pa eto, vidis da mos. imas program, kreni. ili barem glasaj za takve.Euklid » wrote:
A šta ja znam šta je socijaldemokracija...![]()
Al evo, probat ću natuknut koju:
-prvo i osnovno - otići u Bleiburg poklonit se palim Ustašama,
to bih podigao na nivo hadža, svaki pravi socijaldemokrat mora bar jednom u životu hodočastit do Blaiburga i onda na prezime dobiva prefiks hadži, npr. hadžiunda, hadžiexača, hadžitea...
-drugo, nipošto uvesti porez bankama na profit nego to učiniti na štednju običnih građana,
jer ko štedi taj znači ima i neće mu biti teško odvojit od usta a banke su tu da pomažu gospodarstvu, one ionako ne zarađuju za svoj račun
-3. - pojačati satnicu vjeronauka u školama jer samo katolički odgojena mladež, visokih moralnih načela može osigurati budućnost ove zemlje
- dalje, spašavati pod svaku cijenu firme tajkunskih prijatelja a gasiti one običnih radnika, seljaka i ribara jer od njih ionako nikad nikakve koristi, samo se bune i galame, a prijatelj tajkun će uvijek u svojim novinama naći neku lijepu riječ
- zatim, kupovati luksuzne limuzine proizvedene u prijateljskoj Njemačkoj jer od njih svaki pošten drug i socijaldemokrat ima koristi, naročito kad se vozi u njima, to je puno bolje nego nekakva gradnja nasipa, mislim ko će danas po ovakvom kijametu gradit nasipe,
šta nije ljepše vozikat se u Audiju i slušat mjuzu na 12 zvučnika?
eto, nisam baš neki socijaldemokrat al možda sam nešto pogodio...
O vladi Zokija M.
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Kriste, pa to tjednima već tupimovisekratni klon » wrote:Dobro, znam da je uzaludno, ali moram opet. Jeste vas dvojica svjesni da ako se digne kuka i motika na ovu vlast, da će biti crnja od crnog lonca, da će to biti fašistička rulja?
Jeste li svjesni da je i ovo održavanje nekakvog statusa quo putem puštanja vjeronauka i sl. bolje nego da nam zasjedne fašistička rulja na vlast?
Ili vas naprosto nije briga nego kritizirate jer ste navikli na tu poziciju i jer ste oh tako beskompromisni? Mogla bi se ta udobnost itekako poljuljati.
Onaj tko zaziva revoluciju mora biti svjestan da u nas to neće biti nikakva crvena revolucija kakvu možda priželjkujete nego crna. I onda nemojte poslije "a nismo mi tako mislili". Jeste. Iz dana u dan. Ajte, rušite vladu, samo naprijed.
Ova i ovakva vlada će homogenizirat najcrnju desnicu.
Čekaj, ili je već homogenizirala?
A, ne... to su miky i Euklid učinili...
'if you fall, i'll be there' (floor)
- Euklid
- old school
Oli nisam već rekao da sam glasovao za sdp na zadnjim izborima?..a unda » wrote: pa eto, vidis da mos. imas program, kreni. ili barem glasaj za takve.
..a unda » wrote: jadni radnici, nepravda, stecajevi, simpol hrvatske konzerve, konzerve sardina jel, a kad tamo..kutle.![]()
- Euklid
- old school
tako dakle, znači bolje je da to prijatelj tajkun radi.....a unda » wrote: oce. to oce i mirna. jebe ih se za konzerve.
dobro, a euklid i miki je sta.. dehomogeniziraju? cime? ..pravdom? golim otocima?Euklid » wrote:
Kriste, pa to tjednima već tupimo![]()
Čekaj, ili je već homogenizirala?![]()
![]()
-
visekratni klon
Ova vlada će to uraditi po difoltu, točnije- nema, čitaj NEMA načina da to ne uradi samim time što ona jest. Vi joj spočitavate desničarenje, a rulja je vidi kao crveni element i uvijek će. Da med i mlijeko teče onda bi tražili svoje crne unatoč svemu- nije li ti propast Juge dokaz ako baš hoćeš? Nije li svojedobno važnije bilo hrvatovati nego imati kruha, a? Nije li po toj logici bitnije imati svoje crne na vlasti, pravu rvacku vlast nego komunjare?Euklid » wrote:
![]()
Mislim, šta je vama?
Ova vlada je došla na vlast samo i isključivo zato što je hdz pobrisan, poharan, što nije bilo načina da se u tom času revitalizira nabrzinu, ona je samo tampon zona dok se hdz ne oporavi, a vjeruj mi, s ovim narodom bilo je nemoguće da se hdz ne oporavi, nije ova vlada kriva za tu neminovnost, da su im zlata nudili, njima je važniji rvacki kamen na kojem je uklesano adezeovo ime. Nikad ovaj narod neće prihvatiti ovu vladu kao svoju tek kao puku nužnost dok se ne vrati zaista njihovi.
Ako to ne kapirate, onda ne kapirate ništa.
- Euklid
- old school
To se i ja pitamTea Tree » wrote: OK, neće policija i DORH odraditi svoj posao. Tko će? Tko hapsi i procesuira kriminalce?
Ko hapsi Kalmete, Barišiće, Žužule...?
SDP?
Ma ne hapse ti oni svoje...
Jesi vidla kako je Vidošević prošao kad je izašao iz SDP-a?
Pričate skoro isto što i najcrnja homogenizirana desnica. I ne samo vi.Euklid » wrote:
![]()
I koji će biti rezultat?
Retoričko je.
-
visekratni klon
I spremni su glave položit za to. Jer to bi rulja tražila od njih.
da, svoje je hadeze uhapsio, izrucio..Euklid » wrote:
To se i ja pitam![]()
SDP?
![]()
..hadeze.
Sta mislite, zasto je ezdepeovce uvatila panika, pa histericno pravdaju svoje poteze putem svih medija?
Moje skromno misljenje me dovodi do zakljucka-sljedece:
Blize se euroizbori, a po anketama koje se kriju, esdepe nece imat ni jednog zastupnika u EU.
To je samo moje skromno misljenje.
Moje skromno misljenje me dovodi do zakljucka-sljedece:
Blize se euroizbori, a po anketama koje se kriju, esdepe nece imat ni jednog zastupnika u EU.
To je samo moje skromno misljenje.
..ma ne rulja..pravda i narod.visekratni klon » wrote:
I spremni su glave položit za to. Jer to bi rulja tražila od njih.
aj ti, ja ne mogu od smija..
-
visekratni klon
Zato što... opet će se gusta magla spustiti.miky0 » wrote:Sta mislite, zasto je ezdepeovce uvatila panika, pa histericno pravdaju svoje poteze putem svih medija?
- Euklid
- old school
Miky i Euklid pokušavaju da se ljevica digne iz nesvijesti
Al vama je lakše buncat onesviješten nego otvorit oči i progledat ko nam je to na vlasti...
Pa nije Polančec izašao iz HDZ-a. Sanader je čak na silu htio ostati.Euklid » wrote:
To se i ja pitam![]()
SDP?
![]()
Uhapšeni se ne računaju, znači. Samo neuhapšeni.
-
visekratni klon
..gore od toga je jedino sto cemo godinama slusat.. ja sam to znao.visekratni klon » wrote:
ono, moras bit ingenij za to pogodit. nostradamus.
a ako ne bude, bit ce, i onako su svi oni isti.. a ja sam razlicit. svi imaju neki interes osim mene, ja nemam..
- Euklid
- old school
Pa velim ja, Miky i Euklid su krivi što je hdz uskrsnuo i što su Tomašićke i Markićke postale face. Nema utjecajnijeg dvojca od njega i mene na ovim prostorima...visekratni klon » wrote:
Ova vlada će to uraditi po difoltu, točnije- nema, čitaj NEMA načina da to ne uradi samim time što ona jest. Vi joj spočitavate desničarenje, a rulja je vidi kao crveni element i uvijek će. Da med i mlijeko teče onda bi tražili svoje crne unatoč svemu- nije li ti propast Juge dokaz ako baš hoćeš? Nije li svojedobno važnije bilo hrvatovati nego imati kruha, a? Nije li po toj logici bitnije imati svoje crne na vlasti, pravu rvacku vlast nego komunjare?
Mislim, šta je vama?
Ova vlada je došla na vlast samo i isključivo zato što je hdz pobrisan, poharan, što nije bilo načina da se u tom času revitalizira nabrzinu, ona je samo tampon zona dok se hdz ne oporavi, a vjeruj mi, s ovim narodom bilo je nemoguće da se hdz ne oporavi, nije ova vlada kriva za tu neminovnost, da su im zlata nudili, njima je važniji rvacki kamen na kojem je uklesano adezeovo ime. Nikad ovaj narod neće prihvatiti ovu vladu kao svoju tek kao puku nužnost dok se ne vrati zaista njihovi.
Ako to ne kapirate, onda ne kapirate ništa.
Nije mi bas opcija preuzet vlast iz zatvora ili ubijenTea Tree » wrote: Pa nije to baš zviždanje u klasičnom obliku.
A i da jest. Pa nije vrag da ne bi žrtvovao svoj komoditet za opći boljitak? Ili ima neke koristi od postojeće situacije?
-
- Information
-