joujou?Lastan » wrote: Na stranici A-J.
Slike sisa
-
Almost Rosey
Uuu, mene uvijek zagolica dobar CT
Nego, JPK, to su tvoje ruke?
Nego, JPK, to su tvoje ruke?

Pa razvidno ja, svojom trećom rukom.ElliQuinn » wrote: A tko je to slikao?
Biti i mniti svemiropolisno
Vlasnica sisa?ElliQuinn » wrote: A tko je to slikao?
But don't wait up
Just leave the light on
'Cause all the roads that I might take will all one day lead back to you
Just leave the light on
Ako si jebo, a ne zna pola sela, kao da nisi jebo. Onda moraš makar treću ruku izmisliti, ako drukčije ne ide. Ili svjedoke sakriti u ormar.
Zbog kuta slikanja i nešto logike?ElliQuinn » wrote: U ostalom kako ti znaš? : herlock sholmes :
But don't wait up
Just leave the light on
Just leave the light on
kako se ne vidi?slafko » wrote:Jevgenija, tako treba.Mulava, slika ti se ne vidi. WTFFFFFF? Aisling, šalji sliku na pm - nije me bilo na forumu.
JPK, dobreeeeee!
/motorboat/
a lijepe su mi
jpk, i meni je poznata majica!
meg ti je glupa!!! :xlux:
Ja sam isto pomislio, kad sam vidio, da ih vlasnica gnječi, ne korisnik.kukuriku » wrote:seksi su te cice u rukama. samo su ručice nekako nježaste i ženskaste.
nadam se da nisu jepekaove, za njegovo dobro.
naime, znam mnoge žene kojima je važno kakve su ručetine u muškarca.
AdMulica » wrote:kako se ne vidi?kopiraj lokaciju slike pa pogledaj! štekaju slike na ovom forumu
a lijepe su mi
jpk, i meni je poznata majica!
Zla si.
When I came to Spain and I saw people partying I thought to myself: What the fuck!?
Smiješ i ti postati, otvorit ćemo "živahni starčić" kategoriju.Emericzy » wrote: Ako si jebo, a ne zna pola sela, kao da nisi jebo. Onda moraš makar treću ruku izmisliti, ako drukčije ne ide. Ili svjedoke sakriti u ormar.
Radije ti postaj sisu, ako imaš što za postati.kukuriku » wrote:seksi su te cice u rukama. samo su ručice nekako nježaste i ženskaste.
nadam se da nisu jepekaove, za njegovo dobro.
naime, znam mnoge žene kojima je važno kakve su ručetine u muškarca.
Bože, da.Emericzy » wrote: U moje doba nije postojala fotografija. Mi smo samohvalu širili usmenom predajom.
Davnih dana pitah jednog frenda: s obzirom da znaš da lažeš kad se sam hvališ, kako to da si uvjeren da svi drugi govore istinu?
Nek(v)arljiva.
..sta ste? crtali po zidovima alatamire?Emericzy » wrote: U moje doba nije postojala fotografija. Mi smo samohvalu širili usmenom predajom.
..sad mi je ustvari nesto malo sinulo.
Naravno da nije.kukuriku » wrote:
Svejedno, vidi se na šapama da su to neke intelektualne rukičice. Nije to motike držalo.
A jesu'l tvoje sise objektiva vidjele, ili su isto intelektualne?
-
- Information
-