https://www.theguardian.com/world/2017/ ... hest-level
Dobra je ona treća fotka, s popisom otkazanih letova.
E bravo. Nandos bi mogao pastiNukac wrote:Ma barem na neku pivicu. Ili u Nandos.
Vidim da neki prigovaraju da ona pleksiglas ograda oduzima onaj punu štimung infinity poola, ali, još jednom ću reći - cijena je bagatelna za sve skupa.
Imaš na Airbnb i treću opciju, a to je "Shared room", što znači da sobu u kojoj imaš krevet dijeliš s ostalim gostima. To je manje-više ko u hostelu.
Da, skužio sam već i prije da je smještaj u KL bitno jeftiniji nego u SIN.
A cuj mora nešto osiguravat da ekipa ne bi bas isla preko u 100m pad
Znam da ima na airbnb, al konkretno za Face nisam to nikad vidio da imaju shared room. Sve što sam ja gledao je bilo private room ili cijeli stan. Da sam ja znao za face prije nego sam otisao u regaliu išao bi tamo. Ovako sam vec bio u regaliji kad sam skuzio da postoji i ovo. Regalia je zbog malo dalje lokacije i puno vece konkurencije jeftinija.Imaš na Airbnb i treću opciju, a to je "Shared room", što znači da sobu u kojoj imaš krevet dijeliš s ostalim gostima. To je manje-više ko u hostelu.
To da "Private room" znači da imaš svoju (ne zajedničku) WC/kupaonicu, baš i ne piše uvijek, a nisam siguran da jest tako ako i piše...
Glede pak engleskog: Čak i nakon uključivanja "Entire place" filtera pojavljuju mi se i same sobe, pa i ove "hostelske" opcije, očite iz opisa, fotki ili pak iz upozorenja u kritikama gostiju. Po meni, Airbnb je baš zbog tih nekonzistentnosti (uslijed nevladanja engleskim jezikom od strane nekih vlasnika nekretnina) dosta osjetljiv medij za pronalaženje smještaja.
Zbog toga, čak i kada piše "private bath" nisam baš siguran na što je iznajmljivač mislio.
Recimo ovo (konkretni citat): "you will have your own private bathroom which is located just in front of your room's door". Dakle, "ispred vratiju moje sobe", u apartmanu kojeg dijelim s nekim, znači da moram iz svoje sobe izaći u zajedničko predsoblje da bih ušao u "svoj privatni WC"???![]()
Neće ići, to za mene nije "private bath".![]()
Users browsing this forum: ClaudeBot and 1 guest