šta imaš od večerašnjih utakmica?Euklid » wrote:Imam sistem 3/6 a 1. par već pogođen... još samo 2 od 5...
Na drugom listiću sam fulao (3 gola) ali je isto sistem 3/6 pa smo još uvijek na životu...
Messiiii![]()
![]()
![]()
SP Brazil 2014. tema o svjetskom prvenstvu
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
A ja ti opet velim da je ostalo 0-0, uz poraz od Nigerije, Argentina bi gotovo sigurno ispala...Zmaj021 » wrote:
ne kažem da ne postoji opcija, nego da mogu kako hoće.. tako misle, tako se ponašaju, a vjerovatno i jest tako
Gotovo je teže složit kombinaciju po kojoj prolazi nego po kojoj ispada.
Ovako, s ovim golom, su 100% u 2. krugu...
'if you fall, i'll be there' (floor)
50 kuna ako pogodis 3? aj, pokrijes listic..Euklid » wrote:Imam sistem 3/6 a 1. par već pogođen... još samo 2 od 5...
Na drugom listiću sam fulao (3 gola) ali je isto sistem 3/6 pa smo još uvijek na životu...
Messiiii![]()
![]()
![]()
ma izvukli bi oni iks i sa nigerijom. vidis da to moze meljavit kolko oce.. mislim, nigerija nije bas nesto pokazala..Euklid » wrote:
A ja ti opet velim da je ostalo 0-0, uz poraz od Nigerije, Argentina bi gotovo sigurno ispala...
pa ok, al kako bi to argentina izgubila od nigerije? bi li stavio iljadu kuna na to? ne zajebaji..Euklid » wrote:
A ja ti opet velim da je ostalo 0-0, uz poraz od Nigerije, Argentina bi gotovo sigurno ispala...
- Euklid
- old school
bome ih je večeras golman čupao u par navrata pri 0-0.....a unda » wrote: ma izvukli bi oni iks i sa nigerijom. vidis da to moze meljavit kolko oce.. mislim, nigerija nije bas nesto pokazala..
- Euklid
- old school
pa ja samo velim da x u ovoj utakmici nije argentini bio nikakav garant ni za štaZmaj021 » wrote:
pa ok, al kako bi to argentina izgubila od nigerije? bi li stavio iljadu kuna na to? ne zajebaji..
tu se do zadnje sekunde u 3. kolu ne bi znalo ko ide dalje
ovako se 1. putnik već zna...
a sve je moguce, moze i meteor past u golZmaj021 » wrote:
pa ok, al kako bi to argentina izgubila od nigerije? bi li stavio iljadu kuna na to? ne zajebaji..
kao prvi idu na ekvador i tu ekipu i onda poslije na one belgije, portugale, amerike, na te grupe i tek u polufinalu onda brazil, nizozemska i tako to, kad se svi tamo vec pokolju i prociste..
..govna, kazem ti..
kako nije.. koga da se plaše? druga je to logika..Euklid » wrote:
pa ja samo velim da x u ovoj utakmici nije argentini bio nikakav garant ni za šta
i meni je žao, al jebiga, može im se.. taka grupa..a unda » wrote: a sve je moguce, moze i meteor past u gol, ali jasno je da argentinci kurbanjski igraju. zao mi je sto im se to nije osvetilo.
kao prvi idu na ekvador i tu ekipu i onda poslije na one belgije, portugale, amerike, na te grupe i tek u polufinalu onda brazil, nizozemska i tako to, kad se svi tamo vec pokolju i ociste..
jesam li otvoreno iskazao podršku iranu? pa onda..
ma iks joj je bio dovoljan, ajde bolan. citava grupa stane u gol razliku od jednog gola. a s nigerijom mogu nerijeseno odigrat s pola tima..Euklid » wrote:
pa ja samo velim da x u ovoj utakmici nije argentini bio nikakav garant ni za šta
da je njima falila danas pobjeda, da im je gorilo, drugacije bi se oni ponasali. jebate, dva zuta na utakmici i to za irance. nema penala, nema crvenih.. napadali su za popizdit irance..
jest, možda se uvlačim.. al kome bih? markićkinoj mladeži?..a unda » wrote: ma ti si iskazaopodrsku samo zato jer su to harahrvati.. harhvati..kako vec to ide..
edit: malo sam opravio
..a bih ako ode dalje, puf odmah na fracuze.
e, sad da je bilo izmadjijat, pa da bih tuce ove dvije utakmice, nigerija vudu magijom da tuce argentince i da onda argentinci nalete na francuze, a bih, ono.. belgije, rusije, svicarske, ekvadori, obale neke..malo jos srece i bosna u polufinalu s brazilom npr i onda uzmu mjeru brazilcima i sjebu fifine planove za vijeke vjekova..

e, sad da je bilo izmadjijat, pa da bih tuce ove dvije utakmice, nigerija vudu magijom da tuce argentince i da onda argentinci nalete na francuze, a bih, ono.. belgije, rusije, svicarske, ekvadori, obale neke..malo jos srece i bosna u polufinalu s brazilom npr i onda uzmu mjeru brazilcima i sjebu fifine planove za vijeke vjekova..
mogo bi se i film napravit..a unda » wrote:..a bih ako ode dalje, puf odmah na fracuze.
e, sad da je bilo izmadjijat, pa da bih tuce ove dvije utakmice, nigerija vudu magijom da tuce argentince i da onda argentinci nalete na francuze, a bih, ono.. belgije, rusije, svicarske, obale neke..malo jos srece i bosna u polufinalu s brazilom npr i onda uzmu mjeru brazilcima i sjebu fifine planove za vjeke vjekova..![]()
ne znam.. nisu ni ti francuzi bog zna..
pape je tu kritičan.. a možda je i to privid.. sumnjivi su bosanci, igrački.. ne znam
a i to sta kazes.. ko se kroasanom pravi, bosanci ga pojedu..Zmaj021 » wrote:
mogo bi se i film napravit
ne znam.. nisu ni ti francuzi bog zna..
pape je tu kritičan.. a možda je i to privid.. sumnjivi su bosanci, igrački.. ne znam
ne znam uopce kakvi su bosanci, sve je to kolko cujem drz ne daj, nekako skupljeno, rastrzano, neredno.. vise na bih navijaju po svijetu, nego u bih..
ali, mozda je upravo u tome prednost, ko zna, mozda popizde onako iz cista mira..mozda ispdne ono.. a to ti je onda to tvoje svjetsko prvenstvo? pa sta ne kazes, bolan..
pa nijemci su me ono, malo impresionirali.. nizozemci narocito, ali nizozemci prelijepo igraju da bi osvojili nesto. .Zmaj021 » wrote:ko ti je favorit za osvajanje?
a opet, neko od ovih muljavina je uvijek u djiru.. taljanci, argentinci..
cilenaci bi mogli daleko, preko brazila... i oni bi mogli malo sjebat fifine planove..
dobro to ko navija, ko ne navija.. više ih jebu trzavice unutar tima....a unda » wrote:
a i to sta kazes.. ko se kroasanom pravi, bosanci ga pojedu..
ne znam uopce kakvi su bosanci, sve je to kolko cujem drz ne daj, nekako skupljeno, rastrzano, neredno.. vise na bih navijaju po svijetu, nego u bih..
ali, mozda je upravo u tome prednost, ko zna, mozda popizde onako iz cista mira..mozda ispdne ono.. a to ti je onda to tvoje svjetsko prvenstvo? pa sta ne kazes, bolan..
ova sljedeća utakmica im je sve.. realnost trenutka
čile mi je simpatičan.. ovi evropljani uvijek isti.. jebo evropu, ajmo u čile..a unda » wrote: pa nijemci su me ono, malo impresionirali.. nizozemci narocito, ali nizozemci prelijepo igraju da bi osvojili nesto. .
a opet, neko od ovih muljavina je uvijek u djiru.. taljanci, argentinci..
cilenaci bi mogli daleko, preko brazila... i oni bi mogli malo sjebat fifine planove..
edit: ma čak su mi i ameri s onim driblinzima simpa..
..koga? nigeriju?Euklid » wrote: bome ih je večeras golman čupao u par navrata pri 0-0...
a kad se igraju na parkiranje autobusa, jasno da ce bit koja kontra.
a kolko ce bit kad igras bunker?
ali, kazem, kod takve igre, imas neke crvene kartone, neke penale, nesto imas pod uvjetom da neko tu navaljuje i navaljuje jer mu je pobjeda neophodna.
ocito je da se argentinci cuvaju za poslije i igraju..taman.
-
- Information
-