Bilo nas je nekoliko, ali da ne bi ispalo kako ja govorim kao kakav glasnogovornik, nek se sami objave
Na kavi s Mikyjem
Aha, ma dobro, nema veze. Bitno da ste se fino nacakulalimiky0 wrote:
Bilo nas je nekoliko, ali da ne bi ispalo kako ja govorim kao kakav glasnogovornik, nek se sami objave
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 833 times
- Been thanked: 1595 times
Bilo nas je četvero, Elli, Karambol, Miki i ja. Didi se nažalost razboljela pa nije mogla doći. Svi smo imali obaveza, Miki je morao na put, ali odugovlačili smo s rastankom jer je bilo zabavno. Rekli smo dva, a ostali smo tri sata. 
Idući put moramo se organizirati tako da nitko ne putuje i da nikoga gosti ne čekaju.
Idući put moramo se organizirati tako da nitko ne putuje i da nikoga gosti ne čekaju.
Potpisi su za budale.
Upravo to, bolje cemo se organizirat u svakom slucaju, a za atmosferu u kaficuStitch wrote: ↑22 Jan 2017, 08:32Bilo nas je četvero, Elli, Karambol, Miki i ja. Didi se nažalost razboljela pa nije mogla doći. Svi smo imali obaveza, Miki je morao na put, ali odugovlačili smo s rastankom jer je bilo zabavno. Rekli smo dva, a ostali smo tri sata.
Idući put moramo se organizirati tako da nitko ne putuje i da nikoga gosti ne čekaju.![]()
Sad mi je za sta nisam poslusa sestru i sta nisam osta jos jednu noc u ZGu jer bi u tom slucaju mogli i duze ostat i bez opterecenja uzivat u druzenju.
Hvala, stitch. Zao mi je za tipfelerku, veselila se druzenju.Stitch wrote:Bilo nas je četvero, Elli, Karambol, Miki i ja. Didi se nažalost razboljela pa nije mogla doći. Svi smo imali obaveza, Miki je morao na put, ali odugovlačili smo s rastankom jer je bilo zabavno. Rekli smo dva, a ostali smo tri sata.
- Stitch
- Head Honcho
I meni je žao, obećala je nagrditi Mikija, veselio sam se tom razgovoru. 
Ja ga nisam grdio, znam da mu je forum zadnja rupa na svirali.
Potpisi su za budale.
- Stitch
- Head Honcho
Malo te zafrkavam. Jesi li došao k sebi? Zajebana je ona rakija.
Malo te zafrkavam. Jesi li došao k sebi? Zajebana je ona rakija.
Potpisi su za budale.
Jesam, dosao sam sebi, do maslenice nisam preko 110, doslovno lagana voznja, ali je zato bila raspaljena muzika da ne bi zakunja
Stitch wrote:I meni je žao, obećala je nagrditi Mikija, veselio sam se tom razgovoru.

Shvacam tvoje veselje
Tipfelerko, pa da te jedna pisljiva fibra mogla sprijeciti. Razocarana sam.
- MmeTipfeler
Meni je žao kao psu što nisam uspjela doći. Za ilustraciju te "obične fibre" neka posluži podatak da danas cijeli dan kunjam u krevetu i budim se na mahove. Ni proteklih dana nije bilo puno bolje, ali me valjda držao adrenalin zbog očekivanog druženja. I zaista sam se bila spremila kao Dalmošica kad ide u Zagreb - duple tajice, pa preko toga hlače ili suknja, dupla majica, pa preko toga felpica, dva-tri šala oko vrata, a povrh svega pernati skafander. Zapravo, prema opisu sudeći, može je i bolje da nisam došla.
A čak sam i timbe bila očistila i uglancala. 
U posljednji čas poslala sam Stitchu poruku da me ispriča što neću doći - da su on i Elly rekli kako neće doći, bila bih skočila makar na frtalj sata da ne ispadnemo pizde, ali Miky obećava da će opet doći u Zagreb pa će biti prilike. Ili da mi unajmimo kombi i skoknemo do Splita malo razgledati te čuvene apartmane?
Ja mogu voziti, naviknula sam na kampanjolu, a valjda kombi nije ništa kompliciraniji, ali vodim i svoje dvije beštije - to bi im bila prilika da se okupaju.
U posljednji čas poslala sam Stitchu poruku da me ispriča što neću doći - da su on i Elly rekli kako neće doći, bila bih skočila makar na frtalj sata da ne ispadnemo pizde, ali Miky obećava da će opet doći u Zagreb pa će biti prilike. Ili da mi unajmimo kombi i skoknemo do Splita malo razgledati te čuvene apartmane?
Ja mogu voziti, naviknula sam na kampanjolu, a valjda kombi nije ništa kompliciraniji, ali vodim i svoje dvije beštije - to bi im bila prilika da se okupaju.
Kombi
More 
Haha da se mikiju pojavimo s punim kombijem trkeljasa, utekao bi za zagreb
Haha da se mikiju pojavimo s punim kombijem trkeljasa, utekao bi za zagreb
- Stitch
- Head Honcho
Za kupanje trebamo čekati ljeto. Valjda se stignemo organizirati i prije. 
Potpisi su za budale.
- samotnjaknamoru
- Stitch
- Head Honcho
Potpisi su za budale.
- samotnjaknamoru
- Stitch
- Head Honcho
Nije sad gužva, polako ćemo. Treba se pripremiti. Potražiti aparat za točenje piva i bačve. Kakva te voda spopala? 
Potpisi su za budale.
- samotnjaknamoru
- Stitch
- Head Honcho
Potpisi su za budale.
- MmeTipfeler
- samotnjaknamoru
O kakvim se beštijama radi?MmeTipfeler wrote: ↑23 Jan 2017, 01:18Kako tko. Frendica je jučer izvela svoje i moje beštije na nasip pa ih je vratila mokre i osvježene.![]()
Ja ne ulazim u vodu dok ne vidim da po moru plutaju kuhane skuše.![]()
-
- Information
-