Al neka, barem si nas prije toga lijepo nahranila.
"friend zone"
Naravno da ima. Jel ono Čili rekla da joj je tuga agregatno stanje? E, meni je ljutnja. Al, nije mi to drago...a unda » wrote: ..e. na primjer i to. cak i to. vidis da znas. tebi tu nema neke ljutnje? ..ne vidis je?
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
o, pa to je tako lako rjesivo. mislim, ono..glupo mi je sad govorit, solit pamet, davat savjetice, receptice neke, ali tuga je nesto sasvim drugo od ljutnje. ma sasvim drugo. to tvoje agregatno stanje se rijesi ono..rukom.Margarita » wrote: Naravno da ima. Jel ono Čili rekla da joj je tuga agregatno stanje? E, meni je ljutnja. Al, nije mi to drago.
Znam. Rukom i nogom. Zato i treniram kickboxing. Samo što tad ne mogu biti ljuta. A nagovaram se, udri, naljuti se, ne mogu, bole nadlaktice, mlati, joj, rist mi je poplavio, žvajzni, ne mogu disat, zamahni, jedva držim ruku, zatuci, ma, opraštam sve svima...a unda » wrote: o, pa to je tako lako rjesivo. mislim, ono..glupo mi je sad govorit, solit pamet, davat savjetice, receptice neke, ali tuga je nesto sasvim drugo od ljutnje. ma sasvim drugo. to tvoje agregatno stanje se rijesi ono..rukom.![]()
Bila je zapravo prava demonstracija, ocrtavanje "friend zone". Nakon moje podrške homićima na brak ti si rekla da se ne usudiš sa mnom više u auto. Blaze je bila čvrsta dok nisam predložila da prespavate kod mene. E, onda je nastao razlaz. A i ja sam otišla jer nije bilo više vina.Perzefona » wrote:Gle, u subotu si nas ostavila. Baš kao da nikad nisi čula za Tri nonice.
Al neka, barem si nas prije toga lijepo nahranila.
Nisam ti mogla priznati da me zapravo pogodilo što si rekla da bi me nakon seksa potjerala u kupaonicu i u drugu sobu spavati.Margarita » wrote: Bila je zapravo prava demonstracija, ocrtavanje "friend zone". Nakon moje podrške homićima na brak ti si rekla da se ne usudiš sa mnom više u auto.
Nodens - making women's period comfortable (by ex anais)
..nisam mislio na to, ali nema veze. vidim da si na dobrom putu. sve ces ti to sama rijesit, pa da.Margarita » wrote: Znam. Rukom i nogom. Zato i treniram kickboxing. Samo što tad ne mogu biti ljuta. A nagovaram se, udri, naljuti se, ne mogu, bole nadlaktice, mlati, joj, rist mi je poplavio, žvajzni, ne mogu disat, zamahni, jedva držim ruku, zatuci, ma, opraštam sve svima.
Perzefona » wrote: Nisam ti mogla priznati da me zapravo pogodilo što si rekla da bi me nakon seksa potjerala u kupaonicu i u drugu sobu spavati.
Nisi ti kriva, ja sam.Perzefona » wrote: Nisam ti mogla priznati da me zapravo pogodilo što si rekla da bi me nakon seksa potjerala u kupaonicu i u drugu sobu spavati.
Možda si u pravu. Ja za psihologiju i psihijatriju stvarno nisam stručan.nina williams » wrote:Patologija take vrste ti je strana, i to u smislu tuđinska. Ne možeš ju ti sad, il ne možeš dovoljno dobro, koji ju ne osjećaš, tumačiti kroz nepatologiju. (Il koroz nepatološke osjećaje.)
Ali upoznao sam zlih ljudi, a o mnogima sam i čitao i meni njihovi životi djeluju kao kazna a ne kao život. Pa si mislim, ako izgleda kao kazna, hoda kao kazna, glasa se kao kazna... pa valjda to onda i jest kazna.
davno je to zapisano..nikad ne spavaj sa ludjim od sebe.Margarita » wrote: Nisi ti kriva, ja sam.San je nešto nad čim, zasad, nemam kontrolu. A bez kontrole ne želim biti ni sa kim. Bar ne dulje od nužnog.
Ne manipuliraj mi tu dobrotom i tim forama "It's not you, it's me".Margarita » wrote: Nisi ti kriva, ja sam.![]()
Nodens - making women's period comfortable (by ex anais)
Ništa ti od onoga što sam napisao nisi shvatila...Perzefona » wrote:Upravo tako. Idem doma. Ne zato jer jesam ohol (dakle, negdje u dubini vjerujem da ipak jesam važan, samo to ona druga strana ne kuži, al skužit će, valjda) nego zato jer nisam ohol. Jer shvaćam da sam nevažan. Idem doma. Da, baš kao što si rekao.
Točno. Zato idem doma. Al čekaj, ti si nešto drugo mislio kad si rekao da idemo doma?
I nemoj mi onda stvarati iluzije da jesam važan, ako nisam važan.![]()
Nisi mi važan, al druži se sa mnom. Neprestano svjestan da si mi nevažan.
Sorry, možda je to duhovna neka vježba koja vodi asketizmu i savršenstvu duha, al ja ne bih.
K vragu, tu si se sav polomio da objasniš čovjeku da nije važan, da je oholo željeti biti važan, a onda kad čovjek to pojmi i pomiri se s time i ode, takav nevažan, onda je bahat i ohol.
Ovo će Margarita. Pliz, Mardž, opleti, pliz, pliz... Nadam se da još nije otišla.
Može oboje. Ako obje strane jasno znaju i pristaju na to što grade. Ne može (po meni) kad jedna strana želi ljubavnu vezu, a druga ne želi, nego nudi prijateljstvo.
Ne znamo? Zajebavaš se?OK, ne znamo hoće li nam se potrefiti, ali definitvno jako jako brzo doznamo bismo li mogli, htjeli, je li tlo plodno, jel nam kandidat miriši. Da, zajebavaš se.Ne mogu se sjetiti (a stara sam i dugo živim) da mi se ikad dogodilo da je ljubavna iskra planula s nekim tko mi se nakon jakojako kratkog vremena, nekoliko suvislih razmijenjenih rečenica, nije svidio, na koga nisam pozitivno zatitrala, pa makar se i ne ostvarilo. Famozni klik se dogodi ili ne.
Zato jer hlađenje vjerojatno, ma šta vjerojatno, gotovo sigurno nije simultano. Jedna strana ostaje zagrijana.
Gle, ljubavna veza i ljubavni život nije (meni) nešto poput hrane, pa da jesti moram. Meni je to luksuz. Jer nisam ohola.Ne moram imati ljubavni odnos da bih živjela i funkcionirala. A kad kupujem luksuz, onda ili kupim ono što želim, ili ne trošim novac. Kad kupujem cipele koje mi ne trebaju, kupim isključivo one koje mi se jako svide i odlično mi stoje. Ako takvih nema, ja neću kupiti neke druge, fine i udobne i kvalitetne.
Da, da, znam, ljudi nisu cipele.
A ako sad idem ispočetka, trebat će mi sati... Odustajem. Idem doma.
Ne znam za taj odnos. Moram ga prvo isprobati. Neću kupiti mačka u vreći.
Ne bih baš tako daleko išla. Moja pravila nisu toliko kruta. Recimo, izbjegavaj san i orgazam u društvu ako si jeo hranu koja napuhuje...a unda » wrote: davno je to zapisano..nikad ne spavaj sa ludjim od sebe.
pf, jos smo i fincukasti..Margarita » wrote: Ne bih baš tako daleko išla. Moja pravila nisu toliko kruta. Recimo, izbjegavaj san i orgazam u društvu ako si jeo hranu koja napuhuje.
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
vidio sam i boljih načina..a unda » wrote: ..ne brini nista..tako se oni pale.
al dobro, svako ima neki svoj stil...
'if you fall, i'll be there' (floor)
- nina williams
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
Mislim da valja imat na umu da je oti razgovor vođen samo u kontekstu 'pokvarena mašta uz izostanak pokvarenog djela'...a unda » wrote:
..pa bravo, sve pet. sasvim ono, normalan neki stav, izbor, odluka..ne vidim nista u njoj da je neravnopravna s drugim odlukama, izborima..
..jedino, nesto mi tu malo rastimano zvuci, neku disonancu osjecam kad procitam ..spoznaja.. i ..uvjeren. pa se onda, dakako, jos i tako dozivis..nego kako drugacije.
..ali to ..uvjeren.. tu mi nesto ima, tu bi mogla bit neka dramaturgijica, a? ta ti mitlit?
ne znaci uopce da to u sto smo uvjereni jest neka..uvjetno i slobodno cu rec, neodgovorno cu rec..vulgarno cu rec.. objektivna realnost.
ok, ako je tako, ako se mi tako dozivljavamo, onda jest to nasa realnost, ali ono.. bezveze, zivimo tlapnju jer, ne znam, tako hocemo, tako smo odabrali, mozda drugacije ne znamo, nije sad bitno zasto. bitno je da taj nas dozivljaj sebe mozda nema nikakve realne osnove, ali eto, postujuci, vrlo postujuci sami sebe, nas, nas ego..onda je prikladno i da nase uvjerenje, a izgleda onda da i nas odnos, dozivljaj sebe, svjesnost sebe kao grijesnika, cije je breme onda, dakle & stoga, vrlo tesko (ne, nisam rekao da je mjehur od sapunice, da budemo odmah na cisto i da se netko ne poziva dalje na to..to je nesto drugo) bude odgovarajuce i kvalitetom i kvantitetom naseg opceg dozivljaja sebe.
ono, na neki nacin ako mogu tako rec..covjek je velik, jak koliko su mu veliki, jaki i neprijatelji..![]()
Glede drugog bolda...sad tebe muči realna (i opća) kvantifikacija kvalitete i kvantitete unutarnjeg osjećaja.
More li nešto lašnje? Kolko je masa Svemira, recimo.
ok, kontekst amo, kontekst tamo. kontekst i po, dinar i po..kolko je deset kontekasata?nina williams » wrote:
Mislim da valja imat na umu da je oti razgovor vođen samo u kontekstu 'pokvarena mašta uz izostanak pokvarenog djela'.Ne znam kako bi drugačije mogli 'kaznit' tu maštu doli osjećajem. Ono, imaš nešto u nutrini, nebitno oš to zvat osjećajem savjesti, morala, grijeha.
Glede drugog bolda...sad tebe muči realna (i opća) kvantifikacija kvalitete i kvantitete unutarnjeg osjećaja.E da ne bi.
![]()
More li nešto lašnje? Kolko je masa Svemira, recimo.
mislim da sam sasvim dovoljno pokusao upozorit na greske, tj nepreciznost pri upotrebi rijeci poput realno i objektivno.
sav taj kontekst se koncentrira u rijeci..uvjerenost i to mi je nekako privuklo pozornost. ta uvjerenost, moze bit i..jel se opet trebam unaprijed opravdavat sto cu koristiti kolokvijalizme..dakle, moze bit i prokletstvo i blagosolov, a mi sami ne znamo sto je i onda se opet uvjeravamo onako kako nam odgovara, kako nam omogucava da prezivimo sami sebe.
sad, jel to najbolji put da to nazovemo savjescu, ne znam, valjda je, ali i dalje mi tu nesto ne stima.
masa svemira? pf, pa masa svemira je onolika koliko se svemir osjeca krivim..
o frend zoni.ex anais » wrote:O čemu je ova tema?
o tome sto bi ti kad ne bi, a bi ipak nesto..dok onaj drugi isto bi, ali za razliku od tebe i on bi nesto, sto ti, doduse, neces, pa onda nista ni neces, ako nije onako kao sto ti oces i onda se jos uvjeris da ti to tako oces jer je i onako svemir kriv za sve.
-
- Information
-