Kako me živcira...
Šta je bilo lani?Zekoslawa » wrote: Ajme majko, lani je tamo bilo ratno stanje u ovo doba.
Ovo je bilo prije 10ak dana.
Stvarno, ne znam ko di u kojem gradu od vas zivi. Smatrao sam euklida, judolinija, karambola i jozefa gori u ili oko zagraba, zec, beau i undu ovdi doli u ili oko splita, i jos, vi se svi manje-vise osobno poznajete 
A ti nemas veze sa splitom? To sam onda ja nesto pobrkaZekoslawa » wrote:Ima po godine, evo jucer je meni i Becu bila sestomjesecnica.
Mislim da bih iducu jesen mogla docekati u Milanu. Ko je vidija svake godine zimiti u istom gradu.
Ja san iz Galižane.miky0 » wrote:Majti, a i ti si isto odavle?
Dobro nisi rekla od vokmena.Zekoslawa » wrote:Krepale mi sluje od empetrija. Obje. Tj. i druga.
Nije nega empecetrija, ok. Zovem ga sonićem inace.
Sad sam se namistila, dobro je. Ako preskocim preko rupe, opet ode.
:lektorirano:Zekoslawa » wrote: Sad sam se namistila, dobro je. Ako mi preskoci preko rupe, opet ode.
A jel se to broji po tome odakle ti je ćaća ili po tome gdje si rođen?miky0 » wrote:Stvarno, ne znam ko di u kojem gradu od vas zivi. Smatrao sam euklida, judolinija, karambola i jozefa gori u ili oko zagraba, zec, beau i undu ovdi doli u ili oko splita, i jos, vi se svi manje-vise osobno poznajete
Da se znamo, znamo se, ali ja više manje znam nego više...
-
- Information
-