Oooo, da!karambol » wrote:Ljudi su toliko jednostavni i toliko teže ispunjenju svojih trenutnih potreba, da obmanjivaču nikada neće nestati metoda za njihovo obmanjivanje.
![]()
Može se on zvati Lesar, Mesar, apotekar....svejedno je.
O vladi Zokija M.
Euklid » wrote:Zoka: ''Ako je to cijena koju SDP mora platiti da bi se pročistio, platit ćemo je. Pojave poput Bandića su me i dovele u politiku jer sam želio da se takve pojave iskorijene''.
I zato si ga gurao za gradonačelnika? Da ga iskorijeniš?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Izrečeno obećanje ili štogod je bilo potreba prošlosti; prekršena tj.promijenjena riječ je potreba sadašnjosti.
Da mrvu koristim makijavelija, jel...
Ako niste čitali, preporučam.
Lesar je veci obmanjivator od zokija?karambol » wrote:Ljudi su toliko jednostavni i toliko teže ispunjenju svojih trenutnih potreba, da obmanjivaču nikada neće nestati metoda za njihovo obmanjivanje.
![]()
Mozda i je, ali ne znam, pa te ovim putem molim da mi navedes te obmane. Ok?
Mene isto zanima. Hajde, da čujemo koji je to Lesarov krimen.miky0 » wrote:
Lesar je veci obmanjivator od zokija?![]()
Mozda i je, ali ne znam, pa te ovim putem molim da mi navedes te obmane. Ok?![]()
![]()
..mene isto zanima.. karambole, zasto si sad napisao da je lesar kriminalac i veci obmanjivac od milanovica?karambol » wrote:Ljudi su toliko jednostavni i toliko teže ispunjenju svojih trenutnih potreba, da obmanjivaču nikada neće nestati metoda za njihovo obmanjivanje.
![]()
Može se on zvati Lesar, Mesar, apotekar....svejedno je.
..i ne samo lesar, nego si jos tu naveo mesara i apotekara. zasto mislis da su mesar i apotekar veci obmanjivaci od milanovica? koji je njihov krimen?
evo, ovaj tvoj post i mikujev i judolinov odgovor su upravo dokaz ovoga sto pricas, jos tri posta i gluhi telefoni su mila majka..
A tvoj post je dokaz da si najobičnija dokona budaletina.
Praviš se pametan, a samo sereš, sereš i sereš, ništa konkretno ne želiš reći. Samo zato da bi poslije mogao reći kako si olfo bio u pravu.
Nadam se da će ti Zoki prepoloviti tu mizernu penziju, a ti mu onda okači sliku na zid u nadnaravnoj veličini (ako ti dopuste u ubožnici za beskućnike).
Na ovoj temi ima više trolanja nego na cijelom ostatku Trkeljanja.
Praviš se pametan, a samo sereš, sereš i sereš, ništa konkretno ne želiš reći. Samo zato da bi poslije mogao reći kako si olfo bio u pravu.
Nadam se da će ti Zoki prepoloviti tu mizernu penziju, a ti mu onda okači sliku na zid u nadnaravnoj veličini (ako ti dopuste u ubožnici za beskućnike).
judolino » wrote:A tvoj post je dokaz da si najobičnija dokona budaletina.
..koji je lesarov krimen?
O cijeloj ovoj temi mislim ovo - U državi u kojoj veći dio građana dangubi ne mogu se rađati značajna djela.
I još malo citata koji pristaje...Jer o ljudima se uopćeno može kazati: nezahvalni su, nepouzdani, prijetvorni, izbjegavaju opasnosti i pohlepni su za dobitkom; dok im dobro činiš, tvoji su, nude ti svoju krv, imetak, žene i djecu, kako sam vam već kazao, kad je potreba daleko; no kad se nevolja primakne, okreću se. Propada vladar, koji se posve oslonio na njihove riječi, pa se nije ni na šta pripremio; jer prijateljstva, koje se dobijaju za plaću, a ne veličinom i plemenitošću duha, kupuju se, a ne posjeduju, pa se u pravo vrijeme ne mogu upotrijebiti. Osim toga, ljudi se manje ustručavaju da uvrijede nekoga, koji želi da ga ljube, nego li nekoga, koji im ulijeva strah; jer ljubav se podržava vezom zahvalnosti, samo što ljudi, budući da su opaki, tu vezu raskidaju, kad god im je to od koristi; strah se pak podržava neprestanom prijetnjom kazne...

I još malo citata koji pristaje...Jer o ljudima se uopćeno može kazati: nezahvalni su, nepouzdani, prijetvorni, izbjegavaju opasnosti i pohlepni su za dobitkom; dok im dobro činiš, tvoji su, nude ti svoju krv, imetak, žene i djecu, kako sam vam već kazao, kad je potreba daleko; no kad se nevolja primakne, okreću se. Propada vladar, koji se posve oslonio na njihove riječi, pa se nije ni na šta pripremio; jer prijateljstva, koje se dobijaju za plaću, a ne veličinom i plemenitošću duha, kupuju se, a ne posjeduju, pa se u pravo vrijeme ne mogu upotrijebiti. Osim toga, ljudi se manje ustručavaju da uvrijede nekoga, koji želi da ga ljube, nego li nekoga, koji im ulijeva strah; jer ljubav se podržava vezom zahvalnosti, samo što ljudi, budući da su opaki, tu vezu raskidaju, kad god im je to od koristi; strah se pak podržava neprestanom prijetnjom kazne...
Hvala na misljenju o ovoj temi, iako to od nas nitko nije traziokarambol » wrote:O cijeloj ovoj temi mislim ovo - U državi u kojoj veći dio građana dangubi ne mogu se rađati značajna djela.
A ovo ovdi ni kurca ne razumin sta zelis reckarambol » wrote:
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Ma pretjerali smo, miky
Došlo mi žao Zoke jučer, nit aplauza, nit skandiranja, nit podrške... ništa...
Najtužnije mi je bilo kad je retorički pitao: ''Jesmo li bili uspješni u protekle 2 godine?''
a dvoranom počelo odjekivati - NEEEEEEEEEEE...
Pretjerali smo, miky... kažem ti...
'if you fall, i'll be there' (floor)
Euklid » wrote:
Ma pretjerali smo, miky![]()
Došlo mi žao Zoke jučer, nit aplauza, nit skandiranja, nit podrške... ništa...![]()
Najtužnije mi je bilo kad je retorički pitao: ''Jesmo li bili uspješni u protekle 2 godine?''
a dvoranom počelo odjekivati - NEEEEEEEEEEE...![]()
Pretjerali smo, miky... kažem ti...
A sef nam ima nesto prtiv lesara
- Euklid
- old school
Bilo bi idealno kad bi Zoka priznao da nije ovaj posao za njega, omogućio rekonstrukciju vlade s nekim drugim premijerom na čelu i dostojanstveno se povukao prije nego doživi sramotni vritnjak.
Gomila ezdepeovaca je nezadovoljna, gdje neće ostali građani biti...
Gomila ezdepeovaca je nezadovoljna, gdje neće ostali građani biti...
- Euklid
- old school
Klasični pokušaj skretanja pozornosti s neuspješne vlade. Ko je kriv? Lesar je kriv... moš mislit.
Nek se otvori tema o Lesaru i laburistima pa će da vidimo, jel smrde il mirišu...
Evo idem...Euklid » wrote:
Klasični pokušaj skretanja pozornosti s neuspješne vlade. Ko je kriv? Lesar je kriv... moš mislit.
Nek se otvori tema o Lesaru i laburistima pa će da vidimo, jel smrde il mirišu...
..di si se zaletio, cekaaaj, imamo mi jos jahat do toga, tek se to treba otkrit. trenutno smo na pravdi te postenju. onda tek mozemo polako do parnog stroja, kapitalizma, adama smita, marksa..karambol » wrote:O cijeloj ovoj temi mislim ovo - U državi u kojoj veći dio građana dangubi ne mogu se rađati značajna djela.
Ma nemam ja, buraz, ništa protiv njega kao niti protiv Milanovića. Jednostavno je to to što imamo u ponudi i bok. Ne vidim baš nekog smisla u cendranju i uzdizanju nekoga ili nečega.
Donošenje odluka, iako teži zajedničkom dobru, može zadirati u suprotne interese nekih pripadnika stanovite skupine, što otvara mogućnost da je oni ne slijede kao što je ne slijedite ti i Euklid...
E, a u takvim slučajevima upotreba fizičke sile može jamčiti da će odluku poslušati i oni kojima ne odgovara!
Jer ne ide pa ne ide...no, radikalna suprotnost nasilju je postizanje konsenzusa dogovaranjem i pregovaranjem. Kažu da se tako radi u civiliziranim demokratskim društvima.
Doduše, manjkavost je ta dugotrajnost procesa pa treba smisliti učinkovit način kako zajebati stvar da dođeš u poziciju iz koje možeš utjecati da se situacija mijenja i da ostaneš voljen i pristojan...pa onda muljaš. Dakle, ne kužim kaj tu nije jasno? Vi bi poštenje u politiku? Iskrenost?
..a unda wrote: ..mene isto zanima.. karambole, zasto si sad napisao da je lesar kriminalac i veci obmanjivac od milanovica?
..i ne samo lesar, nego si jos tu naveo mesara i apotekara. zasto mislis da su mesar i apotekar veci obmanjivaci od milanovica? koji je njihov krimen?
-
visekratni klon
Štae?

Kad će prosvjedi? Šta piše na ideksu?
Kad će prosvjedi? Šta piše na ideksu?
-
visekratni klon
Pa da dva tako kršna i entuzijastična momka nisu u stanju okupiti toliko. Kuda ide ovaj svijet. To je sve Zoki kriv.
-
visekratni klon
Ne znam di da ovo prokomentiram pa ću ovdje http://dnevnik.hr/vijesti/svijet/antu-t ... 24764.html
Doduše, bolje da vam ne dajem ideje.
Doduše, bolje da vam ne dajem ideje.
Trkeljanje mu je zadnje utociste. Nigdje ga se ne postuje kao ovdje 
-
- Information
-