O vladi Zokija M.

Koljite se i gložite!
Tea Tree

Post 23 Feb 2014, 12:42

karambol » wrote:Ljudi su toliko jednostavni i toliko teže ispunjenju svojih trenutnih potreba, da obmanjivaču nikada neće nestati metoda za njihovo obmanjivanje.

:zubo:

Može se on zvati Lesar, Mesar, apotekar....svejedno je. :zubo:
Oooo, da!

karambol

Post 23 Feb 2014, 12:43

Euklid » wrote:Zoka: ''Ako je to cijena koju SDP mora platiti da bi se pročistio, platit ćemo je. Pojave poput Bandića su me i dovele u politiku jer sam želio da se takve pojave iskorijene''.

I zato si ga gurao za gradonačelnika? Da ga iskorijeniš?

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Izrečeno obećanje ili štogod je bilo potreba prošlosti; prekršena tj.promijenjena riječ je potreba sadašnjosti.
Da mrvu koristim makijavelija, jel...
Ako niste čitali, preporučam. :zubo:
miky0
ST Leader
Been thanked: 4 times

Post 23 Feb 2014, 13:19

karambol » wrote:Ljudi su toliko jednostavni i toliko teže ispunjenju svojih trenutnih potreba, da obmanjivaču nikada neće nestati metoda za njihovo obmanjivanje.

Lesar je veci obmanjivator od zokija? :facepalm:

Mozda i je, ali ne znam, pa te ovim putem molim da mi navedes te obmane. Ok? :bicedobro: :giggle: :lol:
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 23 Feb 2014, 14:47

miky0 » wrote:
Lesar je veci obmanjivator od zokija? :facepalm:

Mozda i je, ali ne znam, pa te ovim putem molim da mi navedes te obmane. Ok? :bicedobro: :giggle: :lol:
Mene isto zanima. Hajde, da čujemo koji je to Lesarov krimen.
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 23 Feb 2014, 15:16

Može se on zvati Lesar, Mesar, apotekar....svejedno je. :zubo:
..mene isto zanima.. karambole, zasto si sad napisao da je lesar kriminalac i veci obmanjivac od milanovica?

..i ne samo lesar, nego si jos tu naveo mesara i apotekara. zasto mislis da su mesar i apotekar veci obmanjivaci od milanovica? koji je njihov krimen?

evo, ovaj tvoj post i mikujev i judolinov odgovor su upravo dokaz ovoga sto pricas, jos tri posta i gluhi telefoni su mila majka.. :D
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 23 Feb 2014, 15:48

A tvoj post je dokaz da si najobičnija dokona budaletina.

Praviš se pametan, a samo sereš, sereš i sereš, ništa konkretno ne želiš reći. Samo zato da bi poslije mogao reći kako si olfo bio u pravu.

Nadam se da će ti Zoki prepoloviti tu mizernu penziju, a ti mu onda okači sliku na zid u nadnaravnoj veličini (ako ti dopuste u ubožnici za beskućnike).

Na ovoj temi ima više trolanja nego na cijelom ostatku Trkeljanja.
..a unda
Undaminator

Post 23 Feb 2014, 15:54

judolino » wrote:A tvoj post je dokaz da si najobičnija dokona budaletina.

Praviš se pametan, a samo sereš, sereš i sereš, ništa konkretno ne želiš reći. Samo zato da bi poslije mogao reći kako si olfo bio u pravu.

Nadam se da će ti Zoki prepoloviti tu mizernu penziju, a ti mu onda okači sliku na zid u nadnaravnoj veličini (ako ti dopuste u ubožnici za beskućnike).

Na ovoj temi ima više trolanja nego na cijelom ostatku Trkeljanja.
:D

..koji je lesarov krimen? :gaah:

karambol

Post 23 Feb 2014, 16:30

O cijeloj ovoj temi mislim ovo - U državi u kojoj veći dio građana dangubi ne mogu se rađati značajna djela.

I još malo citata koji pristaje...Jer o ljudima se uopćeno može kazati: nezahvalni su, nepouzdani, prijetvorni, izbjegavaju opasnosti i pohlepni su za dobitkom; dok im dobro činiš, tvoji su, nude ti svoju krv, imetak, žene i djecu, kako sam vam već kazao, kad je potreba daleko; no kad se nevolja primakne, okreću se. Propada vladar, koji se posve oslonio na njihove riječi, pa se nije ni na šta pripremio; jer prijateljstva, koje se dobijaju za plaću, a ne veličinom i plemenitošću duha, kupuju se, a ne posjeduju, pa se u pravo vrijeme ne mogu upotrijebiti. Osim toga, ljudi se manje ustručavaju da uvrijede nekoga, koji želi da ga ljube, nego li nekoga, koji im ulijeva strah; jer ljubav se podržava vezom zahvalnosti, samo što ljudi, budući da su opaki, tu vezu raskidaju, kad god im je to od koristi; strah se pak podržava neprestanom prijetnjom kazne...

miky0
ST Leader

Post 23 Feb 2014, 16:33

karambol » wrote:O cijeloj ovoj temi mislim ovo - U državi u kojoj veći dio građana dangubi ne mogu se rađati značajna djela.
Hvala na misljenju o ovoj temi, iako to od nas nitko nije trazio :giggle: :lol:
karambol » wrote:
I još malo citata koji pristaje...Jer o ljudima se uopćeno može kazati: nezahvalni su, nepouzdani, prijetvorni, izbjegavaju opasnosti i pohlepni su za dobitkom; dok im dobro činiš, tvoji su, nude ti svoju krv, imetak, žene i djecu, kako sam vam već kazao, kad je potreba daleko; no kad se nevolja primakne, okreću se. Propada vladar, koji se posve oslonio na njihove riječi, pa se nije ni na šta pripremio; jer prijateljstva, koje se dobijaju za plaću, a ne veličinom i plemenitošću duha, kupuju se, a ne posjeduju, pa se u pravo vrijeme ne mogu upotrijebiti. Osim toga, ljudi se manje ustručavaju da uvrijede nekoga, koji želi da ga ljube, nego li nekoga, koji im ulijeva strah; jer ljubav se podržava vezom zahvalnosti, samo što ljudi, budući da su opaki, tu vezu raskidaju, kad god im je to od koristi; strah se pak podržava neprestanom prijetnjom kazne...

A ovo ovdi ni kurca ne razumin sta zelis rec :gaah:
Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Post 23 Feb 2014, 16:35

miky0 » wrote:

Umorili ste ga, covik je isa napunit baterije za sutrasnji okrsaj s vama :giggle: :lol:
Ma pretjerali smo, miky :tuzni:

Došlo mi žao Zoke jučer, nit aplauza, nit skandiranja, nit podrške... ništa... :tuzni:

Najtužnije mi je bilo kad je retorički pitao: ''Jesmo li bili uspješni u protekle 2 godine?''
a dvoranom počelo odjekivati - NEEEEEEEEEEE... :tuzni:

Pretjerali smo, miky... kažem ti...
'if you fall, i'll be there' (floor)
miky0
ST Leader

Post 23 Feb 2014, 16:37

Euklid » wrote:
Ma pretjerali smo, miky :tuzni:

Došlo mi žao Zoke jučer, nit aplauza, nit skandiranja, nit podrške... ništa... :tuzni:

Najtužnije mi je bilo kad je retorički pitao: ''Jesmo li bili uspješni u protekle 2 godine?''
a dvoranom počelo odjekivati - NEEEEEEEEEEE... :tuzni:

Pretjerali smo, miky... kažem ti...
:rofl: :lol: :giggle:

A sef nam ima nesto prtiv lesara :lol:
Euklid
old school

Post 23 Feb 2014, 16:40

Bilo bi idealno kad bi Zoka priznao da nije ovaj posao za njega, omogućio rekonstrukciju vlade s nekim drugim premijerom na čelu i dostojanstveno se povukao prije nego doživi sramotni vritnjak.

Gomila ezdepeovaca je nezadovoljna, gdje neće ostali građani biti...
Euklid
old school

Post 23 Feb 2014, 16:43

miky0 » wrote:

Klasični pokušaj skretanja pozornosti s neuspješne vlade. Ko je kriv? Lesar je kriv... moš mislit.

Nek se otvori tema o Lesaru i laburistima pa će da vidimo, jel smrde il mirišu...
miky0
ST Leader

Post 23 Feb 2014, 16:44

Euklid » wrote:
Klasični pokušaj skretanja pozornosti s neuspješne vlade. Ko je kriv? Lesar je kriv... moš mislit.

Nek se otvori tema o Lesaru i laburistima pa će da vidimo, jel smrde il mirišu...
Evo idem... :trk:
..a unda
Undaminator

Post 23 Feb 2014, 16:53

karambol » wrote:O cijeloj ovoj temi mislim ovo - U državi u kojoj veći dio građana dangubi ne mogu se rađati značajna djela.

..di si se zaletio, cekaaaj, imamo mi jos jahat do toga, tek se to treba otkrit. trenutno smo na pravdi te postenju. onda tek mozemo polako do parnog stroja, kapitalizma, adama smita, marksa.. :kokice:

karambol

Post 23 Feb 2014, 16:54

miky0 » wrote:

Ma nemam ja, buraz, ništa protiv njega kao niti protiv Milanovića. Jednostavno je to to što imamo u ponudi i bok. Ne vidim baš nekog smisla u cendranju i uzdizanju nekoga ili nečega.

Donošenje odluka, iako teži zajedničkom dobru, može zadirati u suprotne interese nekih pripadnika stanovite skupine, što otvara mogućnost da je oni ne slijede kao što je ne slijedite ti i Euklid...
E, a u takvim slučajevima upotreba fizičke sile može jamčiti da će odluku poslušati i oni kojima ne odgovara! :zubo:

Jer ne ide pa ne ide...no, radikalna suprotnost nasilju je postizanje konsenzusa dogovaranjem i pregovaranjem. Kažu da se tako radi u civiliziranim demokratskim društvima. :zubo:

Doduše, manjkavost je ta dugotrajnost procesa pa treba smisliti učinkovit način kako zajebati stvar da dođeš u poziciju iz koje možeš utjecati da se situacija mijenja i da ostaneš voljen i pristojan...pa onda muljaš. Dakle, ne kužim kaj tu nije jasno? Vi bi poštenje u politiku? Iskrenost?

:lol:
karambol

Post 23 Feb 2014, 17:02

Malo sempliram i napravim hit... :zubo:
Beau

Post 23 Feb 2014, 17:31

..a unda wrote: ..mene isto zanima.. karambole, zasto si sad napisao da je lesar kriminalac i veci obmanjivac od milanovica?

..i ne samo lesar, nego si jos tu naveo mesara i apotekara. zasto mislis da su mesar i apotekar veci obmanjivaci od milanovica? koji je njihov krimen?
:lol: genijalno
visekratni klon

Post 23 Feb 2014, 19:01

Štae? :kokice: :unda:

Kad će prosvjedi? Šta piše na ideksu?
..a unda
Undaminator

Post 23 Feb 2014, 19:07

..ceka se pesto iljada. zaposlenih.. nezaposlenih, ne znam.. bilo cega pesto iljada. :kokice:
visekratni klon

Post 23 Feb 2014, 19:32

Pa da dva tako kršna i entuzijastična momka nisu u stanju okupiti toliko. Kuda ide ovaj svijet. To je sve Zoki kriv.
Euklid
old school

Post 23 Feb 2014, 19:42

gotov je Zoka, ni u vlastitoj stranci ga više ne vole... :tuzni:
visekratni klon

Post 23 Feb 2014, 19:43

Strašno. :ckzubo:
visekratni klon

Post 23 Feb 2014, 19:44

Ne znam di da ovo prokomentiram pa ću ovdje http://dnevnik.hr/vijesti/svijet/antu-t ... 24764.html

Doduše, bolje da vam ne dajem ideje. :facepalm:
Beau

Post 23 Feb 2014, 19:45

Trkeljanje mu je zadnje utociste. Nigdje ga se ne postuje kao ovdje :zubo:
  • Information