. :D :D
..a unda
Undaminator

Post 16 Oct 2014, 22:30

Pero wrote: Pa dobro, ajmo onda prodat autoceste mirovinskim fondovima - zašto uopće dat u koncesiju. Kakvi natječaji, kakvi stranci (iako su i oni vlasnici i mirovinskih fondova), sve se lijepo završi isto kao i sa predajom upravljačkih prava u INI i ja imam osiguranu mirovinu od cestarine koje će mi svako ljeto dotirati Slovak iz Košica koji ide na ljetovanje u Makarsku. :zubo:
pa ajmo. mislim, ono.. ajmo. :D

ciji su ti fondovi tocno? i ko kome onda to ustavri prodaje? :D

i eto, slazem se..nek se pici gore dole i nek svako malu budu dzambo plakati..picite za svoju pemziju.. :D

ili, a sto da se izdaju neke obveznice za taj neki autocestovni dug? sto bi se time rijesilo? kako? koliko? :D

ili. meni jos uvijek nije jasno zasto se raja ne pobuni i krene prema kaptolu, vise manje figurativno govooreci :zubo: i uzme mu pare i vrati te neke dugove. bilo koje. :D
miky0
ST Leader

Post 16 Oct 2014, 22:34

..a unda wrote: pa da. trebalo je to malo animirat nekako. objasnit sto znaci ta monetizacija. i usput malo djepiku stavit na mjesto.. :zubo: :D

vidi, nek ide proces. mnogi su propustili ono sto je pisalo o najavama za ovaj potpis i sve se svelo na..ne damo.. i ..nase.

osim toga, treba imat u vidu i jedan referendum, tj jedno prikupljanje potpis od nedavno, koje je plediralo na isto kao nekakvu sarolikost, raznovrsnost, neideologiziranje itd..

ovo je slicno sto se tice zog detalja. uostalom i celakovski..mislili mi o nemu sto mislili, otvoreno danas ili jucer rekao da je ovaj..da su ovi potpisi nekako usmjereni na vladu, prema vladi,. tj nisu ovdje autoceste bas toliko ni najbitnije.

ili, reci cu to ovako.. ako ova vlada ode, a za tebe je to izvjesno, za mene nije, bas me zanima sto ce napravit u vezi ovih autocesata npr., a referendum ovaj se odrzi i ova monetizacija otpadne, recimo, referendumski. bit ce tu jos svasta.

nema se mene sta upozoravat. neka dodje hadeze, pa sta. milanovic je odlicno rekao u onom intervjuu,nije bas citat.. biraci oce hadeze nakon svega? a pa neka onda biraju hadeze. :D

mislim, stvarno treba bit ne znam..ne znam kako psiholoski i karakterno bit ustrojen i rec da je ili da ce esdepe bit kriv ako hadeze dobije izbore. :D :D
A ne, ljudi ce velikodusno opet glasat za najveceg nesposobnjakovica u povijesti ove drzave :facepalm:
visekratni klon

Post 16 Oct 2014, 22:35

Dobro, unda, ispravi me ako ne razumijem jer je posve moguće. Ne razumije te ni pola žk-a, a ja nisam u formi ovih dana. :zubo:

Ti znači kažeš da ovaj referendum je usmjeren protiv Vlade (kao i Markićkin, ali tad si bio protiv, ako i zanemarimo samo pitanje i pozadinu, bio si protiv jer je bio usmjeren protiv Vlade), ali si ti potpisao. I uvijek se provlačio strah da će Vlada pasti- toga te sad nije strah?
A potpisao si jer želiš da valjda taj referendum trgne Vladu? Jer će inače, što? Izgubiti izbore? Za što želiš da je trgne? Ako mi je početna premisa netočna, ispravi me.

Za ovo zadnje se naravno slažem.

I da, đepiku nikad nije zgorega staviti na mjesto. :zubo: Zajedljivi škrtac.
visekratni klon

Post 16 Oct 2014, 22:37

miky0 wrote:
A ne, ljudi ce velikodusno opet glasat za najveceg nesposobnjakovica u povijesti ove drzave :facepalm:
Jel tebi netko brani glasati za Karamarka?
..a unda
Undaminator

Post 16 Oct 2014, 22:37

miky0 wrote:
dobro je miki, bravo, bravo.. :D

dobar ti je potpis..odgovorio bih ti na tvoj post, ali ne mogu jer sam zamisljen nad sobom i nad losom. :D
miky0
ST Leader

Post 16 Oct 2014, 22:40

visekratni klon wrote:
Jel tebi netko brani glasati za Karamarka?
Brani. Savjest.
visekratni klon

Post 16 Oct 2014, 22:41

miky0 wrote:
Brani. Savjest.
Priziv savjesti, kažeš? Ti ćeš onda popodne na biralište. :zubo:
Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Post 16 Oct 2014, 22:44

..a unda wrote: dobro je miki, bravo, bravo.. :D

dobar ti je potpis..odgovorio bih ti na tvoj post, ali ne mogu jer sam zamisljen nad sobom i nad losom. :D
bilo ti je i vrijeme da se zamisliš... :vidiga:
'if you fall, i'll be there' (floor)
Pero

..a unda wrote:
pa ajmo. mislim, ono.. ajmo. :D

ciji su ti fondovi tocno? i ko kome onda to ustavri prodaje? :D

i eto, slazem se..nek se pici gore dole i nek svako malu budu dzambo plakati..picite za svoju pemziju.. :D

ili, a sto da se izdaju neke obveznice za taj neki autocestovni dug? sto bi se time rijesilo? kako? koliko? :D

ili. meni jos uvijek nije jasno zasto se raja ne pobuni i krene prema kaptolu, vise manje figurativno govooreci :zubo: i uzme mu pare i vrati te neke dugove. bilo koje. :D
Pa da ajmo - al jesi ti slušao Milanovića na RTL-u? Ako nisi, ne možemo ravnopravno raspravljati. Što se mene tiče, tek nakon što sam ga saslušao, otišao sam potpisati referendum. Jel su obrazloženja bila smiješna - nemojte sabotirati naš plan monetizacije autocesta jer o tome ovise vaše mirovine i Pelješki most - pojednostavljeno. :zubo:
miky0
ST Leader

visekratni klon wrote:
Priziv savjesti, kažeš? Ti ćeš onda popodne na biralište. :zubo:
Necu. Koja stranka ima moj program? Ni jedna? E pa onda necu dat glas nikom, al cu izac na izbore.
..a unda
Undaminator

Post 16 Oct 2014, 22:45

visekratni klon wrote:Dobro, unda, ispravi me ako ne razumijem jer je posve moguće. Ne razumije te ni pola žk-a, a ja nisam u formi ovih dana. :zubo:

Ti znači kažeš da ovaj referendum je usmjeren protiv Vlade (kao i Markićkin, ali tad si bio protiv, ako i zanemarimo samo pitanje i pozadinu, bio si protiv jer je bio usmjeren protiv Vlade), ali si ti potpisao. I uvijek se provlačio strah da će Vlada pasti- toga te sad nije strah?
A potpisao si jer želiš da valjda taj referendum trgne Vladu? Jer će inače, što? Izgubiti izbore? Za što želiš da je trgne? Ako mi je početna premisa netočna, ispravi me.

Za ovo zadnje se naravno slažem.

I da, đepiku nikad nije zgorega staviti na mjesto. :zubo: Zajedljivi škrtac.
vidi, ne moze se sve pisat, jebiga. ono, jebiga, sta ti oces sad.. :D :D

..i jebo sad vladu, sta ima veze vlada bilo koja. :D
sve moras znat i gotovo. jedno je ako sam ja protiv vlade, a drugo je ako je to markicka. koliko god to tebi izgledalo da stoga imamo iste interese, e pa nemamo. ni motive, ni interese, ni ciljeve.. :D

kazem ti, opusti se i zavali se, gledaj i uzivaj, na vrijeme ces sve doznat.. i nesto jos mozda vaznije, nema forspana, nista nije toliko izvjesno koliko mislis..ovu epizodu jos nisi gledala, garant. :D :D
visekratni klon

Post 16 Oct 2014, 22:47

..a unda wrote:
vidi, ne moze se sve pisat, jebiga. ono, jebiga, sta ti oces sad.. :D :D

..i jebo sad vladu, sta ima veze vlada bilo koja. :D
sve moras znat i gotovo. jedno je ako sam ja protiv vlade, a drugo je ako je to markicka. koliko god to tebi izgledalo da stoga imamo iste interese, e pa nemamo. ni motive, ni interese, ni ciljeve.. :D

kazem ti, opusti se i zavali se, gledaj i uzivaj, na vrijeme ces sve doznat.. i nesto jos mozda vaznije, nema forspana, nista nije toliko izvjesno koliko mislis..ovu epizodu jos nisi gledala, garant. :D :D
I ti se bojiš da nas čitaju ili namjerno hoćeš ostati misteriozan? :D
Euklid
old school

Post 16 Oct 2014, 22:51

visekratni klon wrote:
zapetljao se sam u svoje riječi i sad je malo problem izvuć se... :giggle:
karambol

Post 16 Oct 2014, 22:51

visekratni klon wrote:
visekratni klon

Post 16 Oct 2014, 22:52

Euklid wrote:
zapetljao se sam u svoje riječi i sad je malo problem izvuć se... :giggle:
Ma stvar je u tome što želi nešto od Vlade, a zna i on sam da od toga ništa. Kad dođe Karamarko onda će pisati kako je to bilo izvjesno. :zubo:

Podjebavam malo, ali ne suviše. :kokice:
..a unda
Undaminator

Post 16 Oct 2014, 22:52

Pero wrote: Pa da ajmo - al jesi ti slušao Milanovića na RTL-u? Ako nisi, ne možemo ravnopravno raspravljati. Što se mene tiče, tek nakon što sam ga saslušao, otišao sam potpisati referendum. Jel su obrazloženja bila smiješna - nemojte sabotirati naš plan monetizacije autocesta jer o tome ovise vaše mirovine i Pelješki most - pojednostavljeno. :zubo:
a nisam. cek, ma jel to mislis ono kod bage ili sta? s bagom sam gledao, ne sjecam se sad da je bilo nekog velikog govora o tome..

cuj, ako je to tako on pojednostavljeno rekao, a rekao je, to je ocito bila izjava koja nastoji sto jednostavnije doprijet do mase.
ali ne razumijem zasto je tebe to punukalo potpisat? :D

mislim, zaista me zanimaju ne motivi, ali ocito je to bio triger neki. meni to nikada ne bi bio triger..npr, jebemese za peljeski most.. :D

i kud bas most, zasto most? zar nema boljih rjesenja..ono, da ne kazem..optimalnijih? starteskijih cak.. :D
karambol

Post 16 Oct 2014, 22:53

karambol wrote:
Nije to misterioznost. iskustvo je to promatrača koji već zna kamo bi se moglo krenuti kotrljati klupko... :zubo:
..a unda
Undaminator

Post 16 Oct 2014, 22:55

visekratni klon wrote:
a nema tu misterija nekih.. :D

ali zasto sve govorit. mislim, ne bojim se da nas cita neko sad nesto, ali ni ti sve ne pises ovdje, jelda, pa ne mislis da je to neka misterioznost, nego ono, normalno skoro, jel.. :D
Euklid
old school

Post 16 Oct 2014, 22:57

visekratni klon wrote:
Ma stvar je u tome što želi nešto od Vlade, a zna i on sam da od toga ništa. Kad dođe Karamarko onda će pisati kako je to bilo izvjesno. :zubo:

Podjebavam malo, ali ne suviše. :kokice:
Šteta je da ljudi unutar SDP-a nisu na vrijeme uvidjeli da je Milanović mućak i poduzeli neophodne korake. Ovako kurvinski čekaju da izgubi izbore pa da ga maknu.

Aj, srećom pa se pojavio taj Orah da se možemo bar malo nadati...
karambol

Post 16 Oct 2014, 22:57

Tko se sjeća Hansa Van Den Broeka? Mislim da je to bio on...ima li još koji niskozemac koji se motao ovuda devedesetih i zamjerao Franji? :zubo:
:misli:
visekratni klon

Post 16 Oct 2014, 22:58

..a unda wrote: a nema tu misterija nekih.. :D

ali zasto sve govorit. mislim, ne bojim se da nas cita neko sad nesto, ali ni ti sve ne pises ovdje, jelda, pa ne mislis da je to neka misterioznost, nego ono, normalno skoro, jel.. :D
Ne pričamo o intimi, zaboga. :D
Euklid wrote:
Šteta je da ljudi unutar SDP-a nisu na vrijeme uvidjeli da je Milanović mućak i poduzeli neophodne korake.

Aj, srećom pa se pojavio taj Orah da se možemo bar malo nadati...
A s kim će ti Orah koalirati? :kokice:
  • Information