O vladi Zokija M.

Koljite se i gložite!
Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Post 22 Feb 2014, 20:18

Uh, gotovo je, fala kurcu ode Zoka u ropotarnicu povijesti... :bicedobro:

'if you fall, i'll be there' (floor)
miky0
ST Leader
Been thanked: 4 times

Post 22 Feb 2014, 20:28

..a unda » wrote: :rofl:

..gigl todler hez a lot tu sej.. :rofl:

Push and hold the button on her tummy to record words and phrases
Repeats the words and phrases you say - but in her own funny voice
Also has a few phrases of her own
Comes with bunny puppet and sippy cup for even more interactive fun

:D :D
Jebo ti taj link, nego sta ti govoris o onim mojim linkovima, satu povijesti?
miky0
ST Leader

Post 22 Feb 2014, 20:30

Euklid » wrote:
A ovakav sdp je ljevica?

Jel to ono kad se ide u Bleiburg, kad se štiti strane bankare ili kad se pogoduje tajkunima a radnike tjera na ulicu?

:rofl: :rofl:
Jos cekam na njezinu repliku, samo nekako, ne ocekujem bas odgovor :cerek:
miky0
ST Leader

Post 22 Feb 2014, 20:32

Euklid » wrote:Uh, gotovo je, fala kurcu ode Zoka u ropotarnicu povijesti... :bicedobro:
Neka, neka, zemjenit ce ga karamarko. Ja bi se na njegovom mistu samoubija odmah :rofl:
visekratni klon

Post 22 Feb 2014, 20:37

Karamarko has spoken. Jeste se čuli? :giggle:
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 22 Feb 2014, 20:42

visekratni klon » wrote:Karamarko has spoken. Jeste se čuli? :giggle:
..cek, zauzeti su, trenutno ruse ovu vladu. :D
visekratni klon

Post 22 Feb 2014, 20:45

..a unda » wrote: ..cek, zauzeti su, trenutno ruse ovu vladu. :D
:lol: :lol: :lol:

Ukrajinskim modelom? :zubo: :facepalm:
..a unda
Undaminator

Post 22 Feb 2014, 20:49

visekratni klon » wrote:
:lol: :lol: :lol:

Ukrajinskim modelom? :zubo: :facepalm:
..ma nije bitno, ukrajinom, bedepeom, blajburgom, avionom, sobom, bitno je da su oni aktivni.. :D

..iako, kad malo razmislim.. jel se i tebi cini da su njih dvojica u pravu? ono, kad malo stanes, duboko..ali duboko razmislis..jelda? ..ono, mudro je to..i kad dobro, ali dobro razmislis, ipak se moras slozit s njima. barataju nepobitnim cinjenicama i dokazima. jelda? :kokice:
Euklid
old school

Post 22 Feb 2014, 20:56

miky0 » wrote:
Neka, neka, zemjenit ce ga karamarko. Ja bi se na njegovom mistu samoubija odmah :rofl:
Meni je interesantnije ko će ga zamjeniti na čelu sdp-a.

Jer Zoka je gotov, pluskvamperfekt.

Jesi vidio kako je mlaki pljesak dobio danas na konvenciji sdp-a?

Jebote, da se Ivo Sanader pojavio dobio bi veći :S :S

Sad još da izaberu Bernardića i mlade pametne ljude a ne ove nesposobne uvlakače tipa Maras i Grčić, možda nešto još i bude.

:giggle:

sdp zna
visekratni klon

Post 22 Feb 2014, 20:56

..a unda » wrote: ..ma nije bitno, ukrajinom, bedepeom, blajburgom, avionom, sobom, bitno je da su oni aktivni.. :D

..iako, kad malo razmislim.. jel se i tebi cini da su njih dvojica u pravu? ono, kad malo stanes, duboko..ali duboko razmislis..jelda? ..ono, mudro je to..i kad dobro, ali dobro razmislis, ipak se moras slozit s njima. barataju nepobitnim cinjenicama i dokazima. jelda? :kokice:
Ma, nije nam se još rasvijetlilo. Tek ćemo doći na njihovo. Mene je onaj popis o nezaposlenosti oborio. Zadnji put sam bila tako oborena kad je Karamarko rekao da su veći redovi pred pučkom kuhinjom nego u vrijeme adezea. :ne zna:

Njihovo vrijeme tek dolazi. Zamisli ih uoči izbora. Tko će to obuzdat!
..a unda
Undaminator

Post 22 Feb 2014, 20:58

Euklid » wrote: Bernardića ..
ah da, na ovaj vjetar sam zaboravio. bandiceve vjetrove. :zubo:

ali, nema sta, u pravu si, u pravu.. :kokice:
..a unda
Undaminator

Post 22 Feb 2014, 21:01

visekratni klon » wrote:
Ma, nije nam se još rasvijetlilo. Tek ćemo doći na njihovo. Mene je onaj popis o nezaposlenosti oborio. Zadnji put sam bila tako oborena kad je Karamarko rekao da su veći redovi pred pučkom kuhinjom nego u vrijeme adezea. :ne zna:

Njihovo vrijeme tek dolazi. Zamisli ih uoči izbora. Tko će to obuzdat!
ma niej se rasvjetlilo, ali treba im vjerovat. ocito nesto znaju sto je nama promaklo. razmisljaju pametnije.

onaj popis je strava. stra va. to je dokaz ispred kojeg sam nemocan. cak je i onaj o 98,78 posto katolika nista prema ovom, a taj 98 posto dokaz nije bas slab, jelda? :kokice:
Euklid
old school

Post 22 Feb 2014, 21:02

..a unda » wrote: ah da, na ovaj vjetar sam zaboravio. bandiceve vjetrove. :zubo:

:rofl: :rofl: :rofl:

Milanović: 'Milan Bandić najbolji je kandidat za zagrebačkog gradonačelnika, a koalicija SDP-HSU jamstvo kvalitetne i poštene gradske vlasti', poručio je predsjednik SDP-a Zoran Milanović prilikom potpisivanja međustranačkog sporazuma između zagrebačkog SDP-a i HSU-a o zajedničkom nastupu na svibanjskim lokalnim izborima. Upitan hoće li to što govori potvrditi i 17. svibnja, odnosno glasovati za Bandića, Milanović je odgovorio: 'Naravno da ću glasovati za Milana Bandića'

:vidiga:

Uh, moram ovo ubrojit u greatest shits...

:giggle: :giggle: :giggle:
Euklid
old school

Post 22 Feb 2014, 21:05

..a unda » wrote: ah da, na ovaj vjetar sam zaboravio. bandiceve vjetrove. :zubo:

Milanović: 'Bandić jako puno radi, a o stilu neka govore stilisti. Rezultata je mnogo i bit će ih još.' Ali Bandić je pod više USKOK-ovih istraga. 'Koliko znam, nije ni pod jednom, ali znam za dvije koje se tiču Holdinga. Nažalost, u takvoj magnitudi posla, to je moguće. Tražim od organa pravne države da utvrde tko je odgovoran', Milanović za Jutarnji list 6. rujna 2008.

sdp=hdz

Zoran=Milan

:cheer:

Već vidim čemu će biti posvećen idući broj greatest shitsa :rofl: :rofl:

Hvala ti na ideji ;)
Euklid
old school

Post 22 Feb 2014, 21:06

Zoka: ''Ako je to cijena koju SDP mora platiti da bi se pročistio, platit ćemo je. Pojave poput Bandića su me i dovele u politiku jer sam želio da se takve pojave iskorijene''.

I zato si ga gurao za gradonačelnika? Da ga iskorijeniš?

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
..a unda
Undaminator

Post 22 Feb 2014, 21:08

Euklid » wrote:

Milanović: 'Milan Bandić najbolji je kandidat za zagrebačkog gradonačelnika, a koalicija SDP-HSU jamstvo kvalitetne i poštene gradske vlasti', poručio je predsjednik SDP-a Zoran Milanović prilikom potpisivanja međustranačkog sporazuma između zagrebačkog SDP-a i HSU-a o zajedničkom nastupu na svibanjskim lokalnim izborima. Upitan hoće li to što govori potvrditi i 17. svibnja, odnosno glasovati za Bandića, Milanović je odgovorio: 'Naravno da ću glasovati za Milana Bandića'

:vidiga:

Uh, moram ovo ubrojit u greatest shits...

kad je to rekao? to je jucer rekao na konvenciji? u pravu si, potpuno si u pravu. bernardic. :kokice:
..a unda
Undaminator

Post 22 Feb 2014, 21:09

Euklid » wrote:Zoka: ''Ako je to cijena koju SDP mora platiti da bi se pročistio, platit ćemo je. Pojave poput Bandića su me i dovele u politiku jer sam želio da se takve pojave iskorijene''.

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
to je prekjucer rekao? u poravu si, potpunio si u pravu. ivica racan? jel on sta jucer rekao? :kokice:
Euklid
old school

Post 22 Feb 2014, 21:09

..a unda » wrote: kad je to rekao? to je jucer rekao na konvenciji? u pravu si, potpuno si u pravu. bernardic. :kokice:
Ne, to je rekao kad mu je Bandić bio oličenje rada i poštenja.

Toliko o tome ko je od ezdepeovaca Bandićevac...

visekratni klon

Post 22 Feb 2014, 21:10

..a unda » wrote: ma niej se rasvjetlilo, ali treba im vjerovat. ocito nesto znaju sto je nama promaklo. razmisljaju pametnije.

onaj popis je strava. stra va. to je dokaz ispred kojeg sam nemocan. cak je i onaj o 98,78 posto katolika nista prema ovom, a taj 98 posto dokaz nije bas slab, jelda? :kokice:
Mislim da mi premalo boldamo svoje misli i premalo čitamo indeks. Možda bi tako došli brže do uvida.
Euklid wrote:Zoka: ''Ako je to cijena koju SDP mora platiti da bi se pročistio, platit ćemo je. Pojave poput Bandića su me i dovele u politiku jer sam želio da se takve pojave iskorijene''.

Histerija? Šta će od tebe bit uoči izbora, oćeš se bacat ovuda? :giggle:
..a unda
Undaminator

Post 22 Feb 2014, 21:11

Euklid » wrote:
Ne, to je rekao kad mu je Bandić bio oličenje rada i poštenja.

Toliko o tome ko je od ezdepeovaca Bandićevac...

ma da, ali je to jucer rekao? sta nije? :kokice:

zamisli ti.. :kokice: ..a ko bi rekao. eto, da nije tebe, ko zna sta bi bilo.. :kokice:
Euklid
old school

Post 22 Feb 2014, 21:11

..a unda » wrote: to je prekjucer rekao? u poravu si, potpunio si u pravu. ivica racan? jel on sta jucer rekao? :kokice:
Šta je undice?

Sad te sram dojučerašnjih Zokinih izjava?

E, tako ćeš se sutra sramit ovih današnjih :vidiga:

Treba samo pričekati da ti dođe do mozga

visekratni klon

Post 22 Feb 2014, 21:12

..a unda » wrote: ma da, ali je to jucer rekao? sta nije? :kokice:

zamisli ti.. :kokice: ..a ko bi rekao. eto, da nije tebe, ko zna sta bi bilo.. :kokice:
Ajmo sad malo u budućnost. Blisku.

Šta će sutra reć?
..a unda
Undaminator

Post 22 Feb 2014, 21:13

visekratni klon » wrote: ..
..ne, ne, u krivu si. u politici nema interesa. nema kompromisa. :kokice:
Euklid
old school

Post 22 Feb 2014, 21:14

visekratni klon » wrote:
Mislim da mi premalo boldamo svoje misli i premalo čitamo indeks. Možda bi tako došli brže do uvida.

Ma to samo za one koji se kuže u politiku ko Mara u krivi q pa kažu da je Bernardić Bandićev čovjek.

Čisto da se prisjete šta je Zoka do jučer govorio o Bandiću

Whereabout

Post 22 Feb 2014, 21:14

..a unda » wrote: :rofl:

ohistericni, ne ohistereceni.. :D

..meni se cini da je nakon sto su se kamere ugasile, anka pitala jos jednom milanovica.. a jel linic ima vasu bezrezervnu podrsku?

to je ko mujo kad je u vlaku stalno pitao jednog.. jes ti kinez? znas to?
mujo u vlaku, u kupeu i nasuprot njega sjedi jedan covjek i cita novine. i nista, voze se oni, a mujo ce..ej, jes ti kinez? malo ga preko noviva ovaj pogled ai kaze.. ne, nisam kinez. jos se oni voze, a mujo opet.. a jesi li ti kinez? ne, nisam kinez..odvrati ovaj. voze se oni, voze, a mujo opet.. cuj, ti si kinez, jel tako? ma ne, ne, nisam kinez..kaze ovaj. opet prodje neko vrijeme, a mujo ga pita..ma jes ti siguran da nisi kinez? ma ama bozji covice, nisam kinez. prodje neko vrijeme, a mujo..aj, kinez si, jelda.. kinez, a? ..aj priznaj da si kinez. ovome vise dosadilo i da ga se riejsi kaze.. ok, jesam, eto, kinez sam, ako hoces kinez sam..
..a zatso nemas onda kose oci, upita mujo?

e, tako i anka. milanovicu, jes ti kinez.. tj, jel ministar linic ima vasu ogromno veliku i najbezrezervniju i ogromnu podrsku? :D
Pisalo je ohisteričeni. :kava:

Mogao je jednostavno odgovoriti istinu, tj. da nema bezrezervnu podršku. Nije bilo potrebe za općim izmotavanjem jer se novinarka evidentno referira na medijska brujanja, uvjetno rečeno, o tome da je koncept predstečajnih nagodbi doveden u pitanje. Dan prije tog, Novi list je kasno navečer na svojim stranicama, i drugi dan u tiskanom izdanju, objavio članak na koji misli tvoja Anka kad propituje svojeg gosta. Znaš da taj članak postoji? Prema tome, njezina pitanja nisu bila glupa, a to što je išla odmah u glavu s pitanjem o Liniću možda nije najblistavija taktika za javnu televiziju, ali je logično pitanje. Ili je to dan prije bio spin kojim se pripremilo teren za obračun u tom intervjuu?

Također, on je njoj nekoliko puta govorio da nešto što ona pita nije tema, a temu definira ona, ne on. Usporedba s Karamarkom i nekakvim izbacivanjem novinara nije umanjila važnost pitanja o tome zašto Linić nije na popisu govornika na konvenciji SDP-a. Sljedeći dan, Linić sjedi u zadnjem redu dvorane, i objašnjava da je to zato jer je "došao među zadnjima" i opet je i on valjda bezrazložno nervozan. A vidim da sad postoje i neki trendovi da se proglašava da postoje "novinari" i "oni koji to nisu" (oni koji vrše "hajke") pa bi objašnjenje valjda bilo da ako si se zamjerio nekome od njih, oni će ti bahato odbrusiti ili te ismijavati, ili pokazivati nervozu, i odbiti surađivati na pravi način. Pa nisu ni novinari baš svoje obrazovanje i zvanje našli na cesti...
.
  • Information