Dobna granica za seks

Kopulacija, masturbacija i nešto malo o ljubavi
Eks

Post 02 Jan 2012, 03:00

nodens » wrote:
Erekcija je fiziološka, ne-voljna reakcija - govoriti o 'pravu' na erekciju je jednako smisleno koliko i govoriti o pravu na kruljenje u želucu. :rofl:
Hajde, objasni mi. Ja to ne znam. :serek:

JPK

Post 02 Jan 2012, 03:02

ex_anais » wrote:
Tinejdžere starije od 14? :confused:
Ne, nemam problem s tim da se petnaestogodišnjaci jebu. Rekla sam da je 16 po mom mišljenju idealno, ali nemam problem ni s petnaest. !4 mi je too much. Ako sam zbog toga bolesna, ok.
Nemaš problema s tim da recimo petnaestogodišnjakinja jebe nekoga od trideset? Nisi li takve prije pola sata nazivala bolesnicima?
Biti i mniti svemiropolisno
Eks

Post 02 Jan 2012, 03:03

JPK » wrote: Ne bih jebao, ali ne bih histerizirao oko moguće poremećenosti onih koji bi ju ipak jebali, i to samo zato jer se meni osobno to gadi. To je ono što radite ti i ex anais.
Tragično je koliko ne kužiš višekratno napisane stvari, nadam se da će bold pomoći.
Daj nemoj zajebavat. Svuda po forumima je "normalno" vegane, ove i one, ne znam više ni sama što nazivati poremećenima, ali ljude koji jebu trinaestogodišnjakinje nije. Barem se ti ne bi trebao boriti za nenazivanje ljudi poremećenima jer ti to radiš svako malo.
Karlinjo
Has thanked: 1 time

Post 02 Jan 2012, 03:03

Éowyn » wrote:@JPK
Da li bi ti jebao muškarca ili zdravu i vitalnu ženu od 75 godina? Ako je odgovor negativan, smatraš li da imaš nezdrav odonos prema seksu? Jer jedno i drugo je legalno i nekim ljudima sasvim prihvatljivo.
Pa evo neki dan sam gledao na CNNu intervju Piers Morgana s Jane Fonda, iako je 37 godište dakle starija od moje babe meni sasvim OK izgleda. :xd:
nodens

Post 02 Jan 2012, 03:04

ex_anais » wrote:
Hajde, objasni mi. Ja to ne znam. :serek:
Pa jebiga :cerek: napisala si da se netko bori za 'pravo' na erekciju.

Inače, znao sam jednu curu LOL koja je mislila baš to, da je erekcija voljni čin. :o :facepalm:

Nije ni čudno da se pomalo plašila muškaraca...
nodens

Post 02 Jan 2012, 03:05

OliverZG » wrote:Pa evo neki dan sam gledao na CNNu intervju Piers Morgana s Jane Fonda, iako je 37 godište dakle starija od moje babe meni sasvim OK izgleda. :xd:
Svaka čast, no meni je ljepša bila u uvodnoj sceni iz Barbarelle. :o :xzubo:
Tea Tree

Post 02 Jan 2012, 03:07

Éowyn » wrote:@JPK
Da li bi ti jebao muškarca ili zdravu i vitalnu ženu od 75 godina? Ako je odgovor negativan, smatraš li da imaš nezdrav odonos prema seksu? Jer jedno i drugo je legalno i nekim ljudima sasvim prihvatljivo.
Evo samo da se malo ubacim i da ti kažem da ovo nije dobra usporedba, jer zdrava i vitalna žena od 75 godina, koliko god vitalna bila, vjerojatno nije (više) privlačna jer je stara.
Priča se o tome da su mlade cure odraslim muškarcima privlačne.
(mislim, ja sam spomenula i da su mladi dečki odraslim ženama privlačni, ali to, vidim, uopće nije zanimljivo :xrolleyes:
nodens

Post 02 Jan 2012, 03:08

ex_anais » wrote:Daj nemoj zajebavat. Svuda po forumima je "normalno" vegane, ove i one, ne znam više ni sama što nazivati poremećenima, ali ljude koji jebu trinaestogodišnjakinje nije. Barem se ti ne bi trebao boriti za nenazivanje ljudi poremećenima jer ti to radiš svako malo.
Joj, opet moram ponoviti da nije isto jednostavno konstatirati na ŠTO se muškarci mogu uzbuditi - i tvrditi da je posve u redu da 40-godišnjaci jebu 13-godišnjakinje.

Doduše, čini mi se da je JPK blizu i ovog drugog :zubo: - stoga, moram se ipak od toga ograditi. Meni seksualne restrikcije nisu nužno iracionalne... uostalom, baš me zanima kako će društvo izgledati za 20 godina, valjda ću biti pametniji tada...
Eks

JPK » wrote: Nemaš problema s tim da recimo petnaestogodišnjakinja jebe nekoga od trideset? Nisi li takve prije pola sata nazivala bolesnicima?
Izvoli.
ex_anais » wrote:To što se nekom prijebe ne znači da je psihički spreman. Seksanje s 12, 13, 14 nije pokazatelj nikakve zrelosti nego upravo suprotno. A stariji magarac koji iskoristi nečiju nezrelost je poremećen. Ajde da su u pitanju dvoje djece, ali što ima neki student ili 40godišnjak jebati se s djetetom? :facepalm:
ex_anais » wrote:Dobro, jel stvarno nekom normalno da četrdesetogodišnjak jebe četrnaestogodišnjakinju? Mislim, obrazložite. :xd:
Naravno, kao i obično ne čitaš nego ulijećeš da bi uvrijedio prvo. Ako pažljivije čitaš vidjet ćeš da sam skoro sve, ako ne i sve, postove bazirala na 12, 13 i 14 za koje sam rekla da čak mogu zažmiriti na neke iznimke.
JPK

ex_anais » wrote:
Daj nemoj zajebavat. Svuda po forumima je "normalno" vegane, ove i one, ne znam više ni sama što nazivati poremećenima, ali ljude koji jebu trinaestogodišnjakinje nije. Barem se ti ne bi trebao boriti za nenazivanje ljudi poremećenima jer ti to radiš svako malo.
Ipak bold nije pomogao.
Daj, molim te, pročitaj još jednom drugi dio boldane rečenice. U njemu ti piše da tvoje nazivanje ljudi bolesnicima proizlazi samo iz tvog iracionalnog gađenja prema odnosu starijih ljudi i tinejdžera, jer do sad nisi ponudila nikakav argument.
Ja, istina, nemam ograda glede davanja ne baš laskavih epiteta nekim ljudima, ali onda obično to argumentiram, a ne vičem histerično "bolesnici, djeca".
Eks

Post 02 Jan 2012, 03:10

JPK » wrote: Ipak bold nije pomogao.
Daj, molim te, pročitaj još jednom drugi dio boldane rečenice. U njemu ti piše da tvoje nazivanje ljudi bolesnicima proizlazi samo iz tvog iracionalnog gađenja prema odnosu starijih ljudi i tinejdžera, jer do sad nisi ponudila nikakav argument.
Ja, istina, nemam ograda glede davanja ne baš laskavih epiteta nekim ljudima, ali onda obično to argumentiram, a ne vičem histerično "bolesnici, djeca".
Svoje upise sam bazirala prvenstveno na djecu. A 12, 13 i većina 14godišnjaka jesu djeca. Ako netko od 20 godina jebe nekog od 12, pa jebemu sve, kako to može biti ok? Ili netko od 40 nekog od 14.
nodens

Post 02 Jan 2012, 03:11

Tea Tree » wrote:Evo samo da se malo ubacim i da ti kažem da ovo nije dobra usporedba, jer zdrava i vitalna žena od 75 godina, koliko god vitalna bila, vjerojatno nije (više) privlačna jer je stara.
(mislim, ja sam spomenula i da su mladi dečki odraslim ženama privlačni, ali to, vidim, uopće nije zanimljivo :xrolleyes:
Zato što su tebi, kao što sama kažeš, privlačni 'tek' oni sa 16 godina. I to vjerojatno oni napredniji, koji sa 16 izgledaju odraslije od nekih 25-godišnjaka. :o

Doduše, možda nisam u pravu? Padaš na babyface dečkiće? :zubo:
JPK

Post 02 Jan 2012, 03:12

ex_anais » wrote:
Izvoli.

Naravno, kao i obično ne čitaš nego ulijećeš da bi uvrijedio prvo. Ako pažljivije čitaš vidjet ćeš da sam skoro sve, ako ne i sve, postove bazirala na 12, 13 i 14 za koje sam rekla da čak mogu zažmiriti na neke iznimke.
Pa evo, nazvala si starije ljude koji bi jebali četrnaestogodišnjakinju poremećenim iskorištavačima. Upravo ono što sam rekao.
Dosadna si više s ovim ovima od 12, to su legalno djeca i nisam vidio da itko zagovara odnose s njima.
Eks

Post 02 Jan 2012, 03:13

nodens » wrote:
Zato što su tebi, kao što sama kažeš, privlačni 'tek' oni sa 16 godina. I to vjerojatno oni napredniji, koji sa 16 izgledaju odraslije od nekih 25-godišnjaka. :o
Postoje iznimke, uvijek postoje. Bio je jedan topic na fhru gdje sam baš branila razliku u godinama pa čak i kad je riječ o starijim tinejdžerima. Ali kod djece podvlačim crtu.
Eks

Post 02 Jan 2012, 03:14

JPK » wrote: Pa evo, nazvala si starije ljude koji bi jebali četrnaestogodišnjakinju poremećenim iskorištavačima. Upravo ono što sam rekao.
Dosadna si više s ovim ovima od 12, to su legalno djeca i nisam vidio da itko zagovara odnose s njima.
Jesam i iza toga stojim. Mnoge razlike u godinama mogu braniti, ali primjer koji sam navela mi je groteskan. Ne vidim što odrasli muškarac ima vidjeti u prosječnoj četrnaestogodišnjakinji.
Btw, u pubertetu je svaka godina velika razlika. Puno veća nego od 25-30.
Éowyn

Post 02 Jan 2012, 03:15

JPK » wrote: Ne bih jebao, ali ne bih histerizirao oko moguće poremećenosti onih koji bi ju ipak jebali, i to samo zato jer se meni osobno to gadi. To je ono što radite ti i ex anais.
Tragično je koliko ne kužiš višekratno napisane stvari, nadam se da će bold pomoći.
Ne znam samo gdje smo ona ili ja histerizirale. Ja sam samo rekla svoje mišljenje. Nemam ništa protiv toga da se četrnaestogodišnjaci jebu, ali mislim da bi se trebali jebati sa svojim vršnjacima.

Ja se izgledom nisam uopće promjenila tamo negdje od završnih razreda osnovne škole i izgledam jako balavo, ali po ponašanju se vidi da imam 26 godina, a ne 12.
Može tebi netko na slici izgledati kao da ima 20 godina, ali ako imaš imalo iskustva shvatiti ćeš koliko ta cura zapravo ima godina čim je vidiš i čim progovori.

Ako osoba uza sve odrasle žene sa dovoljno samopouzdanja i iskustva ipak preferira 'zrele' curice iz osnovne škole (u čijem se ponašanju jasno vidi da su djeca), moje je pravo misliti za tu osobu da je nije baš normalna.

A imam i pravo na misliti da seksualno iskusna osoba koju pali neiskustvo nema baš zdrav odnos prema seksu. Isto kao što je tvoje pravo misliti da sam ja beskrajno glupa :D
Desire makes slaves out of kings.
nodens

Post 02 Jan 2012, 03:17

ex_anais » wrote: Postoje iznimke, uvijek postoje. Bio je jedan topic na fhru gdje sam baš branila razliku u godinama pa čak i kad je riječ o starijim tinejdžerima. Ali kod djece podvlačim crtu.
Ali kako definiraš 'djecu'?

Cura s onakvim bokovima i sisurinama mene ne asocira na pojam 'dijete'. Bez obzira na facu, jer kažem, Reese Witherspoon je sa 20 izgledala kao da joj je 15; pa ako je faca od 14-15 problematična, onda se valjda ne bih smio 'paliti' ni na 20-godišnju Reese - jer ima baby facu. :confused: Razmisli koliko to ima smisla.
nodens

Post 02 Jan 2012, 03:18

Éowyn » wrote: A imam i pravo na misliti da seksualno iskusna osoba koju pali neiskustvo nema baš zdrav odnos prema seksu. Isto kao što je tvoje pravo misliti da sam ja beskrajno glupa :D
A jel' bolesno da seksualno neiskusnu osobu pali neiskustvo? :rofl:
Eks

Post 02 Jan 2012, 03:19

nodens » wrote:
Ali kako definiraš 'djecu'?

Cura s onakvim bokovima i sisurinama mene ne asocira na pojam 'dijete'. Bez obzira na facu, jer kažem, Reese Witherspoon je sa 20 izgledala kao da joj je 15; pa ako je faca od 14-15 problematična, onda se valjda ne bih smio 'paliti' ni na 20-godišnju Reese - jer ima baby facu. :confused: Razmisli koliko to ima smisla.
Gle, ako ti u mračnom disku pojebeš neku koja se toliko namazala i izgleda starije da bi i rođenu mater prevarila, ja ti neću reći ništa. Ako je pojebeš iza zida njene škole pri danjem svjetlu dok ona nosi školsku torbu i tebi je itekako jasno da je to curica od 14 godina, a ti dripac koji je završio i faks (npr) onda je to meni poremećeno.
Éowyn

Post 02 Jan 2012, 03:19

Tea Tree » wrote: Evo samo da se malo ubacim i da ti kažem da ovo nije dobra usporedba, jer zdrava i vitalna žena od 75 godina, koliko god vitalna bila, vjerojatno nije (više) privlačna jer je stara.
Kao što sam već napisala, mislim da kakve god sise klinka od 14 godina imala, njeno dječje ponašanje će biti turn off određenom broju muškaraca.
Tako možda kod starije gospođe turn off bude njen izgled, ali privlačno bude njeno ponašanje i iskustvo. Ljudi se pale na svašta :xne zna:

Nemam pojma, meni mladi dečki nisu ni najmanje privlačni.
Eks

Post 02 Jan 2012, 03:20

nodens » wrote:
:rofl: :rofl: :rofl:

U kurac. Nisam se očekivala nasmijati na ovoj temi. :rofl:
Éowyn

Post 02 Jan 2012, 03:20

nodens » wrote:
Nije, samo ti daj :xd:
nodens

Post 02 Jan 2012, 03:21

ex_anais » wrote: Gle, ako ti u mračnom disku pojebeš neku koja se toliko namazala i izgleda starije da bi i rođenu mater prevarila, ja ti neću reći ništa. Ako je pojebeš iza zida njene škole pri danjem svjetlu dok ona nosi školsku torbu i tebi je itekako jasno da je to curica od 14 godina, a ti dripac koji je završio i faks (npr) onda je to meni poremećeno.
Znači, moram ponoviti 4. put da ne bih 'pojebao' ni jednu ni drugu, nego samo govorim na što sve mogu ne-voljno fiziološki 'reagirati'? :cerek:

Jerbo, ja imam mnoge iracionalne restrikcije glede seksualnosti - dob nije jedina među njima.
Eks

Post 02 Jan 2012, 03:22

nodens » wrote:
Znači, moram ponoviti 4. put da ne bih 'pojebao' ni jednu ni drugu, nego samo govorim na što sve mogu ne-voljno fiziološki 'reagirati'? :cerek:

Jerbo, ja imam mnoge iracionalne restrikcije glede seksualnosti - dob nije jedina među njima.
Sve ok. :xzubo:
Htio bi pojebati. :xd:
Tea Tree

Post 02 Jan 2012, 03:29

nodens » wrote:
Ne kažem da ne postoje, ali ja takve još nisam vidjela. :xd:
Doduše, možda nisam u pravu? Padaš na babyface dečkiće? :zubo:
Ne. Može izgledati normalno za svoje godine. :xzubo:
  • Information