o, pa ti znaš i odakle je to ante.. i unda je pitao nekoć, no ne znadoh mu reć.. prosvijetli nas
Hladni tuš
kako misliš odakle. pa ante je pisma...koju ti jako dobro znašZmaj021 » wrote:
o, pa ti znaš i odakle je to ante.. i unda je pitao nekoć, no ne znadoh mu reć.. prosvijetli nas
heheZmaj021 » wrote:
http://www.tekstovipjesamalyrics.com/te ... erina-ante#
samo što ja upotrebljavam šala, ante, šala. provalila si me..
Beau wrote: hehe
s vama treba samo niz dlaku..
eksača napisa da je interesuje muško viđenje, pa kad ga je dobila sva se uskopizdila..
trebala je odmah napisat da hoće muško viđenje koje je identično njenom.. a i ja nikako da skužim.. :boss:
-
visekratni klon
To nije bilo muško viđenje nego žensko cjepidlačenje. 
Majti i Euklid su dali muško viđenje.
Majti i Euklid su dali muško viđenje.
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 791 times
- Been thanked: 1505 times
Bah, kad si neiskusan. Žene uvijek žele čuti ono što same misle - samo dubljim glasom izrečeno.Zmaj021 » wrote: trebala je odmah napisat da hoće muško viđenje koje je identično njenom.. a i ja nikako da skužim.. :boss:
Potpisi su za budale.
eto vidiš kako ti znaš kako muško viđenje treba da izgleda.visekratni klon » wrote: Majti i Euklid su dali muško viđenje.
Ni to nije nuzno. Moj je dovoljno dubokStitch wrote:
samo dubljim glasom izrečeno.
Meni nije.visekratni klon » wrote:Vam se ikad desilo da vam se netko jako sviđa i onda jedan razgovor ili neka izjava potopi to u nepovrat?![]()
Molim iskustva.I sočne detalje.
Zato što mi se ne može 'jako sviđati' netko o kome ne znam gotovo ništa. Tj. može, čisto fizički, ali nisam sklon iz činjenice fizičkog sviđanja automatski zamišljat da će mi se i 'osoba' nužno sviđat kao takva.
Općenito baš ne kužim što znači da ti se 'netko sviđa' - ako govorimo o bilo čemu osim doslvono o pojavnosti. Taj dio mi je jasan, onak, crte lica, sise, guza, strukić...
Kak' misliš 'prođe' volja? To bi impliciralo da sam prethodno 'imao volje', a onda me 'prošla' (nakon što kaže da oće). No međutim to nije baš tako, nego nisam zapravo imao volje ni prije nego što kaže da oće.Zekoslawa » wrote:I onda ti kaze da se oce seksat, pa tebe prodje volja.
Iz nekog razloga mi pojavna privlačnost nije dovoljna da bih imao 'volje' (mislim baš volje; nagonske impulse ne računam). Nisam pravo muško, jebiga.
@topic, raspričali ste se o toj exinoj situaciji koju ona ne želi naglas prepričati, iz nekog razloga... a baš je inače interesantna tema. Zar nitko nema ništa konkretno za ispričat na tu temu?
Najbliže što bih ja mogao reći jest bila izvjesna Mina iz jednog MUD-a prije mnoogo godina. Bila je jako dobra mudderica, moj omiljeni sidekick
- pa bi se moglo reć da sam se nakon godinu dana ganjanja čudovišta s njom, maaalkoc počeo onak, jel, naslijepo zagrijavat. Ali nisam ništa rekao naglas.
Elem, onda jednog dana Mina kaže - you know, I'm actually a guy.
Eeeee, to je fakat hladni tuš, dapače, cisterna ledene vode....
no, ostali smo dobri kompanjoni, dapače, i dalje je bio moj omiljeni sidekick, čak je bilo i neko olakšanje taj nestanak nekakve bezvezne napetosti (s moje strane... sad kad gledam unatrag, nadam se da s njegove ni nije bilo TE napetosti
- tada mi to još nije ni palo na pamet, gay aktivizam nije bilo ni približno ovako sveprisutan kao danas)
Elem, onda jednog dana Mina kaže - you know, I'm actually a guy.
Eeeee, to je fakat hladni tuš, dapače, cisterna ledene vode....
-
- Information
-