Imam Trojana. I problem. Većina antivirušnih programa mi viruš ne da inštalirati, tako da šam špala na Malvarebyteš koji je okej, ali kad idem raditi full šcan on še šmrzne, komp jel, i moram rešetirati i šve propadne. Prošli put šam problem riješila ša Špyvare nečim koji je dopuštao prije završetka škena da uklonim prijetnje, ali malvare ne da nego moram čekati do kraja škena i onda ode komp u kurac. Čitala šam na netu i treba neka komplicirana procedura da bi še to popravilo.
Zna li netko dobar antivirušni koji mi može ovo maknut, a da mi ne zamrzne komp? Probala šam neke ešete, kašperške, pičke materine, ali badava jer neki niti ne detektiraju viruš (a malvare je već u pet minuta detektirao 17 i to je točno jer ovo kucam u šafe modu jer u običnom net ne radi, tj. ne rade većina štranica ošim fejša i maila.
Nemojte me pitati jel mi komp zaražen i šlična pitanja, šamo pomozite ako znate. Drugo, mišlim da šam ga škupila na forumu.hr

Tako da ne znam oću opet še zarazit ionako. Avašt koji imam je zakurac očito.
Uglavnom, trebam bez puno šuvišnih pitanja jer šam već napižđena ovim preko mjere, neki dobar program koji uklanja trojana. A da nije trojan remover koji kurca ne vrijedi.