kasno palimdaze » wrote:Kad je zarez na kraju, onda se nastavlja na potpis.
jel ti još uvik 0??
neće da pošalje, prevelika slika
maršdaze » wrote:Tebe ćemo staviti za vođu kampanje. Najbolje bi bilo krenuti sa svojim primjerom.
e jebiga, seoska djeca nisu imali za tekilu! al su imali pun podrum domaće rakijedaze » wrote:Tekila dum dum da, ali rakiju nikad. To se čisto eksalo. : D
12 godina...rano si počeo
razbio nos![]()
![]()
ja nisam imala ozljeda! al smo se jednom nas 3 prije napušile...i nismo skužile da pola metra od nas gori parketdan danas u kući te prije je izgoren parket
rekla sam i ja nikad više jednom...pa se ponovilo!dejzi » wrote:Moje prvo pijanstvo - lovranski.
Skresala sam litru vina i jedini problem su bili dupli titlovi na tvu, ostalo sve normalno.
Prvo ubijanje - dum dum svega što je bilo u ponudi.![]()
Nikad više tako nešto, nikad.
E jebiga, i ja sam sa starijima krenuo.AdMulica » wrote:12 godina...rano si počeo
razbio nos![]()
![]()
ja nisam imala ozljeda! al smo se jednom nas 3 prije napušile...i nismo skužile da pola metra od nas gori parketdan danas u kući te prije je izgoren parket
Hm, 17.daze » wrote:Koliko si godina imala? Dobra si ako su se samo titlovi poremetili. Mene i danas ošine litra vina.
Ma pila sam i ja dum dum poslije, ali nikad tako. Jebote, krenuli smo s tekilom, završili na kruškovcu.AdMulica wrote:
rekla sam i ja nikad više jednom...pa se ponovilo!
onda sam opet rekla nikad više..pa se opet poovilo
![]()
daze » wrote:Kruškovac ja danas ne mogu ni pomirisati jer smo jedno vrijeme samo njega rokali. Nijedna cuga mi ne stvara takav refleks kao kruškovac. Kad ga pomirišem, odmah mi se diže želudac.
žesta je moja furkadejzi » wrote:Moji su neko vrijeme cugali kruškovac s mlijekom. Užas, k'o one najgore žvakaće ima miris.
Pelin je bogisus od tih stvari.
Iako sam ja lejm, kad mogu birat, pijem pivu ili vino. I to samo bijelo.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests