UĐITE! (službeni chat)
Nije, jel' tako?bliss » wrote:500 klikova ili 500 jedinstvenih klikova? 500 klikova je niš. To ti ja poklikam
EDIT: sad vidim Mortišin edit. 500 ljudi? To nije loše.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Prepolovi to. Neki od nas pristupaju Trkeljanju s dvije ili tri različite adrese.jevgenija » wrote:Pa meni je 500 pojedinaca koji klikeću pravo dost, da ti praf velim.
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 788 times
- Been thanked: 1496 times
Možda bi se mogla neka optimizacija napraviti da se to poveća. Ima nas na tražilicama, ali treba "umrežiti" forum jer Google, među inim, gleda koliko je što polinkano.
Potpisi su za budale.
- Stitch
- Head Honcho
Google u algoritmu pretraživanja gleda koliko linkova s drugih sajtova vodi na određenu stranicu i po tome joj određuje važnost. Jasnije?
Potpisi su za budale.
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Hmf. Idem otvoriti blog koji će linkati na Trkeljanja.Hekatonhir » wrote:Google u algoritmu pretraživanja gleda koliko linkova s drugih sajtova vodi na određenu stranicu i po tome joj određuje važnost. Jasnije?
- Stitch
- Head Honcho
Pa to je jedan od načina. Drugi su baze linkova.ElliQuinn » wrote: Hmf. Idem otvoriti blog koji će linkati na Trkeljanja.
Recimo, kad u Google utipkaš "jezični savjetnik", dobit ćeš mene na prvome mjestu - i tako je već godinama. Unatoč činjenici da je sajtova koji spominju pojmove kao što su jezik, savjeti i slično - zilijun.
Zašto? Pa na oba bloga postoje linkovi koji vode jedan na drugi. A ima ih i na IMF-u, koji je prilično posjećen. No to nije jedini sajt na kojem sam sâm sebe linkao.
Potpisi su za budale.
Ako ti treba pomoć samo javi, marketing mi je u krvi.ElliQuinn » wrote: Hmf. Idem otvoriti blog koji će linkati na Trkeljanja.
Happy Easter!
Pih, jezični savjetnik. Ukucaj slike sise. Peti rezultat FTWHekatonhir » wrote:
Pa to je jedan od načina. Drugi su baze linkova.
Recimo, kad u Google utipkaš "jezični savjetnik", dobit ćeš mene na prvome mjestu - i tako je već godinama. Unatoč činjenici da je sajtova koji spominju pojmove kao što su jezik, savjeti i slično - zilijun.
Zašto? Pa na oba bloga postoje linkovi koji vode jedan na drugi. A ima ih i na IMF-u, koji je prilično posjećen. No to nije jedini sajt na kojem sam sâm sebe linkao.
Happy Easter!
- schmokljan
Dobro, dosta loših šala - Hek, objasni što to konkretno znači. Što trebamo / možemo napraviti?
- Stitch
- Head Honcho
Elli je dobro rekla - ako imate blog, ostavite link sa strane. Ako imate neku drugu stranicu, pa bila i poslovna - opet ostavite link. Linkajte Trkeljanja gdje god pišete (što ne podrazumijeva nužno IMF), ali budite lukavi: neka to bude u sklopu teme o kojoj se razgovara. Kao, navodite neku zanimljivost. Linkate jer vam se ne da kopipejstati i slično. To se zove link building.
Ze može vidjeti što je s on-page optimizacijom (tagiranje), a ni direktoriji kao što su DMOZ, Yahoo!, BOTW i Business.com (pišem otprilike, ne moraju biti baš ti - mogu i oni na hrvatskom jeziku, lokalni direktoriji poput http://www.hr) nisu loši.
Ze može vidjeti što je s on-page optimizacijom (tagiranje), a ni direktoriji kao što su DMOZ, Yahoo!, BOTW i Business.com (pišem otprilike, ne moraju biti baš ti - mogu i oni na hrvatskom jeziku, lokalni direktoriji poput http://www.hr) nisu loši.
Potpisi su za budale.
-
- Information
-