Ne bih se vraćala ni da znam da ću sutra crć.
Kako je unda riješio problem trkeljaških usidjelica...
Aha, okej. Zašto onda "godine"?ex anais » wrote:Mislim na one aktivne dok sam išla na predavanja, to je već sad davna prošlost, šta oćete.
Marš. Išla sam ja nekih pet godina na predavanja, od toga barem dvije sto posto.Zekoslawa » wrote: Aha, okej. Zašto onda "godine"?
Ma mislila sam na pubertet.
Kako ti je rekao kad se zadnji put ulogirao prije 6 mjeseci? Jel čita barem
Hvala ti svejedno
..ma ko ce to udat. to doslo samo, nastovrljilo se i reklo.. unda, udaj nas.Perzefona » wrote:Oš ti udat više te usidjelice, pa da i mi raspuštenice dođemo na red?
vise bi uspjeha imale da su napravile potpisivanje peticije da njihova udaja udje u ustav,,
Zekoslawa » wrote:Čekaj, jebemu miša. Moram nekog vraga napisati i u rubriku zašto bih.
To je lako. Teško se zaustaviti kod liste zašto ne bih.
Ne, iskreno, mene je u zadnje vrijeme sve više počelo mučiti pitanje zašto bih. Mislim da čak više nije problem u zašto ne bih, nego je sve manje zašto bih.
Ja ne vidim zašto bi netko sa mnom, oh patetike, gradio život. Ali vidim zašto bi netko bio sa mnom neko vrijeme u nekakvom više manje neobaveznom odnosu. Osim što sam tek tad nesnosna.Zekoslawa » wrote: Ne, iskreno, mene je u zadnje vrijeme sve više počelo mučiti pitanje zašto bih. Mislim da čak više nije problem u zašto ne bih, nego je sve manje zašto bih.
-
- Information
-