Što te nagnalo da progovoriš?Tea Tree » wrote: Pa da, moram priznati da nisam ni ja to skužila. Registrirala sam se kad sam odlučila progovoriti.![]()
Prije toga nije bilo potrebe.
UĐITE! (službeni chat)
Eh, vidiš dobro pitanje.ElliQuinn » wrote: Što te nagnalo da progovoriš?
Inače sam smatrala zamornom komunikaciju s nepoznatim ljudima. Kao, dosta mi ih je na poslu, nemam vremena družiti se ni s prijateljima koliko bih htjela,
I onda sam guglajući nešto, ne sjećam se više što, došla na f.hr.
Čitala sam dosta PZ i DZ i ŽK - misterije. Tamo sam prvo nešto i napisala.
Onda sam otišla na more, a kad sam se vratila, nastale su frke iz kojih se izrodilo ovo tu.
Eto, that's my story.
Pa jest. Inače bih ostala tamo. I ne bih se mučila guglajući novi forum u hrvata ili kako već da vas nađem tu.aisling » wrote:Da bar nisi spomenula da si tamo tamo nešto prvo napisala i onda otišla na more, mogli bi si umišljat kako je nešto magično ovdje što te nagnalo na pisanje
Večer
Anybody here, anybody anywhere?
Ne čini mi se kasno.
Cijeli dan (vikend) provela u borbi između ugodnog i korisnog, u prijevodu, u borbi između samoubijanja majčinim ručkovima plus igranje s bratovom nejačadi i deadlineovima u honorarč-zoni sumraka
Sad kad sam sve to nekako riješila... nema nikog nigdje, šmrc...
Anybody here, anybody anywhere?
Ne čini mi se kasno.
Cijeli dan (vikend) provela u borbi između ugodnog i korisnog, u prijevodu, u borbi između samoubijanja majčinim ručkovima plus igranje s bratovom nejačadi i deadlineovima u honorarč-zoni sumraka
Sad kad sam sve to nekako riješila... nema nikog nigdje, šmrc...
- schmokljan
Tu smo, tu smo, samo svi nešto čekaju da netko drugi nešto napiše. Jedino ja serem bez prestanka.
amo mi zvat ljude s drugih foruma na ovaj forum tako da zovemo odavde. tj, napravimo seansu, koncentriramo se i intezivno im pisemo nikove. : ovdje sad ide onaj smajli saman vrac sta plese ples kise i kojeg nikako ne mogu nac:
npr..kokakoko, dodji ovamooo, dodjiii ovamoo..
onda npr, dpdje jepika i ex, kvotaju me, sikvotaju se medjusobno, p aonda ja njih kvostsavm i svi pisemo..kokakokoooo, dooodji ovamooo, dodji ovamooo..
problem je sa novima koji nisu nigdje. kako njih ovdje materijalizirat?
ako to uspije, onda mozemo svasta radit.. npr trazit ss, bilo sto..
onda npr, dpdje jepika i ex, kvotaju me, sikvotaju se medjusobno, p aonda ja njih kvostsavm i svi pisemo..kokakokoooo, dooodji ovamooo, dodji ovamooo..
Evo, za sve nove, obavijest:..a unda » wrote:amo mi zvat ljude s drugih foruma na ovaj forum tako da zovemo odavde. tj, napravimo seansu, koncentriramo se i intezivno im pisemo nikove. : ovdje sad ide onaj smajli saman vrac sta plese ples kise i kojeg nikako ne mogu nac:
onda npr, dpdje jepika i ex, kvotaju me, sikvotaju se medjusobno, p aonda ja njih kvostsavm i svi pisemo..kokakokoooo, dooodji ovamooo, dodji ovamooo..![]()
Ovaj tu, kvotani, ima nešto mačića i nudi ih, ali kad dođe do realizacije, onda se samo ušuti i više ne da mačiće.
Ne vjerujte mu!
- schmokljan
Pa, da, fali novih...
Ovdje se svi znaju.
Čak se i ja osjećam malo neprilagođeno, a nisam desničarka, krvimiisusove, nisam čak ni čistokrvna brđanka
Kako namamit frišku krv, sirot(an)e s problemima koje bi se moglo secirat...
Ovo je još uvijek privatna trkeljaonica.
Fali ono: moj dećko me ostavio i na fejsu stavio profil da je slobodan a ja mislim da samtrudna snjim a možda i s njegovim bestfrendom koji se ženi s mojom prijicom za dva mjeseca, neznam kome da se obratim, nisam trol, nemogu nikom se povjerit, sve frendice su ljubomorne na mene i neču im nikaj govorit, pliz, ljudi, helpmi
Ovdje se svi znaju.
Čak se i ja osjećam malo neprilagođeno, a nisam desničarka, krvimiisusove, nisam čak ni čistokrvna brđanka
Fali ono: moj dećko me ostavio i na fejsu stavio profil da je slobodan a ja mislim da samtrudna snjim a možda i s njegovim bestfrendom koji se ženi s mojom prijicom za dva mjeseca, neznam kome da se obratim, nisam trol, nemogu nikom se povjerit, sve frendice su ljubomorne na mene i neču im nikaj govorit, pliz, ljudi, helpmi
- schmokljan
Unda referira na sise, ja na trupe, a Rammstein na Ramonese - što se tu ima ne razumjeti?

- ElliQuinn
- Felis nebulosa
- schmokljan
Samo se ti zezaj.harpy » wrote:Pa, da, fali novih...
Ovdje se svi znaju.
A SS iElliQuinn » wrote: Slike sisa -> ss -> SS (nacisti) -> Nijemci -> Rammstein
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
- schmokljan
Margarita » wrote: A SS i?
Nije And the Ass Saw the Prince, nego And the Ass Saw the Angel, koliko ja znam.
Mogu se ja i klonirat, pa otvorit pe'-šest problematičnih tema, sve istinite, al nije mi gušt, ja bih malo drugima savjete davala, za promjenu...schmokljan » wrote:
Samo se ti zezaj.
Eh, nisam se toga sjetila.ElliQuinn » wrote: Slike sisa -> ss -> SS (nacisti) -> Nijemci -> Rammstein
Zadnje što znam da su Laibach bili "nacisti". A, čak nisu ni Nijemci.
Rammstein su u početku htjeli malo zvučati kao Laibach, ali su onda pretjerali i napravili totalni cirkus od sebe.
Onda su svi Nijemci nacisti.
- schmokljan
I anđeli bi spadali u lijep vidik ali nisam na taj mislila.schmokljan » wrote:
Nije And the Ass Saw the Prince, nego And the Ass Saw the Angel, koliko ja znam.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
-
- Information
-